MADRONA: Souhlasim s tebou, zrovna vcera jsem cestou domu potkal par lesbicek - moc jim to sluselo..Tak jsem snil o zalozeni rodiny tohoto typu.. moc by se mi libil model gay+lesba,gay+lesba > vice deti...jsem presvedcen,ze to muze fungovat obdivuhodne stabilnim zpusobem, obzvlast pokud se oba pary znaji delsi dobu a dobre si rozumi.. nadbytek babicek a darku nepovazuji za velky problem,naopak.
ohledne modelu se sestrou.Vsimam si zde jiste tendence neustale obsazovat nejake upjate role. Povazuji to za velmi uskoprse a v pripade, ze zijeme (dejme tomu) muj pritel, jeho sestra,jeji pritel/pritelkyne pohromade a harmonicky, nevdim zde zadny problem, proc by se mel nekdo z rodicu separovat, nebo se nedej boze divat na sve dite s povzdali.. Vim, ze to muze na prvni pohled pusobit ponekud slozite, ale pokud se maj lidi radi a jsou dost ohleduplni a tolerantni, je mozny vsechno.. k teto rodinne variante se priklanim s hlediska toho, ze bych chtel vlastni dite, nejlip geneticky propojene s clovekem, ktereho miluji- coz lze jedine pres sestru dotycneho, nebo matku- (pokud jsou k dispozici)..matka z toho spis vypadava, musela by byt hodne mlada a umim si predstavit, jak se mnohim co tohle ctou najednou krouti huba, ale me to desive nepripada..