• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXCanon EOS xxxD a xxxxD Canon EOS 1000D, 1100D, 400D, 450D, 550D, 600D, 650D, 40D, 50D, 60D)
    VASAX
    VASAX --- ---
    ACID: Tak na tohle se taky chystám takže návod okamžitě a střelhbitě sem!!! :-))))))
    ACID
    ACID --- ---
    dratova spoust Acidova :)

par drobnych a trochu casu
    VASAX
    VASAX --- ---
    Co to je vlastně za spoušť, kolik stála, atd.. ?
    ACID
    ACID --- ---
    fenkju
    VASAX
    VASAX --- ---
    ACID: Hotovo
    JMEDIK
    JMEDIK --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak díky za info
    ACID
    ACID --- ---
    *INFO_EOS* na houm je mozno pridat dratovou spoust DSA
    dik
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JMEDIK: nejcasteji se pouziva kombinace 2.8 objektivu a 1.4 konvertoru, pak je to celkem pouzitelny. A jeste dost dela stabilizace objektivu
    JMEDIK
    JMEDIK --- ---
    GHOSTSTALKER: Aha, takže s tím jde fotit tak za ideálních světelných podmínek. Pokud se už smráká, tak je to celkem nepoužitelný?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JMEDIK: 1,4 telekonvertor ti svetelnost snizi (prekvapive) 1,4x, tzn. 4.0->5.6. Obdobne 2x telekonertor napr. 2.8->5.6
    JMEDIK
    JMEDIK --- ---
    Ahoj. Máte někdo zkušenost s telekonvertorem? zajímalo by mě, jak moc zhoršuje světelnsot objektivu. Chtěl bych totiž fotit zvěř a cvakání závěrky na nějakou menší vzdálenost způsobí, že udělam max jednu fotku a můžu jít domu. :-) Díky
    VASAX
    VASAX --- ---
    Máš to tam
    BEREN
    BEREN --- ---
    VASAX: dejte me na nastenku...fotoalbum bude az zacnu fotit :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    BEREN: chceš na nástěnku? máš nějaké photoalbum?
    NJAL: Já portrétuji i se sigmou stopětkou :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    KALLA: Tak pak je to jasne, na to je 50 lepsi.
    KALLA
    KALLA --- ---
    NJAL: no uvidime jak se sziju se setakem a podle toho co mi setak neumozni se pak budu rozhodovat, tu 50ku chci hlavne na ty portrety no:)

Diky vsem za rady a nazory:)
    BEREN
    BEREN --- ---
    tak se hlasim do klubu...dnes jsem se stal stastnym majitelem Canon EOS 1000D se setakem 18-55 IS
    BERNA
    BERNA --- ---
    hele mam tu sigmu 17-70 a muzu rict, ze bych ted koupil toho tamrona 17-50(se sigmou jsem spokojenej samozrejme).
    obrazovy kvality jsou mirne pro tamron, velikost filtru a pevna clona po celou sirku taky.
    tech 20mm navic u sigmy neni takovej rozdil.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ACID: Mno, existuji Sigmy, Canony a Tamrony v rozsahu prilblizne 24-70 s f/2.8
    ACID
    ACID --- ---
    svetelnost 2,8 v celem rozsahu
    pripadne 2 skla.. ale nic ve smyslu treba 40-70/2,8 jsem nezahledl, vsechno to zacina okolo 16-18 a jde nahoru... jinak receno, hledam kratky objektiv/y k 70-200 misto setaku, ktery ikdyz je chvaleny mi zas tak ostry neprijde, mozna mam ne uplne optimalni kus, pripadne ne vzdy dobre zaostri coz asi spis..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam