• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    TALANKA: male vosicky nejsou trubci? aj:-D
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    PAJOVA: Z toho si nic nedělej, já nedávno byla vyvedená z omylu, že čmelák není samec od včely a že ty malé vosičky nejsou trubci. Hold někdo mi to pozapomněl sdělit, takže jsem dlooouho žila v nevědomosti
    ELS
    ELS --- ---
    TAYLES: Tak verzi s mlíkem neznám, ale možný to je. Těžko říct; mlíko nepiju :DD Ale to už je trochu OT...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ELS: a říkalo se přece, že nejhorší je na to mlíko..já si myslím, že jde o to množství a že by se to mohlo stát
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    BLAF: kdyz me nektere tyto krasne detske naivity bavi a nerada o ne prichazim:-)

TAYLES: au:-)
    ELS
    ELS --- ---
    TAYLES: Jj, Rychlý Šípy, klasika. Ovšem zas tak drastický to nikdy nebylo... Max. břichobol, příp. bleskurychlé obšťastnění OO svou návštěvou... :P
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    tedy aspoň já to mám za holou skutečnost, vždyť to bylo i v rychlých šípech :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    PAJOVA: no ale na třešně se skutečně nemá pít..pač se po pití nafukují a kdybys to hodně přehnala s dávkou třešní a s dávkou pití mohou Ti popraskat střeva
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KAREN: taky taky:)
    BLAF
    BLAF --- ---
    PAJOVA: Nj, takhle to dopada, kdyz nekdo nedava na prirodopise pozor :)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    ja mel dlouho za to, že gramofonové desky se přehráním smažou, tj. že jsou jen na jedno použití a bál jsem se je takto promarnit a čekal na nějakou hodnotnou příležitost ke spotřebě ... a jednou dokonce zuřivě babičce bránil při jedné příliš obyčejné příležitosti nějakou desku s Hurvínkem pustit... o to větší bylo mé nadšení, když jsem byl z omylu vyveden, to jsem pak strávil s gramcem mnoho šťastných chvil a považovgal ten babiččin starej gramofon za nejlepší vynález na světě:)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    SAIL_OR: ne, vyprávěla mi jí o rok mladší kamarádka - která si ji vymyslela :oD
    KAREN
    KAREN --- ---
    ERED_MITHRIN: jj, k ziraficim krabicim se taky hlasim ,D
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ze kdyz budu jist pecky, tak mi vyroste v brisku strom
    ze na tresne se nesmi pit, protoze by mi bylo spatne

cca pred pul rokem jsem se dovedela, ze jezci nejsou vegetariani,ale obycejni masozravci, takze ty krasne obrazky jsou bohapusta lez:-( Kdyz mi to kamaradi rekli, tak na me koukali jak na zjeveni,ze neco takoveho nevim:-D

CZTRASH:
    STARDUST: neeeeeee, prave jste mi znicili okybacu, fnuuuk
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    ad okybaca
    asi pred rokem se sveril kamarad, ze jako malej premyslel nad tim, co je za zvire bobrspát

samozrejme to bylo na popud pisnicky s textem

Když jde malý bobr spát, bobr spát, bobr spát,
    tak si chvilku hraje rád, hraje rád, hraje rád,
    postaví se na zadní, na zadní, na zadní,
    jenom, bobře, nespadni, jenom nespadni.

prislo mi to hrozne vtipny, ale diky nemu (a jedne uzivatelce zde na nyxu) jsem prisel na to, ze kamarad zdaleka nebyl jediny, komu prisly texty ceskych pisnicek plny zahranicnich slov

me dostala žirafičí krabice

My jsme žáci třetí bé,
    bereme však na sebe
    podobu zajíce,
    žirafy či krabice,
    to je pěkná směsice.

:)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    pred tydnem jsem si vzpomnel na par svych naivnich predstav a trklo me, ze jsem nikde na to nevidel forum, vzdyt to preci musi byt strasne vtipny cist naivitu ostatnich. ted jsem si na to vzpomnel a jsem rad, ze uz to nekoho napadlo. pridam tedy svuj sizunk :)

bydlim v naprosto normalnim panelaku z 84. roku a jak tak vsechny panelaky maji ty maly domecky nahore (cti strojovny), celkem dlouho jsem se domnival, ze v kazdym domecku zije obr, ktery neco zlyho provedl, a za trest musi tahat vytah nahoru a dolu.
    nedokazal jsem ale vyresit 2 veci - 1) jak se obr dozvi, jake tlacitko jsem zmackl a 2) jakto, ze vytah jezdi stabilni rychlosti jak nahoru, tak dolu?
    STARDUST
    STARDUST --- ---
    KAREN: taky :D
    STARDUST
    STARDUST --- ---
    SAMARI: jo OKYBACA to je klasika :D
    ELS
    ELS --- ---
    CZTRASH: Přesně přesně :DD
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    CZTRASH: JO tak tohle jsem měl takovej haluz před pár lety. Nějaká písnička, kde je štastnej jako blecha, a že "za to ruku do vohnědám" a ne a ne přijít nato co je to vohnědání :o)
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    CZTRASH: "okybacu" jsem taky moc nechapala, na spravnou verzi jsem prisla asi pred mesicem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam