AXTHEB: supr, já ne, tak moc nevím, proč mi to tlačíš. Nikde jsem nepsal, že dostat hodiny je na pentli nebo proti pravidlům.
GREGI: můžete se oba chovat děti, ale pak se k tobě budu chovat jako k dítěti. Díky, že jsi neodpověděl na nic z toho, na co jsem se tě ptal. Dělá to diskuzi zcela zbytečnou :)
Jinak to, že sem hodím nějaké video ještě neznamená, že je to můj názor. Souhlasím s jeho argumenty, nikoli názory, které si na jejich základu udělal. Což jsem napsal hned v dalším postu. Nevidím řešení v tom, že zabanujou Ver, ale v tom, že upraví pravidla, aby taková předjetí nebyla legální. Píšu to v podstatě každým z x posledních postů a ty to přesto naprosto míjíš.
Víš co by taky byla zábava? Kdyby bylo víc bouraček. A víš kdy by to zábava být přestala? Ve chvíli, kdyby někdo umřel nebo se zranil, jako tomu bylo v minulosti. To, že je dnes F1 relativně bezpečnej sport je dáno ohromným a mnohaletým snažením a nastavením pravidel a regulací tak, aby docházelo k co nejméně kolizím. Chápu, že tě vzrušuje, když Ver vytlačí protivníky z dráhy, ale to je prostě názor malýho dítěte a ne dospělého člověka s trochou rozumu, který chápe příčiny a následky.
S počtem podobných incidentů je čím dál víc pravděpodobné, že to jednou skončí opravdu špatně (v rozmezí zničené auto až ztracený život). Byl bys tak nadšenej, kdyby to po hodinách do Ver někdo narval a on skončil, já nevím, na vozíku? Doufám, že ne.
Pokud budeš jen opakovat ten jeden argument (je zábava sledovat, jak ostatní piloti uhýbají psychopatovi bez pudu sebezáchovy), pak se nediv, že s tebou diskutovat nebudu. Fakt by mě zajímal tvůj názor na ty incidenty (ne názor stewardů) a jak si vykládáš pravidla, abys to považoval na hraně a ne za hranlu. Nic to nezmění, jen kurz, kterým tahle debata bude nebo nebude pokračovat :)