• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    KAATHA:
    KEEP_SMILE:
    KASHLU:
    ELLIE:
    tak to uz skoro vypada, ze kdyz jsme byly deti, tak se ta znacka tak opravdu jmenovala:-)))
    KASHLU
    KASHLU --- ---
    CAPOVA: hehe zakaz hvezdu jsem si taky myslela a ta hvezda me tam taky nak nesedela :]]
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAPOVA: To jsem si myslela taky :)) A nechápala jsem, proč když ty hvězdy všude jsou a jsou jakože dobrý, proč je někde zakazujou.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Když jsem v předškolním věku slýchával z rádia slova "Rudá armáda", myslel jsem, že jde to nějakou červenou marmeládu....
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    já si zas myslela, že značka zákaz vjezdu se jmenuje zákaz hvězdu - a strašně mě vrtalo hlavou , čehože zákaz to vlastně je...podotýkám, že mi bylo cca 5-6 let...no a za komančů holt byly ty hvězdy všude a mátly i malý děti...

když se na to podivam s odstupem času, uvědomuju si ,že se mi dost ulevilo, když jsem zjistila, jak je vysvětleni téhle značky jednoduchy a že se tam jenom nesmí jet...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    CROPPCA:
    FREEDOOOM:

Heh, to je dobrý, tohleto.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    TRISSIE: no ucili a vim kdo to byl pavlov...ale tak me fakt nenapadlo ze by se to rikalo od toho...:o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELLIE: no to nás taky naučili, zvlášť když zvonilo na velkou přestávku a na oběd :-)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    TRISSIE: Co se dá dělat, jsem hold moc mladý :(

TRISSIE: Nás teda učili, že dycky když zazvonil a rozsvítil, dal jim jídlo a oni pozdejc začali slintat už když zazvonil a rozsvítil.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    TRISSIE: Myslíš slintat na zvuk zvonečku? ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KEEP_SMILE: I.P. Pavlov učil psy slintat na zvuk zvonečku (podmíněné reflexy, vždycky je u toho krmil a zvonil, a pak už jen zvonil a oni slintali), to vás ve škole neučili? :-)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    myslim teda od ceho je slintak odvozenej a proc se tak ipaku rika...:o)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    TRISSIE: a od ceho je ten slintak???:o) taky jsem to nikdy neslysela...:o)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRISSIE: v tom pripade si taky pripadam stara! A to mi bude teprve triadvacet!!!
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    TRISSIE: Slinták slyším poprvé a zní skvěle. To se musí obnovit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JEBAK: připadám si hrozně stará. V mých šesti-sedmi jsme s maminkou jezdily krtkem na slinták :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JEBAK: :))) Tak když mně bylo šest sedm, tak se internet ještě někde skrýval a neměli jsme doma ani to XTčko... zato jsem měla dojem, že Pavlova je ženská. Paní I. P. Pavlová.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    ELLIE: ja v cca sesti-sedmi opravdu veril, ze tam nekde je jeho ip adresa. A pro svet je strasne dulezita!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: Třeba dnešní děti věřej tomu, že to je Pavlova IP adresa...
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Záhada stanice I.P.Pavlova: Dlouho jsem přemýšlel nad tím, co je to "IP", patřící Pavlovi...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    že vás vždy v nemocnici daj dopořadku, a doktor vždy všem pomuže
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam