• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A já jsem jako malá věřila, že všecko, co se stalo v Malým Bobšovi, je pravda. Jelikož jsme to četly vždycky s mámou, muselo mi bejt tak pět, šest... hrůza, jak mu tam umřel ten malej bratříček, myslela jsem, že si oči vypláču. Já to teda svejm dětem coby pohádku číst nebudu, jen, když budou zlobit! :))
    Zanechalo to na mně následky, potom jsem vždycky na všech hřbitovech hledala hrobečky nekřtěňátek a představovala si tam ty jejich malý bílý rakvičky...
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    ELLIE: tak tak 1931
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ROMANY: To asi těžko, vzhledem k tomu, že vyšla tuším v roce 1931 ;)
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    je to sprosta komunisticka literatura.
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    ROMANY: to jsem asi jediní co si to mysli,jelikoz vetsina ho povazuje za velmi smutny pribeh....budu si ho muset znovu precist
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    a mělas pravdu
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    v mladsim skolnim veku jsem presvedcila sama sebe, ze kniha Maly Bobes je neuveritelne sprosta zalezitost
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    ja si vzdycky myslela, ze PIJAN v Malym Princovi se tak jmenoval proto, ze hral na piano (byl u toho obrazek typka jak hraje na piano a na nem ma sklenicku). Kdyz jsem pak zjistila pravdu, predstirala jsem, ze "to prece vim ne"
    ELS
    ELS --- ---
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Já jsem jako škvrně nechtěla číst knížku Vlčák Kazan, protože jsem byla přesvědčená, že ten pejsek všechno zkazí....
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    IRA_PALMOVKA: Heh, to je dobrý.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    přidám ještě jeden kamarádčin ... jako malá si myslela, že "Goro, bílý pes" je pes, kterej má "gorobílou" barvu
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Ted sem si tak vzpomnela, ze mi jako maly, tak nekdy na ZS, prislo samozrejmy, ze zdravotni pojisteni, ze kteryho se plati vsecky operace a tak, maji i zvirata. Pak me hrozne prekvapilo, kdyz znama rikala, jaky hrozny castky uz vydala za ruzny operace jejich psa. Tak kdyz sme pak na gymlu v ramci spolecenek meli vymyslet, s cim bychom podnikali, tak sem navrhla zvireci pojistovnu a vsichni se smali... a pred par dny se doslechu, ze takovou lukrativni sluzbu poskytuje VZP nebo kdo... sakra, proc sem to jen nedotahla, nemusela bych ted byt chudy vyskoskolak :D
    KHARENDAEN
    KHARENDAEN --- ---
    IRA_PALMOVKA: Tak mamince to trvalo dva dny, než pochopila že mi to musí znovu vysvětlit. :)))
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    jako malý mi máma vysvětlovala, že je slušnost pozdravit... nechápala jsem ale, jak to, že zdraví jenom někoho a jelikož jsem se nechtěla za mámu stydět (jako že neumí slušně pozdravit), tak jsem na ulici zdravila pro jistotu všechny lidi, který ona ne.. vydrželo mi to asi týden než mi to máma vysvětlila znovu
    ELS
    ELS --- ---
    QASHQAI: Vážně roztomilý :))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QASHQAI: Krásný :) Taky máme doma takové hodiny, až budu příště doma, zkusim to.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    QASHQAI: To je hezkej příběh
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    MRAVENECEK: viď? Já pořád říkám, že až budu mít svoje prcky, tak tuto tradici musím také udržet, pokud nezapomenu:)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    QASHQAI: to je mily... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam