CHEWBACCA: To jak se chová organizace určitě ovlivnit nemůžou, ale řekněme, že taky víme nebo se vědělo dost věcí na konkurenci a věci se nepustily ven, protože některý věci se nedělaj. Nejvíc absurdní mi přijde to obvinění z riskování zdraví bojovníků, zvlášt vůči Petrovi, kterej se celou dobu snažil najít systém jak hlídat aby bojovníci tolik neodvodňovali a dost často jsme se kvůli tomu docela zhádali. Konkrétně případ Janky, byl jsem u toho vážení osobně a vím že se tam řešilo, že pokud Janka (kterej převážil o 4 kg a s dietou mu pomáhal Grznár) bude mít stejnou váhu i druhý den, tak ten zápas Francouz veme. Pak se stal ten incident a když to Petr zjistil (nebyl u toho, protože ten den sám zápasil na druhým konci republiky), tak se ten zápas zrušil, osobně mi řekl, že si nelajsne nechat toho kluka bez vody dál přes noc. Jestli v tom bylo něco víc nevím, článek od Mullera jsem nečetl, v rámci zachování duševního zdraví nechci. Jestli se někdy potkáš s Kozmou nebo třeba Kuzníkem, zeptej se jich na něj a uděláš si obrázek. Mimochodem Muller je třeba člověk co poslal do Čečenska svýho kluka, zápasit bez doprovodu. Kluk lítal po šatnách a sháněl někoho kdo by mu nějak rozuměl a stál mu v rohu. Pak dostal brutální KO a probudil se v čečenský nemocnici a takovej člověk bude kázat o morálce a zdraví. Ohledně peněz, komu neplatilo? Karlosovi? Lež. Dvořákovi, ano to je pravda, část peněz nemá. Kincl to zmínil v rozhovoru ale taky zmínil, že je s XFN domluvenej, je tam víc bojovníků co ještě nemají komplet peníze ale nevšiml jsem si že by dělali halo po internetu. Z XFN odešel Jartim a Kvapil, a ted Cverna (kterej je nasranej že prej je málo promovanej)... Jestli odejde Dvořák, tak to je velká ztráta a je to škoda a doufám, že se třeba ještě domluví. Ale ani tady to není černobílý :) pořád řikám, že doufám že XFN matchmaker někdy napíše paměti, abyste si udělali obrázek o českých "šampiónech"...
Hele XFN na tom dobře není ted, ale kde nastal hlavní problem ti neřeknu, protože si myslim, že to ví asi jen ti co to říděj a v tom nefiguruju.