• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    ELS: jasně! Anička s lískovými oříšky... ten její ovčí obličej mě děsil hodně dlouho... hrozně sem se bála, že tak taky budu jednou vypadat.. :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ALEXIS: a jak loupežnická holka šimrala soba na krku nožem
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELLIE: tu mi nepřipomínej, měla jsem z ní noční můry až skoro do puberty! Slimáci a mouchy a vůbec to všechno, uá!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ALEXIS: Sněhovou královnu ale taky miluju :) Pošlu ti dopis na sušený rybě a ty si z něj pak uvaříš polívku.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    no vidite, ja som bola Andersenovi a Grimovcoch strasne zavisla a vyzadovala som ich... Ladovu kralovnu i Dievcatko so zapalkami som milovala... Ladovu kralovnu som mala i na LPcku a pustala som si to... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELLIE: přesně! ta mi utkvela nejvíc!! chovala sjem se k chlebu s uctou ale i dřív, vychovali me k úctě k jídlu. Ale nechápala jsem, jak zrovna morbidní Andersen je prý král pohádkářů..a dodnes to moc nechápu...
    Nicméně pozdější americká pakultura v čele s Tomem a Jerrym byla snad jeste horší.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: A co O dívce, která šlápla na chléb? Představa, že zkamením a po očích mi polezou mouchy a já je nebudu moct odehnat... ué... chovala jsem se pak k chlebu nějakej čas s velkou úctou (bylo mi asi sedm) :))
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELS: Jo, to byla děsivá pohádka. Osobní trauma jsem měla ještě z Andersena (což není tak divný). Furt jsem si živě představovala Kaie, jak má v očích střepy, co mu tam foukla Ledová královna. No a po přečtení Holčičky se sirkami jsem už nikdy Andersenovy pohádky neotevřela...
    ELS
    ELS --- ---
    DIZZY23: J! Anička s lískovými oříšky... Taky mě to trochu děsilo...
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    INSEQUI: Skipy a Goro to bylo něco! :))

a když jsme u těch "děsivejch" pohádek, vzpomínám si na tu s tim žabákem - Žabí princ se to jmenovalo? tak ten žabák ve mě vyvolával docela odpor...
    Mnohem horší byla ale ta, jak se tam ta holka proměnila v ovci... fůůj, ta ovce mě strašila ve snech, i když měla myslim dobrou povahu...

a nejsmutnější pro mě byla Malá mořská víla s Šafránkovou - u toho sem vždycky brečela a říkala si, že až já budu mít děti, nenechám je na to koukat.. :D
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    MYS_USATA: Noční můra :D
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA: "jednou byla, dvakrat nebyla, jedna rodina" dobry no :-D
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    SIKY: My jsme zrovna ted ve skole meli diskuzi na tema Krvaveho kolena..a nakonec jsme se zahrali stro-tri-sto! :F Takovyto skakani ostatnim na nohy...tedy, alespon myslim, ze se to tak jmenovalo!
    SIKY
    SIKY --- ---
    mimochodem, zdroj nápadů pro nedávno probíranou hru krvavé koleno, tahle pohádka ;)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MYS_USATA: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dííííííky :)))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SIKY: ty hele a víš, že když sem se to dozvěděla byla sem úplně strašně naštvaná na naše, že mě takhle vochcali a podváděli... tvářili se, že se mnou jednaj na rovinu a pak taková rána... asi mi to řekli moc brzo... tak kdyžtak těm dětem zatloukej nejmíň do 18ti...;-)
    SIKY
    SIKY --- ---
    Taky jsem měla trauma z jakýsi snad ruský animovaný pohádky, o třech bratřích, jak chodili někam, kam neměli a nějaká čarodějnice jim zpívala: Kdopak to bdí, kdo to nespí?
    Už si to skoro nepamatuju, ale tou písničkou mě starší bráchové prudili taky docela dlouho :)

MADMERTIGAN: Ten šilhající a na závěr se v kostru měnící Kukura... aaaa... Na druhou stranu, v současné době jem proti většině horrorů naprosto odolná, takže třeba ta výchova z dětství zanechala nějaké stopy :)
    Jinak dík za tip na B-komplex, až jednou budu mít neutěšitelné děti ;)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MADMERTIGAN: Néé, Bim černé ucho :((( Teď jsi ve mně teda probudila už dávno zapomenuté trauma... To byl hroznej film! Taky nevim, o čem to přesně bylo, ale ten pocit si vybavuju opravdu bolestně.
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SIKY: von tam byl příšernej ten šilhající kukura... já když to viděla v dospělosti tak sem se musela sama sobě smát, ale mě se vo tom zdály příšerný sny kdy sem se budila s pláčem a votravovala sem naše a spala sem u nich v posteli... pak mě vzali k doktorce ta mi dala "jako" prášky na spaní (b-komplex) a já pak spala jak dudka ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam