• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHGuerrilla gardening ♠ ♠ ♠ (partyzánské zahradničení)
    LEMS
    LEMS --- ---
    ste se tady ohaneli tim, ze hlavne nejste zadny zahradnici. me to logika vubec nebere. co Vas jako pak cini citit se povolanymi delat nadstandartni vysadby nad kterejma by si profik lamal hlavu?
    LEMS
    LEMS --- ---
    SEPHORA: no ale co delal umelec/streetartista kdyz se planoval a delal tenhle projekt?? vzdyt tam NIC neni! sazet macesky umej opravdu lepe senilni babicky, kvuli tomu imho opravdu nemusite vstavat od kompu a hrat si na partyzany.

    ja mam o streetartu asi jen malou tuchu, ale hazi mo to, ze kdybyste tu skruz treba jen nejak hezky natreli, nebo na ni nalepili nejaky objekty tak babicky maj radost, ze to tam maj hezci, tramvajaci muzou v zime vesele hazet piskem, ostatni muzou pokracovat v hazeni odpadku pres sezonu a vy byste si mohli odbyt `akci` a jit pak na pivo. v tom ja asi vidim smysl techhle akci, udelat neco hezci, pripadne nejak vtipny a nikoho/nic neposkodit.


    KAREN: dik! ja uz sem si prosel net a jak jsem psal z vetsi vetsiny z toho nemam dobrej pocit. vysadby pro fotku, jestli to ma sanci tam rust tim uz se zrejme moc partyzanu evidentne netrapi, nebo jim to mozna nedochazi protoze nemaj zadnou zkusenost v oboru a to je proste hrozny.
    hezky, ucelny veci samozrejme potesej, ale je jich poskrovnu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    TRAFO: no ja si myslim, ze ve vice lidech a treba i postupne se to udelat da...

    seed bombing cobyne, chce to najit vhodny mista... mne by se treba moc libilo, kdyby rozkvetly hromady hliny kolem tunelu blanka, ale ty tam nebudou vecne, a taky sou neuveritelne obrovsky... ;)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    No a co sázet stromy nebo jste vyloženě jen na kytičky? Přijde mi to prakticky stejně práce a prostě to vydrží...
    Příležitostně vyfotim ten můj smrk co jsem zasadil ať taky sklidim nějakou dobře mířenou radu pro příště.... Dobrý je, že se asi chytil... pokud neprší, tak denně zalévám - což je podle mě zásadní... teda nevim co ty kytičky, ale zrovna třeba jehličnany mi přijdou, že nějakou dobu (když mi to vyjde, tak doufám, že celé léto) zalévání potřebují.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (pac jenom peskovat, hele to umi kazdej, v tom maj holky pravdu)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAFO: nemusis nam primo pomahat, klidne nejaky genialni napady a my to uz nejak zrealizujem :DD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAFO: tak treba neco vymyslime, mozna i diky tobe, pane Rado ;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: jo ja to chapu, taky bych radsi dvakrat trikrat petkrat merila a rezala jednou, precizne a bezbolestne...
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    jdu se radsi divat na nejakej film.

    KAREN
    KAREN --- ---
    TRAFO: ja nemam prava... ale filtr img prozradi. jedno je napr. tady [ WILLHELM @ Guerrilla gardening ♠ ♠ ♠ (partyzánské zahradničení) ۶ ▓ ] - ma to podle tebe nejakej smysl? puvodne tam ocividne byl travnik... bavili sme se o tom, jestli tam de dat neco nenarocnyho kvetouciho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (mluvim o Lems)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAREN: jo, to mas pravdu, tohle nam nepomuze :) ja chtel jenom vyjadrit nazor, ze s nim vicemene souhlasim ;))
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    KAREN: pekne! aspon nekdo si tu stranku precet....
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: v pohode, ja sem u skruze nebyla, s otazkou drenaze samozrejme souhlasim, stejne jako s nekterejma jinejma poznamkama, je to opravdu diskutabilni akce... nicmene jak rikam, hodilo by se, kdyby treba poradili - jinak sme si tu precetli kritiku, zamyslime se, jak dal... ale dal nam to nepomuze;) generalove se po bitvach mnozej, ale lepsi by byla prevence umrti...


    treba k tem mistum, ktery tu sou vytipovany - jiste by nam byli schopny doporucit, co za rostliny vybrat a jak v tom kterym pripade postupovat...
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: lidi s vyssim IQ dokazi pochopit, ze nemuseji jen otrocky odpovidat na prispevek, ale mohou i diskuzi posunout dal a treba se pokusit situaci nejak shrnout. jinak vazne na to chlapecku nemas, nesnaz se.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale priste budou tleskat! :))
    KAREN
    KAREN --- ---
    LEMS: LEMS: podle stranek uvedenejch v zahlavi to a) nedelaj zdaleka pouze zahradnici, b) dlouhodobejsi zivotnost je v mnoha pripadech vysoce pravdepodobna


    - ja vas dva s id trafo jen prosim, jestli chcete jakkoli _konstruktivne_ prispet ke snaham mistniho osazenstva, urcite to ocenim(e). jestli ne, tak vase prispivani sem nema pro nikoho vetsiho smyslu - musi vas to tak akorat rozcilovat, cist vsechny ty amatersky prispevky... a mistnim zahradnikum-amaterum to taky k nicemu nebude
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Karen: jako sorry, ale Lems ma pravdu :) jasne, bylo to prijemny, bylo to prima, rad sem videl neznamy az posleze znamy tvare, ale tim to hasne, do gerily to ma fakt hodne daleko :)
    Jako mam z toho radost, to rozhodne, vzdyt jsme neco udelali, ten pocit byl prima, ale tim to hasne :DD
    KAREN
    KAREN --- ---
    ok... a probehne tu od panu neco konstruktivniho, nebo ne?
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: nekolikrat uz tu padlo, ze skruz je pokus NULA. ne jedna, ne dva. ale prvni vubec pocin, pri kterym se lidi sesli, poznali se, zasli na drink a meli radost, ze se to uskutecnilo. takze jestli ti to stale jeste neni jasne, tak bud ti chybi kus spontannosti, vtipu a nebo IQ.

    ale muzes nas samozrejme prohlasit za vrahy rostlin. ovsem pak bych jeste zacala resit osm unosu a jedno ublizeni na zdravi!!! ;-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam