• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DRAVON: mam 8.1 a jedu na chrome, ale ie jede uplne bez problemu.. s tou cestinou, ta se musela tusim rucne nastavit nekde v nastaveni chromu
    DRAVON
    DRAVON --- ---
    už jsem se dočetl, že při instalaci chrome v 8.1 je explorer chromem nahrazen - tzn v pc explorer stale zustava, přesto jej nenajdeš a nespustíš.. pouze, když odinstaluješ chrom - znovu se objeví.

Sice už jsem našel nějakou verzi chrome na win8.1 která sice nepadá.. ale je v AJ i když hlásí cz - takže mi neustále opravuje všechna slova. Ale zatím opravdu běží.
    Přesto bych rád přišel a vyřešil, proč se to děje.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAVON: máš tam nějaký problém, chrome na win 8 i 8.1 na ploše normálně funguje. (Chrome je taky jako metro aplikace, prý, to jsem nikdy nezkoušel.)
    popiš tu "ztrátu exploreru", to může být zajímavé. Dělal si update w8 => w8.1 nebo co si dělal?
    DRAVON
    DRAVON --- ---
    Ahoj - prosím o radu. Nové Lenovo G500, win 8. CHROME normálně finguje.
    Přeinstalace na Win 8.1 = ztráta exploleru z PC, ale hlavně - Chrome neustále nelze spustit... když už tak padá. Občas ani po restartu se chrome otevřít nepodaří...

Prosím o radu, jak používat bezproblémově Chrome ve win8.1 tak, jako ve win7 - pokud se už někdo setkal..

děkuji moc za jakékoli rady
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MIKROM: super dik, presne tohle jsem chtel :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ZORBEN: vyber z ty nabidky ten co se tio nelibi a zmackni dělejte, nebo shift+del? ctrl+del? neco takovyho
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nerseil nekdo jak se zbavit nekterych zaznamu automatickyho vyplnovani? nechci vymazat vsechny (jak jinak bych pak mel vedet vsechny ty loginy?), ale nektery jsou zbytecny a rad bych se jich zbavil - staci se jednou prekliknout, napsat neco jinyho a hned si to google pamatuje naporad...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdybyste nekdo potreboval vratit do chromu scroll bar Arrows, tak zde:

Chrome Web Store - Win7 Scrollbars
    https://chrome.google.com/webstore/detail/win7-scrollbars/cifcnoebhbpdndjendfkpehpfbglgfkc/related
    KEEE
    KEEE --- ---
    nedaří se mi vyfiltrovat - poslední týden pokaždé když otevřu záložky, tak se mi sekne Chrome. Nevíte co s tím? Nebo mám prostě moc záložek?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    možná jdu s křížkem po funuse, ale hlásím, že vše fachčí :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    FROGY: super!
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    GHOSTDOG32: DAMN! tak jestli to bylo vydany 14., tak to presne odpovida, proc se kamaradce zacal chovat tak dementne... nevykresli obsah panelu, dokud okno prohlizece neprepnu do jine velikosti. pritom v nouzovem rezimu windows chrome fungoval ok. trvalo mi hodne dlouho, nez me ve vysledku napadlo srovnat, co bezi v pozadi normalniho rezimu navic, co v nouzovem ne. prisel jsem na proces gpu a pak uz jen stacilo vygooglit, jak ho vypnout. od te doby chrome bezi jako drive!
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    problem je v chrome (na win8)

zkusil jsem nainstalovat primo do pc www.nyx.cz/font/entypo.ttf a nic.. nevim, kodovani stranky, ani menu-nastaveni-rozsirene-webovy obsah-personalizovat pisma.. nic.. prenecham reseni asi schopnejsim :)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    MIKROM: Aaaha. Cili chrom ted nepodporuje UTF-8. Napadlo me zmenit ho, ale na to jsem nemela dost odvahy :) tedy odkladam jabko a jdu menit obrazky :)))
    Diiiky dobra zarovko
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JITTUE: Jo, dělá mi to už pěkně dlouho, řešil jsem to v auditku nyx skinů. Je to něco s fontem, protože ty palce atd nejsou obrázek, ale unicode znak. Třeba koš mi jde. Zkoušel jsem nějaký font s těmahle paznakama a bylo to lepší, nikoliv stoprocentní
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: myslíme stejně :) taky jsem si toho modráka všimla, jsem v naprosto totožné situaci, akorát, že já mám na google napojené komplet vše, nejen záložky. Tak zatnem zuby, chvíli budeme špačkovat a voni to ti kluci chromový daj snad brzo do kupy ;)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: mě už to zlobilo minulý týden, ptala jsem se už povolaných v auditku, ale netušili [ JITTUE @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    v mozille funguje vše jak má, mě minule pomohl reinstal, ale dnes ani ten ne
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    GHOSTDOG32: asi jsi nějak neřešil co s tím, viď?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Cuz mate nekdo posledni tyden problem s chromem, ze vam u nyxu neukazuje ikony palcu atd vsechny, co jsou uplne vpravo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam