uz nikam psat nebudu,dneska se sto snad rozresilo....
nejdriv mi zvonil rano telefon,kdyz jsem se sprchoval,to jsem nestihnul...
prijdu do prace a tam zvoni telefon - nechapu,kde vzali to cislo,ale budiz
tam pani,ktera mi povida,jestli jsem jim uz odeslal tu smlouvu,kterou mi poslali.tak jsem ji slusne rekl,ze ne a ze ji ani odesilat nebudu,ze tam ma nekde v moji slozce mnou poslanou vypoved...prej to ze ne,ale ze kdyz teda neposlu tu fakturu,tak mi budou muset nauctovat tu pokutu 3000.
to uz jsem nevydrzel a zacal trochu kricet a sproste nadavat,ac jsem jinak velice mirny a klidny clovek.po chvili,kdyz jsem zjistil,ze s ni opravdu nebude rec,jsem ji zarval do telefonu,at na me poslou treba exekutora,ze jim zadny zkur* 3000 ani tu jejich zajeb* smlouvu nedam a at jde treba do pr*. takze jsme si poprali hezky den,ja se ji omluvil,ze na ni kricim,kdyz ona za to nemuze a konec hovoru.
po asi 15 minutach mi volala znovu na to cislo do prace a ze pry se mi velice omlouva,ale ze tu moji situaci znovu prosetrila i s nadrizenym a ze skutecne jsem mel dlouhodobe problemy a ze tedy zadnou pokutu platit nemusim a ze moje vypoved je prijata.tak jsem se ji taky omluvil za svoji vulgaritu,k tomu mi rekla,ze me plne chape:] a opet pekny den...