• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    POLINA
    POLINA --- ---
    MISERY: jo, tak to naše brigádnice v práci myslela taky. Šéf jí říká: Tohle kdybys udělala, tak letíš na hodinu. A ona mu na to říká: No, tak co? Zašla bych si na kafe za za hodku se vrátím ,) A myslela to uplně vážně, my na ni hleděli ,))))
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MISERY: pripojuju se k hodinarum :D presne taky mi to bylo divny ze jsou z toho lidi schliply, dyt je to jenom na hodinu ne? :))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MISERY: ono to tak neni? O_O
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MISERY: jop, měla jsem to přesně tak :)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    MISERY: Jo! Tak to ja taky presne tak chapala :))
    KASHLU
    KASHLU --- ---
    MISERY: hehe to me rozesmalo tedka
    MISERY
    MISERY --- ---
    jo a taky jsem si myslela jako mala, nebo vlastne i jako trochu starsi, ze "vyhodit nekoho na hodinu" znamena, ze proste na hodinu musi odejit z prace a tu mu nezaplatej, procez mi bylo divny, proc tim tak strasne strasej, vzdyt alespon si muze clovek v klidu dojit na obed :D
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    KAATHA:
    KEEP_SMILE:
    KASHLU:
    ELLIE:
    tak to uz skoro vypada, ze kdyz jsme byly deti, tak se ta znacka tak opravdu jmenovala:-)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    Myslela jsem si, ze pisnicka "Árie Měsíce" znamena neco jako "Zpevak roku" a ne toho Mesice na nebi :)
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    CAPOVA: jezis, to ja taky ! :)) Kdy to bylo netusim, ale jak jsem si to od tebe precetla, hned me to trklo ;P
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    CAPOVA: taky se hlasim ze jsem si to myslela...:o))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak když jsme u těch hvězd a podobnýho, tak jedna veselá příhoda. Byly jsme s maminou a babičkou když jsem byl ještě malej špunt někde něco zařizovat, a čekárna byla v jasne komunistickym duchu, rudý hvězdy velkej obraz křižníku Aurora a pod. No a právě tenhle obraz mě zaujal, tak jsem se vyptával, mamina nervozně vysvětlovala (už měla těch problémů docela dost, jelikož mě vykopli z pionýra apod. což v tý době znamenalo odpis) No a dostali jsme se k onomu výstřelu a já nechápal ten rozkaz, mamina byla nervní protože lidi čuměli, a zrovna jak se otevřeli dveře tak se mi do ticha před zraky uředníka povedlo prohlási "a proč nevystřelil sám? on byl asi línej" No lidi koukali divně,úředník nasupeně a doma se víc o VŘSR nemluvilo, kromě týhle veselý příhody u který jsem nechápal proč se všichni tak smějou... Jo a ted jsem si vzpoměl, bylo to při čekání na pasovce, a výzum a příslib. Taky jsem nechápal proč mě tam vždy táhnou sebou a věřil jsem že děti nemusej mít pasy a můžou cestovat a jít kam se jim zachce když jim to rodiče dovolej, až když mi nechali udělat vlastní pas tak se mi tahle iluze rozpadla jak domeček z karet protože já patřičně hrdej s novym pasem byl odvedenej na hranicich do kanclu a prohledanej + jsme hodinu čekali než prohledaj bus, dokonce i kufry nam vyhazeli, a sedačky prohmatavali. Já pak byl smutnej že co mam pas tak je to všechno špatně, mamina zas nevěděla jak mi to vysvětlit.
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    KASHLU: ELLIE: teda to se mi docela ulevilo, ze v tom nejsem sama :-)
    KASHLU
    KASHLU --- ---
    CAPOVA: hehe zakaz hvezdu jsem si taky myslela a ta hvezda me tam taky nak nesedela :]]
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAPOVA: To jsem si myslela taky :)) A nechápala jsem, proč když ty hvězdy všude jsou a jsou jakože dobrý, proč je někde zakazujou.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Když jsem v předškolním věku slýchával z rádia slova "Rudá armáda", myslel jsem, že jde to nějakou červenou marmeládu....
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    já si zas myslela, že značka zákaz vjezdu se jmenuje zákaz hvězdu - a strašně mě vrtalo hlavou , čehože zákaz to vlastně je...podotýkám, že mi bylo cca 5-6 let...no a za komančů holt byly ty hvězdy všude a mátly i malý děti...

když se na to podivam s odstupem času, uvědomuju si ,že se mi dost ulevilo, když jsem zjistila, jak je vysvětleni téhle značky jednoduchy a že se tam jenom nesmí jet...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    CROPPCA:
    FREEDOOOM:

Heh, to je dobrý, tohleto.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    TRISSIE: no ucili a vim kdo to byl pavlov...ale tak me fakt nenapadlo ze by se to rikalo od toho...:o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELLIE: no to nás taky naučili, zvlášť když zvonilo na velkou přestávku a na oběd :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam