• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MAEQ: Richtr u Hamiltona vzal minuly rok uz zpatecku a ty ruzove bryle min pri komentovani sundal :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    KALTY: Já vím no 😀 Možná mě prostě jenom štvalo, jak moc byl dominantní a jak to bylo dlouho 😀
    Stejně jako mě předtím "fracek" Vettel a 4 tituly v řadě a teďka Max ..
    KALTY
    KALTY --- ---
    MAEQ: Selektivní paměť je svině 😄
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    TOM_HOST: Za mě asi kombinace více faktorů. Jako jezdec je dobrý, to každopádně, když mu Toto nebo inženýr řekne, aby teď jel 20 kvalifikačních kol, tak je tam dá, udělá overcut nebo undercut a je vpředu. Ale nelíbí se mi, že a) jak zmínil níže Vywern, "dvojí metr", všechno co dělají ostatní je nebezpečné, ale když sám udělá botu a zničí někomu závod (Albon, Rosberg a nevím kolik ještě dalších) tím, že neudrží nervy, tak dostane trest 5 sekund (které mezitím už dávno najel do náskoku), tedy totálně malý, a je hotovo. S tím se pojí b) status nedotknutelné celebrity, ty tresty co dostává za chování na trati, jsou směšné. A ano, jsem pro tresty pro kohokoliv, kdo se chová nebezpečně, je jedno jak se jmenuje, nemám vyhraněného oblíbence. c) haluz, štěstí, nevím jak to nazvat. Jakýkoliv SC vyjede nebo je vyhlášené full course yellow, pomůže to Lujzovi :-) ale tady uznávám, už jsem biased. No a - což asi zní divně - ještě d) Richtr a jeho téměř nekritické velebení Lujzových úspěchů. Ale to se od letoška vyřešilo samo.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: mne vadi, jak se chova jako jezdec. Takove to poucovani vsech okolo a sam te pak rozstreli v zatacce jak uplny amater, ale jelikoz se jde omluvit, tak mu to vsichni z nejakeho duvodu odpusti a on to v dalsim zavode muze udelat zas. No a pak ta jeho nechlapska ubrecenost, to je proste na me moc. To vic zkousnu Ver nadavani, protoze alespon u toho jede vsi na full. Ham musi vzit telefon Toto, promluvit mu do duse a najednou Ham zacne jezdit kola o sekundu rychleji. Vlastne by se dalo rici, ze bez techto incidentu v dost dulezitych cenach by Ham sam o sobe nikdy tolik zavodu nevyhral nebo nedojel na dobrych bodech. Ale cestou by se rozlozil tak, ze by to pak zaparkoval nekde v poli. No urcite si na par cen vzpomenete, ze chtel odstoupit a tym ho donutil dojet a byly z toho pak potrebne body.
    Takze jsem ted rad, ze jde do Ferka. Pro nej to bude restart, nove prostredi, nova mentalita lidi, tymu, nova pravidla a tak nejak ten jeho projev mi zapada do IT tymu vice. Zda to bude fungovat ted nikdo nevi :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    kazdej chce jezdit za Ferrari... a kdo tvrdi, ze ne, tak keca, pac ho Ferrari nechce 😋
    TOFI
    TOFI --- ---
    Mám nyní možnost splnit si další dětský sen a jezdit v rudém Ferrari, napsal Hamilton – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/mam-nyni-moznost-splnit-si-dalsi-detsky-sen-a-jezdit-v-rudem-ferrari-napsal-hamilton
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ANDR3E: Tak velky asi ne ale kazdy kdo jde do f1 chce hype kolem sebe :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: bych rekl ze to je Maxovi uplne jedno, chce tituly a klid, nepotrebuje hype kolem sebe jako Lewis
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MADCAT: Mam listky od jeziska a jedu!
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Kdybyste třeba náhodou zabloudili do Vídně...

    The Formula 1 Exhibition | Discover the F1® Exhibition cities
    https://f1exhibition.com/
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KULA: To je 90% pole a 99% f1 :)) a navic presne co rikas ted ukazal ze … podle me uz vedel pred 5ti mesici kdyz podepisoval smlouvu s merglem na dva roky ze prejde ale aby ten moment prekvapeni neposral tak to podepsal a stalo mu to za to … je to parchant ale obchodne je to genialni :) samosebou ze to nevymysli on ale ma kolem sebe mega pravniky a mega lidi na site a vsechno … stejne jak se po abu dhabi odmlcel na sockach … zas mluvili vsichni jenom o tom a ne o maxovi :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ANDR3E: Tak ja si myslim ze jezdi furt lip nez polovina pole alik je starsi a taky furt ownuje a hlavne! Az odejde bude to strasna nuda … on tam dela vitr celou karieru … s alikem massou rosbergem maxem … kdo si muze dovolit TAKOVY prestup o kterem mluvi cely svet … max sedi doma ma 3 tituly a nikdo o nem nevi i kdyby jezdil 3 kola napred … ted se zase bude mluvit jenom o lujzovi a max bude mit furt jenom otazky co rika na lujze ze prechazi atd a pristi rok to bude jeste horsi … me je maxe az lito nekdy :))
    KULA
    KULA --- ---
    TOM_HOST: dobrá otázka, já mu třeba nevěřím nos mezi očima. Říká jedno, myslí druhé, udělá třetí. Ale jako pilot je náramný.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    :)

    Jenson Button: I'd love to see Fernando Alonso replace Lewis Hamilton at Mercedes | F1 News | Sky Sports
    https://www.skysports.com/f1/video/28461/13061648/jenson-button-id-love-to-see-fernando-alonso-replace-lewis-hamilton-at-mercedes
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ale treba se mylim a bude nasledovat Alika a udrzi vysokou uroven jeste par sezon
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: me osobne nevadi, resp. jestli mi vadil driv tak ted uz ne...jen mi proste prijde ze uz je ve veku kdy by mel nechat prenechat zavodeni mladsim, na druhou stranu se aspon zase neco deje, a jsem zvedavej kdo prijde do merglu
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Co vam na nem vlastne tak vadi … ze je extravagantni? Ze je cerny? Ze ma v zivote kurevske stesti? Ze objetoval od detskych let vsechno jenom volantu a diky tomu je tam kde je? Ze kam prisel tam udelal rozruch? Ze vystrci nekde nos a vydelava miliony? Fakt me to zajima
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Je mi úplně jedno, za koho zrovna bude jezdit, ale pro mě je na celé té zprávě nejvíc negativní to, že budu muset Hamiltona sledovat ještě nejméně dva roky, fakt už jsem doufal, že se do toho důchodu těší :-/
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    KALTY: minimalne Vasseura zna z formule 3 a GP2 kdyz byl pan zaclona mladej, takze jediny tupy hovado ses ty..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam