Wow, fakt je tu k tomu klub :-)
Byla jsem strašit poprvé, takže nemohu srovnávat. Jezeří a jeho atmosféra se mi moc líbila, takže moje dojmy jsou převážně pozitivní. Strašení mi přijde jako moc fajn nápad, náramně jsme se vyblbli a fakt jsme si to užili.
Touto cestou bych chtěla poděkovat všem, které jsem tam potkala a poznala, obzvláště spolustrašidlům z Divokých a pochopitelně Raile.
Do organizace nijak nevidím. Osobně jsem nebyla nijak nadšená ze zimy, která tam byla v místnosti na spaní, ale celkem jsme to přežily.
Trochu mě mrzelo, že jako strašidla jsme neměli možnost si prohlédnout hrad s někým co nejvíce. Když už tam blbneme za vlastní náklady, tak by mi přišlo příjemné jít na nějakou prohlídku celého hradu uvnitř a tak.
Co se týče kastelánky, tak to nemohu posoudit, do teď nevím, kdo to vlastně byl.
Celkem však souhlasím s tím, že teplý buřtguláš pro strašidla by nijak zvlášť nezvýšil náklady akce, ale zároveň by podle mě výrazně zlepšil jejich náladu. Opět, všichni to dělali zadarmo a v podstatě za vlastní peníze (cesta, strava), takže by to byl hezký projev nějakého vděku.
Jinak moc nevím, jak to tam obecně chodí, ale ze zkušeností z organizováním jiných akcí bych řekla, že rozdělení práce mezi další lidi by ti Railo výrazně odlehčilo a myslím, že něco jako šéfové místností by se tady našli dostatečně schopní. Ostatně pravidlem pro správného lídra je "Rozděl a panuj" :-) Ale to je pochopitelně na tobě a nejsem si jistá, zda by to bylo realizovatelné.
A závěrem jsem výrazně proti prohibici! Přiznejme si, že alkohol měl rozhodně vliv na pohodovou náladu účinkujících a horký svařák nebo medovina zahřejí víc než čaj :-). Snad už jsme celkem rozumní lidé a povolenost alkoholu nevede k žádným zásadním problémům.