• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MANIIA: Počkej... A ne snad?
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    dneska rano jsem si vzpoměla po ceste do školy, že jak jsou na takovém tom asfaltovém chodniku takové ty kopečky všude jak se ruzně kroutí a člověk o to zakopáva tak jsem veřila tomu, že to jsou pod tím chodníkem kytičky co se tlačí za sluníčkem a čím větší kopeček tak tím silnější květinka. .)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já mám taky jednu z písňovýho textu. Jako malej sem schizofrenie považoval za druh hada díky textu Tří Sester "Sovy v mazutu":

"Hajný jde sklesle lesní tišinou
    a cestou sbírá umrlé zmije,
    včera byl na Bábě a neví čí jsou,
    jestli jsou to zmije nebo schizofrénie"
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ve znělce Šmoulové se zpívá "kam příjdou tam je show", já jsem to jako dítě nepochopila, takže jsem tam slyšela "kam příjdou tam ješou", ale význam slovesa jechat jsem taky neznala :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    RANDOM_NIGHT: to ovsem u me mnohe vysvetluje :-)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MADELEINE: diskalkulik je uzasnej termin
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    V období školky a prvních let na základce jsem nedokázala pochopit, kdy jsem se narodila. Tzn. žila jsem v 90. letech, 1990 až nevim kolik. Ale co bylo předtím? Vždyť muselo být něco předtím, protože mně bylo v roce 1990 pět let, takže jsem se musela narodit PŘED rokem 1990. Když jsem se dozvěděla, že jsem přišla na svět v roce 1985, vím, že mi trvalo strašně dlouhou dobu, než mi to vůbec došlo, než jsem to pochopila. Problém mi dělalo asi i to, že jsem dyskalkulik.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    RANDOM_NIGHT: .. dokonalý !!!
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    jako píde, se slavil neci svatek, a ja dumala a vydumala jsem, ze dostavame to jmeno, v jaky den se narodime. Kazdy si to musi poradne naplanovat! :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Taková blbost, ale já sem si teď vzpomněl, že když sem byl malej, tak sem věřil, že pokud počítám věci co sou uspořádaný do kruhu, tak tu kterou sem začínal, musim nakonec započítat taky. Ani nevim, kde sem k tomu přišel.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když mi bylo nějakých 5 let, tak jsem špekulovala nad tím, jak se člověk dozví, jak se jmenuje. I usoudila jsem, že k tomu slouží křest, že se dítě přinese do kostela a kněz mu řekne, jak se jmenuje. A to mi vydrželo do té doby, než jsem se dozvěděla, že já pokřtěná nejsem, to jsem zas měla chvilku o čem přemýšlet :o)
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MANIIA: to znám :))
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem věřil, že...
    Když se vypouštěla vana a dělala glo glo nebo umyvadlo...tak mě straší vodnici..tak jsem se bála koupat.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak za tohle ti prostě musím dát plus... otec nosil nahraný kazety dabovaný takovym tim jednohlasnym dabingem a já si myslel že ta značka RTL v tom rohu znamená že to je americkej film, ikdyž to bylo německy :))) No to mi bylo hodně málo :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SALVATOR: achjo a ja si to myslel doted a to mi je 23 :D budiz mi omlouvou panelakove detstvi :D
    GAF
    GAF --- ---
    NENUPHAR: kdežto když je člověk dospělej, tak se nic nezměnilo, jenom naprostá většina sere na to, jestli se jejich činy nebo vnímání otupí, že neví, kam víceméně zabrousili a navzájem si to tolerují, protože spolu kompromisně potřebujou vyjít "...v práci místo zábavy..." :(

Nevim jestli ty se mnou to druhý, ale já s tebou to první docela sdílim.
    PYRE_NEOVLADNES
    PYRE_NEOVLADNES --- ---
    věřila sem, že když se použije barva na vlasy, tak se pak člověk promění v tu paní modelku na obrázku. teta mi přišla hezčí než ta modelka a brečela sem, ať tu barvu nepoužívá. na druhou stranu, moje mamka měla vždycky krátký vlasy a často sem se jí nenápadně ptala, jestli by se nechtěla obarvit. myslela sem si totiž, že by byla hezčí s těma modelkovskýma delšíma :)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    PAZZITKA: ja verila, ze dospeli maji vzdy ve vsem pravdu a nedelaji veci spatne...
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    že lidi jsou s věkem moudřejší a zodpovědnější
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NENUPHAR: Bohužel jsem moc dlouho dítětem nezůstal, teda vlastně ano do teď, jen tyhle ideály jsou už dávno pryč :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam