• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SALVATOR: Jasně, kočky mám hned dvě, ale tohle v tom fakt nevidím. Spíš odtažení kočky ze záběru, aby slečně nekazila video. Ale díky! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HABEAL: Omyl, je v tom víc než by se dalo čekat! Tenhle případ jasně ukazuje na skutečnou povahu vztahu kočka-člověk ve smyslu vlastník-vlastněný. Je to jasná ilustrace situací, který jsou na denodenním pořádku, kdy člověk poslouží kočce (otevřením konzervy, odtažením...), aby ta se nemusela namáhat (lovením, chůzí...), protože ačkoliv se považuje za vlastníka kočky, podvědomě si uvědomuje svůj skutečný statut vlastněného. Což je něco, co mnohem inteligentnější kočka ví sama od sebe.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    TAMARIX: Prostě ženská co od táhne kočku, je to roztomilé, sexy, vtipné.. konec story, nic v tom nehledej...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    [ GREGI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] Nechápu.. A už vůbec ne, proč to má tolik hlasů..
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SALVATOR: s ničím, random wave of trolling.
    Svého času se chodilo na Mormonský chat s otázkou "how does magnets work?", teď se těmhle snaží dopravit do schránky co nejvíc psích a kočičích výkalů.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VEENA: Díky. Teď zbejvá jen vymyslet, jak zařídit, abych o nich zase nevěděl.
    VEENA
    VEENA --- ---
    VEENA: pardon, ředitelky
    VEENA
    VEENA --- ---
    SALVATOR: Nejčerstvější o čem vím, je že chtěli narušit pohřeb ředitele školy v Newtownu, protože prý střelba byla dílem boha a že bůh rozhodl, že musí zemřít těchto 26 lidí. Proti tomu se mimochodem zvedla vlna odporu a v den pohřbu lemovalo ulici s průvodem několik desítek motorkářů, kteří přijeli rozpustit jakýkoliv zárodek demonstrace :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Chci říct, že sem si samozřejmě dohledal, co je to za idioty, mám na mysli, jestli se narážky na ně, na který sem narazil, nevztahujou k nějaký aktuální überkravině, kterou provedli teď někdy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Už sem na Westboro bapatist church narazil, ale pořád nevim, s čím si to mám spojit.

    [ BLOODRAT @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    MAGE
    MAGE --- ---
    FANFAN: v newtownu -26 oznacuje pocet zastrelenych skolaku a v petrohradu teplotu.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    co má společnýho petrohrad s newtownem ?
    -26
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    UNDERWORLD: Tenhle mem nebyl pro většinu lidí vtipnej snad v žádný variaci. Navíc byl tak příšerným způsobem nucenej, že to otrávilo i ten zbytek. A tahat ho z hrobu mu fakt nepomůže.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    UNDERWORLD: není tam Hitler
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Amerika je tak polarizovaná mezi "demokraty" a "republikány", že to dávno opustilo jakékoliv rozumné mantinely. Jedni i druzí mají vlastní noviny, vlastní televizní kanály, vlastní zpravodajství a zdroje, vlastní osobnosti, vlastní takřka všechno. Jedni i druzí se přehlcují "svými" informacemi, názory "svých" vůdčích osobností atd. Zašlo to už tak daleko, že fakticky jedni i druzí žijí v naprosto odlišné Americe - z jejich "politické" (ve skutečnosti zároveň kulturní a náboženské - všechno tam maj v jednom mixu) orientace se už dávno stal filtr k příjimání informací a názorů namísto důsledku přijatých informací a názorů.

    Republikáni fakt nenáviděj Obamu. Kvůli... vlastně absolutně všemu. Všemu co udělal (mají o tom negativní reference ze svých kanálů), neudělal, možná udělal, udělá, chce udělat... s realitou toho co Obama opravdu dělá to nemá moc společného (demokraté na tom nejsou moc líp, jen z druhé strany - jen jsou Evropě názorově blíž, takže se tu hlodá spíš do těch Republikánů).

    V podstatě podle Republikánů může Obama za globální oteplování (které jinak samozřejmě neexistuje), za terorismus, za Židy, za Muslimy, za atheisty, za hurikány (protože podporuje gaye a Bůh za to Ameriku trestá - no fucking kidding, to fakt někteří amíci tvrdí a další to fakt žerou) za recesi a krizi a kvůli špatné politice energetických rozvodů i za spálenej popcorn.

    Těm pár normálním amíkům co v tomhle musí žít pak už nezbývá než si z toho dělat prdel jak to de, jinak by se museli zcvoknout.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ADZI: tipuji, že nezávisle na realitě za vše špatné může Obama
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SIRIEN: orákulum:) abys pak nemusel vysvětlovat vysvětlení vtipu ;)
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    GARBAGE: A jestli je to jinak, tak mě muj osobní překlad celkem pobavil i tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam