• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    MISERY
    MISERY --- ---
    PSYKO: To já věděla, že je to jenom "malinovka" (jako pokud tekla krev) a je to jenom "jako" a pak půjdou spolu do kantýny na párek.
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    ALESH: ja jsem si myslel, ze herci ve filmech doopravdy umiraji.
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    ALESH: a jeste jak ho v nekterych filmech oslovuji "Rejzo", myslela jsem, ze ma i neco spolecnyho s ryzi :). Ale nebyla jsem schopna se dopatrat, co presne :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nechapal jsem, k cemu je reziser. Preci herci maji scenar, podle ktereho hraji a ty nataci kameraman. K cemu tam ten reziser teda je a proc z nej delaj tak duleziteho, kdyz se vlastne flaka.
    KABIS
    KABIS --- ---
    Rosomak je wolverine ;)
    KAERI
    KAERI --- ---
    LILY: Takovej něco jako medvěd. Jeho profilová vlastnost je, že se neukazuje (alespoň v brněnské zoo ho nikdy nikdo nespatřil, protože se furt někde zašívá).
    LILY
    LILY --- ---
    RANDOM_NIGHT: já jsem to ještě stále nezjišťovala, co to ten rosomák je. Ale představuju si ho celý život jako nějakého savce, vzezřením trochu jako vydra nebo tak něco.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak z tohohle omylu mě vyvedl teprve po mé třicítce tento tvůj příspěvek. Ve škole jsem rosomáky asi zaspala nebo nevím, každopádně vygooglovala jsem si ho poprvé právě teď a nestačím se divit, doteď jsem ho opravdu měla za ptáka :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Písničky obecně dělají zmatek v ornitologii, viz ti tetřevi, že. Já jsem si samozřejmě jako malá dlouhou dobu myslela, že rosomák je pták.
    NABIS
    NABIS --- ---
    Verila jsem, ze kdyz nekdo skoci placak ze ctyr metru do vody, tak se mu rozpare bricho nebo zada, tak jsem si to vzdycky predstavala-fuj
    LILY
    LILY --- ---
    JOPS: já taky
    JOPS
    JOPS --- ---
    RANDOM_NIGHT: no je :) a ja jako malej myslel, ze vicemiss je vic nez miss :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JOPS: No, to taky je.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ze vicemiss je min nez miss :-D
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    nebylo mi dlouho jasný, když jsou ty "RANÉ BRAMBORY", které jsou pak ty odpolední.
    NABIS
    NABIS --- ---
    ...za se deti rodi pusou....
    KAERI
    KAERI --- ---
    Když pes skákal přes oves, měla jsem za to, že přeskakuje pár klásků. Ovšem když skákal přes zelenou louku, předpokládala jsem, že ji přeskočí celou.
    LILY
    LILY --- ---
    Já si dodnes nejsem jistá, jakou barvu vlasů má plavovláska. V dětství mi to splývalo se slovem tmavovláska, teď vždycky po delším přemýšlení vyhodnotím, že to asi budou světlé vlasy, ale ruku do ohně bych za to nedala. :D
    JUGI
    JUGI --- ---
    ..včetně je bez (asi do deseti let věku). Bylo mi divný proč v reklamách píšou k těm produktům tolik věcí co tam nejsou. Asi proto aby si to člověk koupil jinde.. Od tý doby pokaždý když vidim včetně se musím sám sobě zasmát..
    GAF
    GAF --- ---
    ...dospělí jsou takoví podivní vzdálení tvorové, kteří toho hrozně moc ví a jsou vlastně takoví božští (bylo to kolem nich skoro až hmatatelně cítit / vidět jako aureola), a že je tedy nadmíru divné, proč někteří z nich jsou takoví... magoři. Tehdá bych nepoužil slovo magoři, ale taky jsem ho nevěděl.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    RUSALKA: áhááá!!! (myslel jsem si to dosud a marně dumal nad tím, jaký kotrmelec ten význam učinil)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam