• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TURBO: No a to si vem tu písničku "Stál na zastávce s vypůjčenou kytarou, v druhý ruce holku, to zavazadlo svý. A tý holce v sáčku řek dobrýtro miláčku..." Ta přece MUSELA být v pytlíku, když ji držel v ruce jako zavazadlo :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    ... když Naďa Urbánková zpívala "studentům v sáčku závidím", že jde opravdu o jakési studenty uložené v jakémsi pytliku (sice jsem nechápal proč, ale paní v rádiu o tom zpívala procítěně a tak jsem to bral jako umělecký záměr, dávat studenty do sáčku).

... když se v rádiu večer při zprávách mluvilo o vysílacích frekvencích a o "kilo hercích", že jakkoli je to nemožné, tak ti herci v tom rádiu zkrátka byli někde schovaní.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Dlouho jsem si myslela, že když malému miminu nikdo nedrží hlavu, tak se mu ulomí a odkutálí se pryč.
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    ALESH: Já si zase myslel že reklamy jsou od toho aby si herci uprostřed filmu mohli odskočit na WC.
    LILY
    LILY --- ---
    Nebyla jsem sice už malá...vlastně jsem už určitě byla dospělá, ale když jsem poprvé slyšela termín "hodinový manžel", tak jsem automaticky předpokládala, že se jedná o sexuální služby.
    Když jsem pak zjistila, že se pod tím názvem skrývá obyčejný opravář a údržbář, tak mě to skoro zklamalo (i když jsem teda neplánovala využít ani jednu z variant). :))
    MISERY
    MISERY --- ---
    PSYKO: To já věděla, že je to jenom "malinovka" (jako pokud tekla krev) a je to jenom "jako" a pak půjdou spolu do kantýny na párek.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TAPINA: a co teprv úsloví: Kdo má ruce v kapse, ten si honí vrabce. Do deseti sem měl panickou hrůzu z toho, že vrabci žijou v kalhotách a kousnou mě do nohy.
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    ALESH: ja jsem si myslel, ze herci ve filmech doopravdy umiraji.
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    ALESH: a jeste jak ho v nekterych filmech oslovuji "Rejzo", myslela jsem, ze ma i neco spolecnyho s ryzi :). Ale nebyla jsem schopna se dopatrat, co presne :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nechapal jsem, k cemu je reziser. Preci herci maji scenar, podle ktereho hraji a ty nataci kameraman. K cemu tam ten reziser teda je a proc z nej delaj tak duleziteho, kdyz se vlastne flaka.
    KABIS
    KABIS --- ---
    Rosomak je wolverine ;)
    KAERI
    KAERI --- ---
    LILY: Takovej něco jako medvěd. Jeho profilová vlastnost je, že se neukazuje (alespoň v brněnské zoo ho nikdy nikdo nespatřil, protože se furt někde zašívá).
    LILY
    LILY --- ---
    RANDOM_NIGHT: já jsem to ještě stále nezjišťovala, co to ten rosomák je. Ale představuju si ho celý život jako nějakého savce, vzezřením trochu jako vydra nebo tak něco.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak z tohohle omylu mě vyvedl teprve po mé třicítce tento tvůj příspěvek. Ve škole jsem rosomáky asi zaspala nebo nevím, každopádně vygooglovala jsem si ho poprvé právě teď a nestačím se divit, doteď jsem ho opravdu měla za ptáka :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Písničky obecně dělají zmatek v ornitologii, viz ti tetřevi, že. Já jsem si samozřejmě jako malá dlouhou dobu myslela, že rosomák je pták.
    NABIS
    NABIS --- ---
    Verila jsem, ze kdyz nekdo skoci placak ze ctyr metru do vody, tak se mu rozpare bricho nebo zada, tak jsem si to vzdycky predstavala-fuj
    LILY
    LILY --- ---
    JOPS: já taky
    JOPS
    JOPS --- ---
    RANDOM_NIGHT: no je :) a ja jako malej myslel, ze vicemiss je vic nez miss :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JOPS: No, to taky je.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ze vicemiss je min nez miss :-D
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    nebylo mi dlouho jasný, když jsou ty "RANÉ BRAMBORY", které jsou pak ty odpolední.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam