• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    QASHQAI: to je mily... :)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    V obýváku jsme měli staré bimbající hodiny...V půl bily jednou, v celou tolikrát, kolik bylo hodin...Večer, než jsem šla spát mi máma říkala: " V hodinách bydlí hodinový skřítek a ten má rád dobrůtky, dej mu na mističce křupčičku:)" Já měla od panenek pidi talířek, na který jsem večer co večer dávala rozlomenou křupku a ráno jsem šplhala na židli a šla zjistit, že to snědl:) Vždy to snědl, bylo to k nevíře, skoro doteď si díky tomu myslím, že tam fakt existuje :)) Bylo to nádherný, naši fakt nezapomněli to po mém zahučení do postýlky vyndat a nechat pár mini drobků, které zbyly po trpaslíčkovi :) To byla příjemná epizoda z mého dětství :)
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    ...věřila jsem, že se můžu úplně normálně prokopat do austrálie, kdyžs e budu hodně snažit...školní výklady o zemském jádru a gravitaci pro mě znamenaly velké zklamání...
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Realita je taková, že je nahoře šedej a uvnitř jakoby růžovej, fuj :-)
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    ATTILAH: NENI ?!?!
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    TOMASEQ: Přesně. Že mozek je žlutej
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    TOMASEQ: Nejsou barevný? Nejsou plíce růžový a játra tmavorudý? Nebo jsme měli moc realistickej model? I když v učebnicích možná byla nějaká ta modrá a zelená...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    JOUSEPHINA: ja jsem si zase myslel ze organy v tele jsou barevny - tak jak to bylo v ucebnicich a v modelu co jsme meli na zakladce. Teprve navsteva na pitevne me vyvedla z omylu:)
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Že všechny orgány v těle vypadají jako fazole..:)
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Ze jak jsou na mesici ty tmave fleky ze to je more:-)
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    ELLIE: a co tohle? http://www.chrupik.cz/odstraneni-chrapani.php Sice to sem moc nepatří, jako malá jsem tomu nevěřila, protože jsem to neznala, ale přemýšlím, jestli tomu věřit jako velká :-)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Já jsem jako malá věřila tomu, že bachyně je nebezpečná, protože je hrozně nasraná, má totiž hodně dětí a všechny zloběj...
    (s chrápáním to nesouvisí, jenom náhlý flashback)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    PETRA_CHATEAU: tak jenom z části, viz link o něco dál
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    JIRI_CZEK: jo, ségry přítel tvrdil to samý, tak to bude teda asi pravda
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    JOKERKA: no spíš aby dotyčnej nespal na zádech, v týhle poloze totiž chrápe většina lidí, který chrápou...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak me treba chrapani jen tak nevzbudi, ale osvedcila se mi metoda "dej chrapajicimu pusinku" :-)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Este prej je proti chrapani zasit koule do pyzama. Koulema mysleny treba hopik nebo cinenku. Ale asi to bude fungovat na principu: kdo nespi nechrape. :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JIRI_CZEK: No to já se právě v polospánku netrefím a dloubnu ho jinam ;)
    POLINA: Chudák já! On o tom ani neví! :))
    POLINA
    POLINA --- ---
    ELLIE: chudák muž ,))))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    zmáčknout nos taky pomůže :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam