• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    ANDR3E: mě to neříkej, imo si dnes zasloužil leda po papuli :)

Já nad Rus ještě hůl nezlomil, sezóna teprv začala, ale prostě jsem čekal víc a zklamal mě zatím každej závod. Že bude Had zápasit s druhým autem redbullu bylo očekavatelný, že Rus pro mě nikoli :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: driver of the day nic neznamena...
    ANDR3E: driver of the day...

Ale teda největší zklamaní sezóny je za mě teda Russel. Čekal jsem, že tahle sezóna bude jeho, ale on prostě a jednoduše nestíhá. V nejrychlejším autě končí jak loni v čtvrtým nejlepším. Měl by zabrat :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    A myslel jsem jak si tu prectu jak se zavod libil i vam, a tech skoro 20 novejch je jen o jezdci na 5.miste :/
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Uff to byl zavod :)
    GREGI: jestli to nebude tím, že šel v šestým kole do boxů a předjížděl o třídu horší auta. Po prvních pitstopech už nikoho nepředjel (až na vysekanyho lec v poslední zatáčce) a naopak ho předjížděli ostatní, protože mu odešly pneu.

Kdyby neposral první kolo, tak skončí na stupních vítězů. Udělal několik chyb, propadl se z prvního/druhýho místa na devátý, předjel na prasáka Williamsy a Racing Bull a pak jel radši do boxů, aby se nezasekl za Rus. Víc to posral jen hadjar a linblad.

Prosimtě radši toho nech. To je až trapný, jak ignoruješ fakta v zájmu fandovství. Trochu kritického pohledu by to chtělo, čéče.
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: ty furt delas jak kdyby tam behal s gunem a strilel po nich. kontakty sou soucasti zavodeni v kazdy serii kde je vic aut na trati. Jasny mel jich vic nez jini ale taky mel 12 predjizdecich manevru a zbylejch 23 aut dohromady 36. Coz znamena ze vsech 25% predjeti byl Max. Vetsina zavodu kde mu to nejede nebo vypadne je nudna. On tu zabavu drzi jako jedinej nahore a bylo by super kdyby vsichni byli vic agresivni a jezdili jako on.
    GREGI: panečku, to je argument.

Jako jestli ti přijde normální, že během prvního kola měl kontakt s lcl, law, sai a závod by pro něj skončil, kdyby mu nor neuhnul, pak mu fandi dál. Já to nedokážu. Fakt nikdo jinej tak prasácky nejezdí.
    AVATAR: sry byl to sainz, koho vytlačil, ne albon. Dobrá byla Sainzova rekce: "What the fuck, Max!"
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: tak proto vyhral driver of the day:))
    Jsem nechtěl Ver úplně křivdit, tak koukám on board a ty vole on to po těch hodinách narval ještě do lawsona a vystrčil ho z trati, čímž ho předjel albon, kterýho poslal z trati o zatáčku dál.

Udělat to kdokoli jinej, tak má tři pentle jen za první kolo a nejspíš s poškozeným autem. Je to profík ve vytlačování.
    TOFI: Lec to v tom závěru pěkně zlamil, no. Mohl být aspoň čtvrtej. Ham by měl jít do důchodu, mám ho rád, ale do Ferka nepatří a na Lec prostě nemá.
    GREGI: jezdit nebezpečně, vytlačovat lidi z tratě a ohrožovat životy ostatních ti přijde jako super nápad? No, to si nemáme co víc si říct. Já mám možná oči v prdeli, ale ty celou hlavu.

A co se týče těch očí, evidentně trefil levou zadní pneu lec a to ho roztočilo. A kdyby to nor nezašlápnul , tak skončí narvanej ve zdi a Ver v kontrmelcích v bariéře o nějakých 100 metrů dál. To samý včera s hamiltonem. Kdyby mu ostatní neuhejbali, tak dojede tak každej třetí závod. Vydobil si reputaci někoho, komu je lepší uhnout, protože jinak přijdou o závod.

Ještě bych rád konstatoval, že naposledy, když jsi tu měl tak silný řeči, tak v dalším závodě torpédoval Rus jen proto, že se mu chtělo a kvůli tomu nevyhrál wc.
    TOFI
    TOFI --- ---
    snad jednou uvidim itala v italskem aute na podiu, kazdopadne mam za Kimiho radost ale smutek za ferrari
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: Jedinej tam ma koule. S charlsem mu to uklouzlo protoze mu uhnul, kdyby na to sral tak mu zboura sidepod jako colapinto hamiltonovi. Neni to charitativni jizda vozickaru ale zavodeni. Kdyby tak jezdili vsichni je to 5x zabavnejsi. Neporusil pravidla behem zavodu ani jednou, mozna tak tu bilou caru v boxech.
    GREGI: a cos viděl ty? Fakt musíš být sprostej? Nikdo jinej než Ver tak na prasáka nejezdí. Ostatní mu uhejbaj jak můžou, jen aby je nesejmul.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak super zavod kimi je laska, doufam ze vyhraje sampionat:)
    TOM_HOST: hustý no, čekal jsem, že se složí a udělá chybu, kór s tím rádiem, kdy zněl chvílema, že panikaří... Nicméně mcl mu to daroval v boxech. Mohlo to probíhat v opačným gardu, kdyby to zas neposrali :)

Každopádně kudos merclu, kterej to zvládl perfektně a Totovi, že našel, zdá se, novýho versrappena :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: mas oci v prdeli nebo na co koukas?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pico ten kimi to je mega dream :)) jakoze v 19ti tohle zazit … holly molly to mu fakt preju kurva !
    Cywe ten Ver by měl dostal pořádně přes prsty. Zatáčí na rovince do nor, pak se snaží vytlačit leclerca a dostane pri tom hodiny, který jen zázrakem neskončí hromadnou bouračkou. Fuck, tohle není videohra...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam