• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ALEA
    ALEA --- ---
    ILTU: nepovažuju se za extra hezkou, ale jsem malá, vypadám mladě a přátelsky.
    Pokřikování a nabídky na "rychlovku" mívám poměrně často, když někam jdu v noci. Párkrát se mě snažili více či méně úspěšně zahnat do rohu v tramvaji či podchodu, ale ne vždy šlo poznat, co přesně chtějí... A často si se mnou random lidé povídají. Když mi seniorka či mladý kluk líčí svůj životní příběh, je to víc v pohodě než třeba ten týpek, co se se mnou držel asi hodinu a mimo povídání, jak to má těžký, mi několikrát vyznal lásku, řekl, že jsem jediné světlo jeho života a jestli ho odmítnu, tak se znovu pokusí zabít. Netuším ani jak se jmenoval a celé jsem to "vyvolala" tím, že jsem mu odpověděla na otázku, kdy jede další tramvaj...
    Naprostá většina těhle situací nastala v Praze.

    Kamarádka říká, že občas působím jako "profesionální kořist". Zvláštní mi přijde, že se to děje, ať mám letní šaty nebo volné zimní oblečení. Možná to spíš souvisí s tím, že jsem mezi lidmi nervózní a trochu plachá...
    SARGO
    SARGO --- ---
    VOZKA: To jí závidím. Nějak se mě nepovedlo vychovat tím správným způsobem a kolikrát jsem měla potřebu se jít umejt i bez flusanců. Jestli je něco naprosto božího na tom být stará a tlustá, a opravdu si to aktivně užívám, tak že je od podobných "milých pozorností" pokoj. Ostatně jedním z důvodů, proč se teď mladý holky tak masově prohlašují za trans (v deváté třídě měl synek ve třídě hned tři, teď na střední jen jednu ve třídě), je právě náraz s ženskou realitou - a to jsou dneska zvyklý díky netu na podstatně těžší kalibr než my.

    Sorry za ot, prostě to muselo ven, příště se tam alespoň toho Hitlera nějak pokusím propašovat :-))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    to je asi nejdelší kreslenej vtip, kterej znam
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Ty regionální rozdíly jsou někdy hodně humorný, kamarádka která asi v devatenácti emigrovala z Moldavska do ČR říkala, jak byla na začátku trochu zklamaná a myslela si jestli s ní není něco špatně, že na ní na ulici nikdo nepohvizdoval nebo nevolal. Doma, ač je feministka, od malička měla potřebu se kdekoliv zastávat slabších a podobně, brala tohle kulturně jako normální a milý.

    Pravda, asi na ní nikdo neflusal a byly tam společensky daný hranice.
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Pak už tu máme jenom pár zkušeností s uchylaky. Dvakrát jeden a ten stejný honil ve vlaku, jednou jeden v lese, co chtěl moje kalhotky, dědek co si při loučení sáhl na má prsa, vystupující hnusák z šaliny, co mi sáhl na prsa v mých asi 11 letech. Jinak už to jsou zážitky z klubů, kde se najde občas někdo dost otravný.
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    ERIDANI: S těmi dělníky jsem se ale rok viděla každý den v práci. Bylo tam hodně Ukrajinců a hlavně ti, nebo spíš jenom ti se mi pokoušeli sahat na zadek, měli slizké kecy a každý den otravovali, dokud jsem se s nimi nezačala i hádat, když šlo o můj osobní prostor.
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Z mých zkušeností je to u nás celkem v klidu. Nejčastější pískání a oprskle hlášky padají od dělníků. Není to ale záležitost každého dne. Někdy jenom slyšíš komentář v pozadí, který tě popisuje. To jsou alespoň vzpomínky na dobu, kdy jsem chodila po městě víc a byla jsem mladší. Na Kypru, nebo v Ekvádoru či Peru to bylo hodně náročné. Každý den několikrát. Na Kypru jsem ráno chodila trasu asi 15 minut do práce a po cestě tak 4x někdo něco zahladil. Častěji to bylo sofistikovanější, rovnou zvali na drink, nebo na jídlo... Dvakrát jsem v životě zažila, že po mně flusal někdo cizí, koho jsem někde míjela. Jednou na ulici přibrzdilo faro, kabriolet s bohatyma mazankama a jeden co pohvizdoval se asi cítil dotčeně, že nereaguju a flusl na mě. Hajzl se trefil. Po druhé to byl borec před klubem, kde jsme s kamarádama kouřili a začal chtít, ať s ním jdu k němu, že budeme mít sex. Ignoroval, že tam s někým jsem a aji to, že na něj mluvili. Tak flusl, naštěstí netrefil. Při stopování v Ekvádoru kamionak říká " Nesnáším ženský" a pak po cestě, téměř na každou ženu venku jdoucí zatroubil.
    PECA
    PECA --- ---
    ILTU: Nevím jestli tolik, ale děje se to. Dcera mi říkala, že je relativně běžné (v Praze) na holky troubit, pískat či dokonce pokřikovat. Ovšem ve srovnání s Budapeští je to u nás prý úplně v pohodě. Byla v Budapešti na víkend s kamarádkou a jako že hodně hodně. :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ILTU: je dobré všimnout si toho "parody" v názvu a toho "Written and produced with some improv." v Description. Ale klikej okolo a dostaneš se na nějaký real videa k tématu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    COOLER: z mládí vím, že nepískaj, ale padaj jim nástroje, a pak se tomu smějou
    COOLER
    COOLER --- ---
    Řekl bych, že v USA jsou lidé daleko víc komunikativní. Na ulici si spolu normálně povídají, vedou small talky.... U nás to asi takhle ostré nebude. Ale těžko říci. Nejsem pěkná holka :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    REFALLENONE: To je fakt vostrý.
    Je to u nás taky tak divoký? (Jak nejsem ani, maká, ani štíhlá, asi by si na mě tak netroufli, i kdybych se jim líbila, takže fakt netuším ;-)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ILTU: dobrý kontext je v tomhle videu
    10 hours of walking but this time she talks back (BEST CATCALL parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=35KqGNa1FGA

    Tady slečna to zkusila už pře devíti lety, akorát ji ta nabídka k sňatku nevyšla.
    COOLER
    COOLER --- ---
    GILHAD: Na prvnim hrdina, co vyvadi zenu z miry. Na druhem je prekvapeny, ze to funguje a na tretim nevi, co s ni ma delat. Celkem realisticky scenar.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Zaujal mě vtip se šnekem v ústavu, tak jsem hnedka googlil, jestli to někdo počítal. A i takhle obřímu šnekovi by šlo zmizet chůzí, ale musela by to být pěkně svižná chůze!
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/theydidthemath/comments/ukznd1/request_how_fast_would_a_snail_move_when_scaled/

    Kdo nemůže na reddit, tak vtip tady:
    [CYBERKOTLIK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ALCATOR: Spíš mi přijde, že to autor zamýšlel jako "To by byla psina, kdyby to najednou začalo fungovat", protože ten chlápek na druhém obrázku vypadá, že vůbec netuší, co se děje a na třetím, že z toho není zase tak moc nadšený ...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: Chybí tam popisek "Takto si muži představují, že to funguje"
    ILTU
    ILTU --- ---
    GLADILAF: Aha...
    GLADILAF
    GLADILAF --- ---
    ILTU: Myšlenka vtipu je v tom, jak by to asi vypadalo, kdyby pískání ženám imponovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam