• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jsem za kokota, jenom dobře :-)))
    Tvl to je euforie, po prvnim kole totál šok
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Myslím že Volkan někoho takovyho ještě taky neviděl no, to byl komplet bizar :)))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    DENISA NO TIME!!!!!
    METAK
    METAK --- ---
    yeeessss
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Wow wow wow
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ale vyhrál KO :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Procházka má dneska takový zvláštní styl, pro sebe jsem si ho pojmenoval "opilý kačer Donald se zlomeným křídlem"
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nene!!!!!!!!!!!!!!
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    je to doma, yesss
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    :-))))))))))))
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    tpc to jsou nervy, infarktove situace, jak tam plaval a zas se z toho dostal
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ty ruce u pasu mne děsí
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    reklama a pak nástup .... kurnik jsem zvědavej jak to Procházkovi vyjde.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    koukám na N@va sport 2
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ještě jeden zápas a je to tady :-)
    GEG
    GEG --- ---
    ROMMIE: Viz nize, v zapasu se s fighterem podobny urovne proste nesetkal. S kym kde trenoval je hezka vec, ale tam mu neslo “o zivot” a je to proste jina zkusenost
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: ale jasný, trénink není zápas, ale zas říct že takovyho typka Denisa nikdy neviděl mi přijde moc, je to jeho nejtěžší soupeř, jednoznačně, ale není to uplnej mismatch
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Trenink neni zapas.. vem si s jakejma vlcakama trenuje topka ufc ...
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Hele co sleduji diskuze a komentate tak fanousci to dost nekriticky obdivuji jako vrchol bojoveho umu :) on na hlavu moc neunese, jestli se Oezdemir trefi tak je vymalovano.. ale fandit mu budu, je to sance zas posunout ceskej sport.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    GEG: já nevím, jakože Denisa kterej byl v kleci s Gustaffsonem nebo Manuwou nikdy neviděl level jako Oezdemir? Jako Oezdemir je dobrej a vidím ho jako favorita, ale zas je to někdo kdo má v ufc 5-3 a když vyhrál tak nějakým podivným boopem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam