• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: ja to chapu, ver mi. Nekdo ma alergii a sennou rymu cely zivot. Ma zuzene dychaci cesty, dychaci potize, pocit podrazdeni poloviny tela. A to se senne ryme rika banalni onemocneni.
    A pak je pomerne velka skupina lidi, kteri maji pocit, ze je pichulka podrazdila tak, ze nasledujici 2 dny potrebuji volno z prace. Plne verim statistice Pfizeru. Akorat ta sance na obrnu licniho nervu je 4: 17 mil. tj. 0, 000 023 %.
    Takze sdilejme obrazek lidi po mrtvci nebo co, a bav me se u toho tim, jak lidi po ockovani boli rucicka?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA: omg
    Víme, jaké nežádoucí účinky vakcína má? · Covid Portál
    https://covid.gov.cz/situace/informace-o-vakcine/vime-jake-nezadouci-ucinky-vakcina-ma
    "Pfizer

    Společnost Pfizer zahájila v červenci klinické hodnocení fáze III. V dřívějších studiích se u některých pacientů vyskytly běžné nežádoucí účinky, jako je bolest v místě vpichu, vyrážka, bolesti hlavy, bolest svalů, nevolnost a horečky. Tyto účinky obvykle ustoupily do dvou dnů. Zpráva FDA zveřejněná v prosinci uvedla, že nejčastějšími reakcemi byly reakce v místě vpichu (84,1%), únava (62,9%), bolest hlavy (55,1%), bolest svalů (38,3%), zimnice (31,9%), bolest kloubů (23,6%) , horečka (14,2%). FDA uvedla, že u čtyř pacientů, kteří dostali vakcínu, se vyskytla obrna lícního nervu."
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: aha, takze to je klasicka antivaxerska sracka. dekuji za objasneni.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA:
    Šmuclerovi po očkování ochrnula půlka obličeje - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/smuclerovi-po-ockovani-ochrnula-pulka-obliceje-40362091
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    tak na pochopeni tohoto mi v hlave chybi asi jedna MINERWA

    [MINERWA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PRAASHEK: jo takhle!:)) uz chapu to cos psal jako prvni..neco jako v Tomu Sawyerovi, se prevlikne za holku a naka baba ho odhali, protoze kdyz mu neco pada do klina, tak instinktivne da nohy k sobe a baba mu vysvetli, ze to by holka nikdy neudelala, naopak by je dala od sebe, aby predmet zachytila do sukne. a v tvy teorii teda timhle zjisti, ze diky ty podvedomy reakci na kocku je ten/ta/to druhy to pravy/spravny "pohlavi", ktery hleda pro souziti..? to je taky hezkej vyklad;)

    nebo to muze bejt tak, ze kdyz maj oba/obe radi/y kocky, tak na tom pohlavi uz naprosto nezalezi ani u jednoho a to souziti proste bude fungovat:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HAR4NT: přesně to řeším od začátku! :) btw they/them se přímo tady řešilo nedávno (pro mě taky novinka)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HAR4NT: v nemcine se they = sie pouziva tak casto, ze mi to ani divne nepripadalo. ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VON_GILOTINE: aha! zelenej/a se nemraci na fig2 a fig3, to je proste jeho "neutralni" vyraz?.)) a proc rika "they are...?" me prave prislo, ze je hrozne nervozni z toho randeni a pak je pro nej vlastne uleva, ze mu to rande sice zdrhne s nakou kockou, ale vlastne se k sobe hodej vic:))
    mno odpovim si sam, na posledni chvili me napadlo byt samostatny, tohle jsem teda nevedel...a docela me prekvapuje, ze tohle je iirc prvni prilezitost, to pouziti v tom komiksu, kdy jsem se s tim takhle za celej zivot setkal:)

    SHEALA:sla si na to dobre!.))

    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PRAASHEK: naprosto ne. Aj ten tvurce tam zadne takove veci nema ve svych komiksech. Jsou to jen depresivni dinosauri. Zadny spolecensky komentar
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VON_GILOTINE: takže žádné další věci, jako nejistota pohlaví, nebo prvotní nejistota, jestli tu kočku nebude chtít spíš ulovit, tam nevidíš? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PRAASHEK: no jakoze to je ta prava/ten pravy, kd6z chce takto podrbat kocicku/psa.
    Vychazi to z hodne casteho tropu v netkomiksech kde je touha drbat kocky ci psy na verejnosti tpu klicovou vlastnosti potencialniho partnera na cely zivot
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CEAR: nebo je partner nebinární, nebo já nevím jak to mají ještěrky, jestli nemění pohlaví jak rybičky. Je mi jasná taky jenom ta kočičí část.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR: víš, že je normální (pra)kočku zabít, když seš dinosaurus? vtip je v tom, že se o ní chce starat a ten druhej našel konečně spřízněnou duši
    ještě chvíli v klidu vydržím
    CEAR
    CEAR --- ---
    MINERWA: Hele klid, kočičí část chápu, kočku doma mám. Jasný mi není ten zbytek….
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR:
    PRAASHEK:
    omg, kdybyste zaměnili kočku za kokain, a petting za konsum, určitě to pochopíte
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CEAR: tak on to neměl být vyloženě vtip, je to prostě comic strip - ale stejně si tou pointou/zamýšleným úmyslem autora nejsem jistý. Podle reakcí zde to asi není stoprocentně jasné nikomu.
    CEAR
    CEAR --- ---
    MINERWA: Aha, takže tedy ta pointa je v tom, že je to pro něj ideální partner, ať už je jakéhokoliv pohlaví, (tím si očividně není pořád jistý) protože má rád/a/o kočky…. Seems legit, záchvaty smíchu se neobjevily (já vím, záhlaví), ale alespoň zmizel ten iritující pocit totálního nepochopení. Díky!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CEAR: "They are the one who helped me" doesn't make sense. We use "they" when referring to one person if we don't know that person's sex.
    CEAR
    CEAR --- ---
    SHEALA: Ok, ale proč je ten poslední panel v množném čísle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam