RAILA: Tak když už se tolik lidí vyřádilo, taky napíšu své dojmy.
Strašení se mi líbilo, rozhodně mnohem víc než před dvěma lety, kdy jsem dělal trpitelského statického anděla. Kolektiv u nás v místnosti šlapal a bylo vidět, že si to lidi užívají. Nedělní pokyn "strašte míň" nám vážně zkazil náladu.
A nyní organizační záležitosti:
+) Velmi si vážím toho, že letos byly k ubytování zajištěny prostory, které byly vytápěné a dalo se v nich důstojně bydlet. Kňavírna a místnost vedle, kde byla podlaha celá od chlupů jakéhosi psa, přes veškerou nostalgii, byla hrozná.
+) Vana s teplou vodou - super. Sprchový kout by sice bylo třeba vydezinfikovat plamenometem a poté drhnou savem na kartáčku na zuby, ale nemůžeme mít všechno.
-) Ano, je to provařená organizace. Nechci si stěžovat, způsob jakým to děláš fungoval, funguje a fungovat bude. Jeho velká nevýhoda ovšem je že:
a) tě velmi vysiluje
b) vznikají zmatky, kterým by šlo předejít
proto o myšlence "styčných důstojníků" pro jednotlivé oblasti (vydávání kostýmů, ubytování nových lidí, líčení...) minimálne pouvažuj. Nebude to sice přesně podle Tvých představ (a chápu tvůj pocit, že sama si uděláš vše nejlíp) na druhou stranu nebudeš muset lítat jako hadr na holi.
- - -) (ano, 3 mínusy za sebou) Kastelánka. Přestože jsem se k tomuto tématu vyjádřil už několikrát, s radostí to udělám znovu. Ona osoba je člověk postrádající jakékoliv známky slušného chování, intelektu a empatie. Její ambivalentní postoj k celému strašení, Tobě a potažmo nám (sice vás strašně nesnáším, ale tak si to zorganizujte, když z toho já/Jezeří bude něco mít a ještě bych si řekla o peníze za ubytování, ale taková kurva nejsem ani já) kde by odpovídajícím trestem bylo odstřelení a zavezení 3 tunami hnoje, mne opravdu irituje a to velmi.
Chápu, že má kritika je nekonstruktivní a mnohem více vypovídá o pisateli, než o osobnosti popisované, ale potřeboval jsem se z toho vypsat.