ještě si neodpustím
1. kvalita výuky - podle mě je kvalita výuky taková jakou si jí člověk udělá. Na kombinovaným po nás toho moc nechtěli, protože brali ohled na to, že člověk pracuje, případně na to, že má několik malých dětí... na druhou stranu, spousta "studentů" tím argumentovala a měli pocit, že by měli mít nějaká privilegia, protože oni jsou ti pracující chudáčci. Tak kua nestuduju, když to nestíhám :o) Někdo z vyučujících odolá, někdo ne.... Co jsem slyšela, tak deňáci na rozdíl od nás měli studium trochu náročnější...
můj osobní názor? Jaký si to uděláš, takový to máš... ale nečekej, že když zaplatíš, pujde to samo...
2. mediální humbuk je jen mediálním humbukem, nemůžu si pomoct, ale z větší části se mi to zdá jako reakce uražené ješitnosti - což už sem tady někde zmínila
3. kvalita zázemí Co UJAK opravdu a jdenoznačně nezvládl, je počet studentů, vytíženost sutdijního systému a velmi špatná informovanost studijního oddělení, který den co den hlásá jiný novinky. Chtěli nahrabat a teď to mají. Vo tom žádná...
Můj soukromý názor? UJAK je škola jako každá jiná. I na UK některý zkoušky dostane člověk zadarmo a některý si musí vydřít, i na státní VŠ studují modelky, zpěvačky a jiné "hvězdy". Co třeba taková Lucie Vondráčková a ten její pseudobor divadelní věda a ještě něco, co s velkou slávou studuje na UK? To nikdo nekomentuje, pak v TV show Karla Šípa parafrázuje naučený fráze z učebnic :))) to je směšný ... To ještě o hodně lidech nevíme. Učí nás na škole, jak nevěřit médiím a my jim zcela slepě stejně důvěřujeme....
Tak se na to vyserte... za chvilku ten humbuk zmizí, vy/ my všichni dostudujeme a nikoho pak nebude zajímat, odkud je titul a vlastně ve finále ani jestli vůbec nějakej titul je.
a co si budem povídat, když ná vás deset vypatlanejch pipinek a namachrovanejch maníků (zlatá česká mládež) haleká, že jim ten zápočet musíte dát, protože si to zaplatili, tak jim ho radši dáte, abyste měli klid, a neřešíte, jestli něco uměj nebo ne...
Osobně se nikomu nedivim, nikoho neodsuzuju a jestli někdo brečí, že mu škola nic nedala, tak ať se zamyslí, protože škola nikdy nikomu nic nedá, pokud si to člověk sám nevezme....
HOWGH :-DD