CHEWBACCA: ty vole, jit do basy za to, ze mas po bytech sit pestiren huleni ti prijde jako "nejaky pletky se spetkou travy"? tak to je pecka, vyhravas klicenku se lvem, co zere prvni:D
MASTA: par lidi v republice? hele, zas klid:) ja vim, ze jsi z XFN facebooku zvyklej na to, ze prumernej fanousek je uplne retardovanej, ale ten clanek zas tak nic moc objevnyho neprinasi, je to napsany jako spis takovej souhrn, co je jasny kazdymu, kdo ma oci a mozek, a kredibilitu tomu dodava jedna nahodna presnejsi informace, diky ktery autor dela, jakej je insider a co by jeste mohl pustit.
ze karlos sedel za pestovani je asi druhej odkaz na guglu, ze na dverich prodavas vokurkam je taky jasny kazdymu, kdo byl nekdy v baru, tuplem u cloveka s takovouhle minulosti, a ze je karlos nasypanej az po strechu je taky common sense, i kdybych to nevedel diky lidem, co znam, tak by mi stacilo se podivat, jak vypada a trenuje.
precet jsem si to teda jeste jednou poradne, kdyz uz me to vyprovokovalo ke komentari, a jediny zajimavy insider info mi tam prisla ta cenovka u karlosova baraku (pokud to neni hausnumero a sedi to)