• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    KLAIR: tak různě, v obchodě, u kadeřnice...
    DEAFINA
    DEAFINA --- ---
    QZUZKA: Ale jen tak obyčejná skla v těch plastových oknech nejsou.
    3leté dítě mne zavřelo na balkóně, otevřít však bylo nad jeho síly. Zkoušela jsem tedy rozbít okno (plastové), vůbec to nešlo,ač jsem do toho vší silou mlátila kovovým nábytkem.
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    QZUZKA: vzala si mi iluzi :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    QZUZKA: Nedávno mi teprve bylo vysvětleno, jak se věci mají...
    HANEBNIK
    HANEBNIK --- ---
    Tak taky se podělím o jednu moji doměnku z útlého dětství. Když jsem zjistil co je gravitace, nějak jsem si domyslel, že někde na planetě je ukryté tajné tlačítko, které gravitaci vypne :-O! A tak vždy před spaním jsem se strachoval, že ji někdo omylem vypne a my vyletíme ven do kosmu, kde se udusíme :-)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    QZUZKA: Aha... :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QZUZKA: To jsem si myslela taky :))
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    že plastová okna mají plastová skla (když je možné mít plastový skla v brejlích)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já jsem byla jako dítě (tak 5-6 let) vždycky zklamaná, když v pořadu Možná příjde i kouzelník žádný kouzelník nakonec nepřišel. Těšila jsem se, že snad příště už příjde a nechápala jsem, proč to slibujou, když nikdy nepříjde.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Já to znám jenom z Hurvínka a dodnes mám za to, že se jednalo o nějaké jejich "skutečné" sousedy. Ono ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RANDOM_NIGHT: no on děda Mráz byl s Čukotky.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ELIZHANNAH: Já si to myslím do teď ( age 37 ) :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PETRA_CHATEAU: ehm, a kde byla?
    CUBEECHECK
    CUBEECHECK --- ---
    Věřil jsem, že až vyrostu, tak si budu vědět se vším rady a nikdo mi nebude zakazovat dělat co chci.
    Teď je situace taková, že nevím co se sebou, jsem trvale nešťastný a přítelkyně mi pořád něco zakazuje...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    DANUNA: když sem jako malá sháněla babičku a ona nikdenebyla, děda řikal, že šla k brdičkovům. nebyl důvod mu nevěřit, takže sem si asi do 14 myslela, že někde na vsi u nich bydlí nějaký brdičkovi
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONIOUS: A tak to některým vydrželo i do dospělosti :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja sem zas verila, ze vsechno je praha. Jako je praha motol, praha letna, tak uplne stejne praha karlovy vary a praha new york no ne?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    NETTLE: Koukal jsem na to podobně, byť o něco dřív. Některé věci se tehdy snažily ukázat, že patří do nového tisíciletí, číslovkou 2000. Čísla 95 a 98 pak musely také logicky vyjadřovat rok. Nemohly však ještě být z toho roku. Logický závěr? Jsou na úrovni toho roku - benzín, jaký se bude vyrábět v roce 1998, říkal jsem si.
    SIKY
    SIKY --- ---
    NETTLE: taky tak :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NETTLE: no jo, já taky!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam