DESEO_MORTAL: Davate mi zabrat...v krizovych situacich 4 rodicovstvi uznavam vystava mnoho otazek. Bylo by asi lepsi mit vec osetrenou nejakou smlouvu ci zakony,ale i tak si myslim, ze ve vyhrocene situaci nejvic spojuje vsechny zucastnene prave to dite a to, ze dva z tohoto paru na dite praktciky nemaji pravni narok se pak muze hodit. Zakony nakonec nic neresi v pripade rozvodu bezneho paru, dite z toho vyjde vzdycky s ujmou.. Proto mi opet vchazi na mysli to co uz jsem jednou zminoval- citace moji mati- dite potrebuje lasku!tedy zadny rozvod. Aby se 4 lidi sesli a dohodli, ze si poridi dite,je podle me ten nejslozitesi krok- samozrejme spolu pred tim treba rok dva ziji a vychytavaji mouchy.. Opet jak tvrdi moje matka:na poctu rodicu nezalezi-zalezi na tom, co je to za lidi. Navic, mam-li bezny par, z toho jeden je kokot a dejme tomu vochlasta, je to boj 50 na 50- dite je pak asi dost ve zmatku. Mam-li 4 lidi pohromade, z toho jeden kokot, nic hrozneho se nedeje.. Nevim je to porad do kola..Tvrdim, ze se poctem lidi moznost konfliktu ci krize v rodicovstvi nezvysuje, je to blbost.
S tim projektem osvety to ma urcite smysl. Daji se pozhanet sponzori a natocit vic, nez slusny film. V tomto pripade se ovsem nesmi objevovat zade ale a stiznosti kolik to je prace a usili a kdovi jake pochybnosti...neni to pravda. je to docela snadne.Staci chvili hledat ty spravne lidi..