• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TAPINA: Já bych to napsal trochu jinak.
    Spousta lidí se pokusila zneužít zjevně chybných cen (na úrovní cca 95% slevy) k okradení firmy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARASAN: Měli chybnou cenu na e-shopu, spousta lidí objednala extrémně levné boty a teď čekají,jestli jim opravdu přijdou
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Co je ted s tema Reebok botama?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ROBIN_SNNS: Neříkám, že to chápu, ale mě se to jeví jako situace: psycholožka a pacient. Pacient má dlouhodobě negativní pohled na svět, život a všechno a věci se mu nedaří a tak má negativní ... Psycholožka se ho nějak snaží přivést na pozitivnější myšlenky, ale pacient dokáže něco negativního najít všude a psycholožka už je z něj pomalu v koncích a neví jak dál, naštěstí zazvoní budík/minutka a sezení končí. Psycholožka konečně nemusí řešit úmorného pacienta, sedánku utne v půlce věty a bleskurychle vypadne pryč od něj, pryč od problémů a neřeší, kdy a hlavně, zda ještě vůbec, se k těm problémům bude vracet.

Vtip spočívá asi v kontrastu mezi součítící a zdeptanou psycholožkou v práci a toutéž veselou a uvolněnou o okamžik později v jejím volném čase. A taky v hezké kresbě. A tak a co si tam kdo promítne dalšího.

Tak trochu ve stylu toho vtipu, jak doktor vykládá pacientovi jakými všemi neduhy pacient trpí a ten celý zdeptaný řiká "a nemáte aspoň něco pozitivního?" a doktor ukáže támhle po chodbě a říká "vidíte tamtu sestřičku? Tak tu šukám"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROBIN_SNNS: paní terapeut už mu nechce pomáhat, bez domluvy další schůzky a tak dál :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    UNTOY: já takhle chodím s lidmi nakupovat Mein Kampf
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: však ano - muž si ten potrat chce nechat celý pro sebe a žena žádá po právu svou půlku, protože potrat vzniknul ještě před rozvodem.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    HNILOB: aha takze tam neni nic mezi radky, takze me miji jen vtipnost, ale ta neni zarucena
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    a k tomu objevu loss tedy jeste obligatni xkcd :)

REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MINERWA: dík, já si dodnes myslel, že v tom komiksu přišli o nenarozený dítě
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    FLAD: Jak odkazuje UNTOY: - je to příšerně profláknutý, furt dokola omýlaný schema, kde na čtyřech políčkách je "něco svisle", dvě svisle", "dvě svisle" a "jedno svisle, jedno naležato vpravo od toho prvního". Je to tak nějak všude furt pryč, vtipné to není a zajímavé už dávno taky ne.

Zatím jsi žil prima život, když tě to ještě miliónkrát nepotkalo, já furt narážím na lidi, co to vidí v naprosto čemkoli (což je jejich problém), ale hlavně mají ukrutnou potřebu to všude vylepovat, u žeho všeho si nějaká podobné konfigurace všimli.(Což je problém pro všechny okolo.)

Tohle je stomiliónté zpracování toho, že někdo vezme něco a naaranžuje to nějak podobně a pak z toho má úplné tvůrčí orgasmy (ze svého pohledu) či průjmy (z pohledu jiných),.

Plus ještě "humorný přílepek", kde je strašně vtipně naznačeno, že tázající o něco přichází ("loss" - chápete? to je jako strašlivě vtipné. HAHAHAHA. Jako že ten obrázek odkazuje na ten původní strip loss HAHAHAHA a v odpovědi je taky los HAHAHAHA. ... atd po vzoru debilních amerických sitkomů, kde na každou repliku libovolného snímaného nastříhají aspoň pštkrát tolik umělého smích, aby tupec divák pochopil, že je to děsná legrace a měl pocit, že se má bavit. A hlavně to nádherně natáhne stopáž a rozmělní stupiditu představovaného). Až na to, ře tázající tam o nic funny nepřišel, protože tam nic takového není. Jen miliónkrát omýlaná trapárna, která nebyla vtipná ani poprvé.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FLAD: vtip je v hlouposti tý bejvalý manželky, která se s ním rozvedla a chtěla půlku
    FLAD
    FLAD --- ---
    GILHAD, UNTOY: Můžete to nějak rozvést? To zni něco jako, že když vtip chápete, tak vaše vysvětlení je určitě jasný. Ale já vtip nechápu, takže vaše vysvětlení mi nijak nepomáhá.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IOM_NUKSO: imo se snim rozvedla když byl v base a po propuštění chtěla podíl z odškodného, protože v době odsouzení byli manželé, takže část náleží i ji. Soudce to zamítl s tím že trpěl jenom on
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    UNTOY: Jo, loss, je zmíněn i v textu. ( jeho vtipnost však není garantována!!! )
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    FLAD: loss
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    O…k… Děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam