• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jones má prostě doživotní povolenku:))) Doufám, že ho Smith sejme. Sice je sance minimalni, ale byl by to nadhernej pribeh.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jojo. Komise navíc už týden zpátky hlásila, že mají spoustu výsledků z jeho testů, ale uvolní je až těsně před zápasem. Jestli v tomhle není totál levá, tak asi nikdy :). Zajímavý je, že u nikoho jiného tenhle "pulsující efekt" jako výmluvu zatím nepustili.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jon Jones byl znovu pozitivně testován

Dle aktuálních informací to vypadá tak, že Jon Jones byl v souvislosti se sobotním zápasem na turnaji UFC 235 znovu pozitivně testován.

V těle mu mělo být nalezeno maximálně 40 pikogramů M3 metabolitu, což je stále ta samá látka, na kterou už byl v minulosti testován.

Dle Nevadské sportovní komise prý neexistuje žádný vědecký ani lékařský důkaz, že by Jonesovi tento nález poskytoval jakoukoliv výhodu do zápasu.

Na plánované bitvě se Smithem se tedy nic nemění.

#P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: odpovednost za vse. Kazdopadne nechme dohadu. Ja drzim palce xfn at funguje dal a udrzi si fightery a porada i nadale kvalitni turnaje ale nejspis s novym sefem.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Hele ok to beru. Ale odpovednost za co? Ten zapas neprobehnul.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: vis jak to je. Na podnose je vzdy hlava krale. Konverzaci ohledne Janky taky nevedl Kares ale jakasi spinava bloncka(zrejme budes vedet o koho jde) ale sef, kterej byl tou dobou jinde, nese zodpovednost, bohuzel.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: To jak se chová organizace určitě ovlivnit nemůžou, ale řekněme, že taky víme nebo se vědělo dost věcí na konkurenci a věci se nepustily ven, protože některý věci se nedělaj. Nejvíc absurdní mi přijde to obvinění z riskování zdraví bojovníků, zvlášt vůči Petrovi, kterej se celou dobu snažil najít systém jak hlídat aby bojovníci tolik neodvodňovali a dost často jsme se kvůli tomu docela zhádali. Konkrétně případ Janky, byl jsem u toho vážení osobně a vím že se tam řešilo, že pokud Janka (kterej převážil o 4 kg a s dietou mu pomáhal Grznár) bude mít stejnou váhu i druhý den, tak ten zápas Francouz veme. Pak se stal ten incident a když to Petr zjistil (nebyl u toho, protože ten den sám zápasil na druhým konci republiky), tak se ten zápas zrušil, osobně mi řekl, že si nelajsne nechat toho kluka bez vody dál přes noc. Jestli v tom bylo něco víc nevím, článek od Mullera jsem nečetl, v rámci zachování duševního zdraví nechci. Jestli se někdy potkáš s Kozmou nebo třeba Kuzníkem, zeptej se jich na něj a uděláš si obrázek. Mimochodem Muller je třeba člověk co poslal do Čečenska svýho kluka, zápasit bez doprovodu. Kluk lítal po šatnách a sháněl někoho kdo by mu nějak rozuměl a stál mu v rohu. Pak dostal brutální KO a probudil se v čečenský nemocnici a takovej člověk bude kázat o morálce a zdraví. Ohledně peněz, komu neplatilo? Karlosovi? Lež. Dvořákovi, ano to je pravda, část peněz nemá. Kincl to zmínil v rozhovoru ale taky zmínil, že je s XFN domluvenej, je tam víc bojovníků co ještě nemají komplet peníze ale nevšiml jsem si že by dělali halo po internetu. Z XFN odešel Jartim a Kvapil, a ted Cverna (kterej je nasranej že prej je málo promovanej)... Jestli odejde Dvořák, tak to je velká ztráta a je to škoda a doufám, že se třeba ještě domluví. Ale ani tady to není černobílý :) pořád řikám, že doufám že XFN matchmaker někdy napíše paměti, abyste si udělali obrázek o českých "šampiónech"...
    Hele XFN na tom dobře není ted, ale kde nastal hlavní problem ti neřeknu, protože si myslim, že to ví asi jen ti co to říděj a v tom nefiguruju.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: otázka sice zněla, kdo je za čím? ale spíš než kdo mě zajímala ta část za čím. Všude čtu výpovědi jak XFN neplatilo, jak ohrožovali zdraví bojovníků a tady Leon se ptá, kdo zatím je, v reakci na naši diskuzi. Proto by mě zajímalo za čím? tohle nemůže iniciovat oktagon, jak se chová jiná organizace. (čerpám jen z výpovědí v různých medií, neznám zákulisí a rozhodně nejsem proti xfn, stejně by mě to zajímalo proti oktagonu, kdyby začli vycházet takové informace z řad jejich bojovníků)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Ja pro XFN v podstate nedelam od listopadu. Posledni jsem delal Focused s Marpem, videa dela nekdo jinej uz delsi dobu. Mel jsem nejaky plany, jak pokracovat ale na to ted urcite nebudou penize :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jak “byl”?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Ten Muradov, co chce do UFC. Aha. Smutný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Mastovo zivobiti si neohrozil, jen jsem byl za kokota :) xfn me nezivi, ale byl to fajn privydelek. Muradov vs Kincl nikdy nebude, teda pokud prvni jmenovany silne nezmeni pristup k vyberu souperu :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vemola - zásadní ztráta
    Dvořák - malá ztráta
    Cverna - žádná ztráta

Červen zachránit Muradov-Kincl o titul. Nekompromisně do toho oba uvrtat.

Dle mého to není o Karešovi (ikdyž jeho komunikace směrem ven byla strašně nepříjemná, hlavně ta jeho facebooková sebevražedná tažení) a nějaké dlouhodobě připravované kampani, prostě jednou přetáhneš Buchingera, Kleina, Štrbáka, jsi nahoře, firma roste, zvyšujou se náklady, dočasné problémy s cashflow, pak ti konkurence vyfoukne Vemolu, krize je na světě. Do toho ti, z kterých si Kareš (tehdy král) udělal nepřátele (svetmma.sk atd), využívají příležitosti si kopnout.
    Kareš už je teď dost kontroverzní a myslím, že jeho tvář XFN spíše poškozuje, takže přijde logická výměna za novou tvář a začne se budovat “nová lepší XFN”...
    Tak to vidim já z dálky.

Jo, já byl ten kokot, který propálil na facebooku, že nám tu Masta sdělil, že za fightnews stojí xfn, protože tam probíhaly takový lži s úsměvem na rtu z ofiko personálu xfn, že jsem to prostě emočně nevydržel a tím asi dost ohrozil Mastovo živobytí. Už to nevrátim, omluvil jsem se hned, moje chyba.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Uz jsem si tu jednou slusne nabehnul, zadny jmena verejne nenapisu sorry ;)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: zeptal sem se konkrétně a bylo mi odpovězeno.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: kdo je za čím? ptej se konkrétně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak tezej z toho nejvic. Ale podle me se domluvilo vic subjektu a hlavni iniciator je nekdo jinej. Tusim ale zadny hmatatelny dukaz nemam.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: kdo je za tím? Oktagon?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam