• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PRAASHEK: Hele, ja to fakt zkusil, ve dvou ruznejch pizzerkach. Ne s krabici, ale s talirem. Prisel jsem si s vlastnim, cistym talirem - a neni jim to u prdele, vysvetlovali velmi obsirne (a nesouvisle), proc To Nejde. No aby to slo, kdyz krabici za 0,01 Kc mi muzou prodat za 10 Kc - takovej vejvar, neber to;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZIDANE: když si přineseš do picerky svoji krabici a dáš si do ní koupenou pizzu, tak jim to je u prdele, v čem si ji odneseš. tento smyšlený příběh má nemálo slabin
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZIDANE: Krom toho už jsem z výzkumných důvodů zkoušel se zeptat, zda si můžu na pizzu přinést vlastní krabici. Prý "a kde byste ji vzal?" - "No od minulé pizzy" - "Aha. No ale to nejde, hygienické předpisy." - "Tak vám podepíšu, že mi dáváte pizzu do přinesené krabice a vzdávám se práva si stěžovat, když mi něco bude" - stejně to nešlo. Pročpak? Protože na to nebyli připraveni a nevěděli, co dělat nebo prostě proto, že by nevydělali na krabici, jejíž výrobní hodnota je halířová, pizzerkám se to prodá za dvě koruny a zákazníkovi to naúčtují za bůra? ;-)

    Nemyslel jsem to s tou přinesenou krabicí vážně, jen mě zajímala reakce.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    PATISLAV: Krabice se běžně platí? To je něco jako že "bankovní poplatky jsou běžné, tak proč se lidi vztekají, že platí za to, že bance posílají vlastní peníze"?
    Krabice se platí proto, že to tak firmy nastavily a lidi si to nechají líbit. Jedna dvě pizzerky dávající krabici zdarma a lidi si je najdou, předpokládám. Stejně jako s bankami "bez poplatků".

    Sám u jedné jsem a je mi jedno, kde si to, že mám základní bankovní operace (příchozí a odchozí platba, trvalák, výběr z vlastního bankomatu, platba kartou atd.) zdarma, vybere.
    Já mám vše, co potřebuju, zdarma a proto u té banky jsem, proto si tam nechám chodit výplatu, platím SIPO, občas vyberu a zbytek peněz tam banka má a může s nimi operovat.
    Kde si banka to, že se o mě stará zdarma, vybere, mi je fuk. Ode mě ne a to je hlavní.
    No a když se takových klientů najde sto tisíc, každému tam měsíčně chodí desítka... banka má měsíčně miliardu, se kterou může operovat a hlavně ty prachy NEMÁ KONKURENCE... takhle se na to musí ;-)
    RINCEWIND
    RINCEWIND --- ---
    PATISLAV: mne prislo kurioznejsie, ze ponukaju Bottles of WIN
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PATISLAV: btw jsem si teď pročetl ty komenty a mám dojem, že cos chtěl slyšet jako vysvětlení, je asi překlad. tedy "ke každé pizze krabice zdarma", což je poměrně vtipné :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DO_IT:
    Critical mass - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Critical_mass
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    u nás v křovákově se za krabici platí :/
    CDR
    CDR --- ---
    možná je vtip především název fotky

    obamaeconomy
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    třeba dostaneš navíc zdarma prázdnou krabici, do níž si můžeš uložit vzácné předměty nebo třeba právě lapeného babočku admirála
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PATISLAV: V civilizovanych zemich je "a jeste vas stahnem za krabici, zhruba jako by byla ze zlata" vnimano jako kuriozita, a tudiz "a krabice zdarma" vypada kuriozne.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    PATISLAV: vlastně je to něco ve smyslu jako, to si teď vymejšlim, si koupíš tatarku a sklenici k tomu máš zdarma... nebo si jí teda zkus koupit bez sklenice
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    PATISLAV: nejde tam o dvojsmysl, je to fakt o tý krabici.... že k pizze ti jí daj zadarmo, místo aby si těch 30 centů započítali rovnou do ceny tý pizzy.... marketingovej tah jak hovado
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tohle nechápu, krabice se přece běžně platí, takže krabice zdarma je dobrá nabídka. Nebo je fór v dvojsmyslu slova "box"?

    http://1.bp.blogspot.com/-h2wtpmSgnA0/VXsTv64lxCI/AAAAAAAAYVs/6sWx5-tX1Kk/s1600/obameconomy.jpg
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: to s tou láskou mi nedošlo :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Dělal jí opononenta u článku, který kvůli tomu neprošel. Když stoprocentně umřou, může jí to říct, už je to jedno. Obvykle se v takové chvíli vyznává roky nepřiznaná láska.
    COOLER
    COOLER --- ---
    NIGHTHUNTER: dostane prachy, dá úplatek růžovi a může hrát hokej, at ho umí nebo ne. easy
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NIGHTHUNTER: Nesouvisi to s tou aferou "chces hrat hokej? Baksis trenerovi!"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam