• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Korzet mám, nějakou termosku jsem taky odvážela, červenou snad nebo tak. Popravdě jsem ještě pořádně moc nekontrolovala co mám sebou ze zámku, neb jsem byla fakt dlouho nemocná a pak na to zapoměla:)ale tyhle dvě věci se vybavuju..pak ještě bílé triko s rolákem a dlouhým rukávem:)
    VANIDLO
    VANIDLO --- ---
    ALLEERA: Ano, nůž jsem kupodivu přecejen našel:) ale mám pocit, že to bylo bez mého přičinění, protože já bych si na něj určitě zas nevzpomněl. Možná že v tom mělo prsty to víno...:)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    a chybi mi i termoska

    Railo nemohla bys sem napsat seznam veci, ktere se nasly?
    Jestli teda nejake?
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    VANDILO: Našel jsi nakonec ten svůj nůž? Nechala jsem Ti ho na pokoji č.: 6
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    Ahoj, tak jsem se po té spoustě let nevědomosti konečně zaregistrovala na nyx.
    Též přispěji svým obilím do mlýna honosícího se názvem Strašení, ačkoliv velmi pochybuji, že tu bude ještě někdo číst. Byla jsem rusalka a téhle akce jsem se zúčastnila poprvé. Popravdě jsem se na zámek těšila už asi dva roky, ale vždycky mi do toho vlezlo mrzce placené zdravotničení.
    V sobotu se mi naše role nelíbila, vlastně jsem ji ani nepochopila.
    Rusalky: ,,A co máme dělat?''
    Raila: ,,Vy budete lákat děti na poklad, ale nesmíte je pustit dovnitř, aby ho nerozkradly. ''
    Chápu, že děti, ledva by spatřily blyštící se diamanty, začaly by po něm natahovat své všechtějící packy, poněvadž lidi nepocházejí z opic, ale ze strak. Jenže nám tam pak zbyl prostor o rozměrech 2 x 2,5 metru a měly se tam vejít tři rusalky, jeden rytíř, jeden rohatý, jeden černý v kápi (o prvoplánovém Pepovi nemluvě) tři loutky, dva průvodci a tucet dětí s rodiči. Improvizujte. Jelikož běžně netaháme po kapsách černé díry, byli jsme rádi, že jsme se tam vůbec vešli. Vznikla tak nicneříkající přeplácaná místnost bez zjevného nápadu či efektu.
    V neděli to bylo o hodně lepší, měly jsme prostor na blbnutí a dokonce jsme se i zahřály. Dojem jen kazil jakýsi průvodce, jež tvrdil, že rusalky mají na zámku funkci praní záclon.
    Co se druhého pohledu týká, kolegině z práce mi říkala, že strašení bylo drsné a opravdu děsivé.
    Bohužel jsem neměla možnost si zámek projít, ale z toho, co jsem viděla, se mi líbila upírka, i když mi přijde, že byla dána do překrásné místnosti, která se dala využít mnohem lépe, jedna upírka byla možná málo, loutky na chodbě, ta mi ale zase přišla škoda, že neměly vlastní místnost. Karneval byl nádherný, proti tomu žádná. Bludičky byly taky skvělé, neměla jsem potuchy, jestli mám před sebou schody nebo rovinu, ale působilo to, jako kousek vytržený z diska a celkově mi to nepasovalo do celku Strašení. Divoké jsem bohužel neviděla.
    Celkově to ale považuji za supr akci, když to dobře dopadne, příště pojedu zas a jsem mocc ráda za to že jsem tam poznala spoustu skvělých lidí.


    BORUVKA03
    BORUVKA03 --- ---
    SELLIGAN: ten má u sebe Raila
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jinak od Jezeri postradam sametovy korzetovy vrsek co mela na sobe jedna z masek v nedeli (myslim, ze Boruvka)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KATHY_: me se ta fotka libi!! zadny debil!!

    fotka s Kajou tam je, ale v masce
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    SELLIGAN: Jsem čeklala kdo tu fotku vytáhne :D Jinak ale zlobim se.. Nechala jsem se vyfotit s Kájou a ta fotka tam není, ale tahle kde vypadám jako naprostý debil.. ach jo
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Kathyin nadseny vyraz me dostal :)- http://tarcinec.cz/alba/134/35/
    KADOUS
    KADOUS --- ---
    Alba - Petr Tarčinec
    http://tarcinec.cz/alba/134/
    VANIDLO
    VANIDLO --- ---
    MORGAIN: Naprosto souhlas...:)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Wow, fakt je tu k tomu klub :-)

    Byla jsem strašit poprvé, takže nemohu srovnávat. Jezeří a jeho atmosféra se mi moc líbila, takže moje dojmy jsou převážně pozitivní. Strašení mi přijde jako moc fajn nápad, náramně jsme se vyblbli a fakt jsme si to užili.
    Touto cestou bych chtěla poděkovat všem, které jsem tam potkala a poznala, obzvláště spolustrašidlům z Divokých a pochopitelně Raile.
    Do organizace nijak nevidím. Osobně jsem nebyla nijak nadšená ze zimy, která tam byla v místnosti na spaní, ale celkem jsme to přežily.
    Trochu mě mrzelo, že jako strašidla jsme neměli možnost si prohlédnout hrad s někým co nejvíce. Když už tam blbneme za vlastní náklady, tak by mi přišlo příjemné jít na nějakou prohlídku celého hradu uvnitř a tak.
    Co se týče kastelánky, tak to nemohu posoudit, do teď nevím, kdo to vlastně byl.
    Celkem však souhlasím s tím, že teplý buřtguláš pro strašidla by nijak zvlášť nezvýšil náklady akce, ale zároveň by podle mě výrazně zlepšil jejich náladu. Opět, všichni to dělali zadarmo a v podstatě za vlastní peníze (cesta, strava), takže by to byl hezký projev nějakého vděku.
    Jinak moc nevím, jak to tam obecně chodí, ale ze zkušeností z organizováním jiných akcí bych řekla, že rozdělení práce mezi další lidi by ti Railo výrazně odlehčilo a myslím, že něco jako šéfové místností by se tady našli dostatečně schopní. Ostatně pravidlem pro správného lídra je "Rozděl a panuj" :-) Ale to je pochopitelně na tobě a nejsem si jistá, zda by to bylo realizovatelné.
    A závěrem jsem výrazně proti prohibici! Přiznejme si, že alkohol měl rozhodně vliv na pohodovou náladu účinkujících a horký svařák nebo medovina zahřejí víc než čaj :-). Snad už jsme celkem rozumní lidé a povolenost alkoholu nevede k žádným zásadním problémům.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Tak kde jsou ty supr fotografové? :))
    SHOTJON
    SHOTJON --- ---
    Já bych řekl že to byla ta "divná" bageta.
    VANIDLO
    VANIDLO --- ---
    SAKUHEN: myslím si, že tekutý chléb se v žádném případě nedá označit na "něco špatného, co jsem snědl"
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    SHOTJON: jeste takovou malickost to myslis ty "divny" parky co jsi mel rano, nebo ten tekuty chleb?
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    MIHAI: takze na pristi straseni beru stan a spacak : ) jinak muj nazor je jednoduchej: patek byl dobrej : ), v sobotu se rano neco urcite delo pak se slo pit a nedeli si moc nepamatuju...

    A ted vazne... Nerikam ze straseni bylo idealni, ale jako akce se mi libi ikdyz to chce filtrovat par (obcas hodne) veci (a kastelanek). Ja jsem clovek ktereho neco jenom tak nenatve... navic mam velice spatnou pamet a pamatovat si ty dobry veci je jednodusi. Za bludicky(technomaniaci se mi libi vic) muzu rict jenom to ze se mi povedlo vystrasit i par starsich lidi a nektere deti rozhodne svetla v lese nasledovat nebudou. to co mne trochu nastvalo byla absence prestavky v sobotu, kdyby ji nekdo nasel tak ji reknete at pozdravuje v pekle a pak ji umlatte, nejlepe necim s ostny...
    SHOTJON
    SHOTJON --- ---
    Jsem výrazně proti Prohibici! Mé problémy nebyli kvůli alkoholu ale byla to jen nevolnost. Něco zlého jsem snědl!
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    MIHAI:mam pocit že kdyby se zavedl tvuj napad tak celý osazenstvo pokoje číslo 2 bude spát v lese :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam