• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SIRIEN:
    MATHES:

Srstíci nejsou moje parketa, děkuji!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SUCZKER: není to pes ale furriek
    MATHES
    MATHES --- ---
    SUCZKER: neni to pes, ale furry v kostymu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KID_MCHUTT: Nojo, v roce 1842 ještě nebyly fábie a renaulty, tak to nezahrnuli do pozorování. ;)
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    MEJLA77: Ráno se pohyboval modrou fabií, kterou dopoledne vyměnil za jiný vůz. „Podle nově zjištěných informací by se hledaný muž měl pohybovat ještě dalším vozidlem, které si zapůjčil. Mělo by se jednat o vozidlo Renault Megane vínové barvy,“ uvedli policisté na síti X před 10:30.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/v-celakovicich-evakuovali-skolu-jezdi-tu-ozbrojeny-muz-na-miste-je-zasahovka.A260623_072117_domaci_tbr
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEJLA77: barený posun bych chápal, ale ten renault vs fábie, to je divné! :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KID_MCHUTT: já jsem viděl, že jezdil řerveným Renaultem, ale nějak jsem to úplně nesledoval...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEJLA77: pardon, měla to být fabie. Musím odpovídat na jeden dotaz naráz, ne na dva :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KID_MCHUTT: modrá dodávka asi nesouvisí s modrou fábií...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Dneska policajti naháněli chlapa z puškou z Čelakovic, kterému přeskočilo, který jezdil v modré dodávce.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEJLA77: Moc bych za tim nehledal. Prostě si někdo omodoval GTA, aby tam měl Fabku, to je IMO všechno.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Prosím o vysvětlení - moc nechápu, proč je tam škodovka s českou značkou, jestli jde o nějakou realitu, kterou jsemminul, jestli něco znamená čas a množství dolarů něco znamená - fuck jsem ztracený...

[KARLOSK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEJML: Ale taky mohli hrát v mollu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DOCKINEZ: Es je o půltón pod E, eses je o dva půltony pod E, čili D.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ARAON: 28 + 1/2 z 28 = 28 + 14 = 42
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Děkuji náčelníku, že ses mě zastal!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: ale opravil, jenomže opačně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam