• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    ROMI: nezachranil. rozhodci to pisknul naprosto precizne. nechal to citlive a spravne bezet, kdyz se fury jen opiral o provazy, ale v ty vterine kdyz fury opravdu kecnul do provazu dolu a ty ho zachranily pred padem, tak to okamzite pisknul jako knockdown. byl rychlej, presnej, profesorska prace od rozhodciho. trosku me uz triggeruje, kdyz celej den ctu na netu, jak "zachranil pred KO" - leda picu, v pravidlech to o tom padani do provazu je primo doslovne napsany, to je proste ucebnicovej knockdown a pokud si dobre pamatuju, tak se zrovna tohle zduraznuje pomalu na kazdym skoleni rozhodcich.

klidne se muzem bavit, ze fury byl trosku kreten, kdyz to zkousel ustat a utyct z toho, asi frajeril nebo nemyslel, protoze taktictejsi by bylo si kleknout a v klidu se nechat napocitat, nez dostat nakrmeno trikrat tolik a pak se nechat napocitat stejne. tam si pridelal velky problemy. ale rozhodci ho od niceho "nezachranil", ten vyhodnotil situaci naprosto presne podle predpisu.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ROMI: chci najít ten replay devátého z ptačí perspektivy. To jsem snad v životě neviděl ty nahánění po provazech, to bylo jak z filmu nebo wrestlingu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ti rva rozhodčí trosku mimo, ale aspon spravne na konci, usyk je borec, ho zachranil rozhodci od ko asi v tom devatym.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Slava Ukraini!
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Peknej box !!!
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já tipuju Furyho. Dlouho jsem odmítal uznat, že je prostě dobrej - ta jeho fyziognomie tlustého prasete, kterýmu padají trenky, strašně klame - ale už vím, že prostě je naprostá špička. A skrz ty dlouhé ruce se těžko dostával i Francis. Usyk bude rád, když si párkrát bouchne.
    ROMI
    ROMI --- ---
    FRENZY_: jako tezky no, doufam a myslim, ze Usyk na body, boxer je lepsi, ale uvidime, co udela velikost a spinava taktika Furyho :) takze to vidim 50 na 50
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    MAESTRO_007: Tak jak to dnes vidíte? :-) 🥊
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Scouser no.. Liverpool
    AIAX
    AIAX --- ---
    BOBESH: No tvl fakt že jo, já ho měl na 100 procent z nějakého irského venkova. Myslel jsem, že anglické přízvuky docela znám, tak asi ne...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AIAX: imho toe odnekud z Liverpoolu. ja mu nerozumim ani slovo! :))
    AIAX
    AIAX --- ---
    BOBESH: Borec má úplně šílenou angličtinu. Vypadá to, že až doteď jsem znal jen nějaké krotké irské přízvuky, protože takové peklo jsem ještě nikdy neslyšel.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    samozrejme v Manchesteru nesmi chybet "Pavlásek" :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AIAX: sem si ho musel vyguglit, ale ty videa pritom znam! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    BOBESH: Vsadím se, že Belal vděčí za tu šanci Mojahedu Fudailatovi :D :D (jestli někdo sleduje)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a ted o vejku tenhle cirkus! :))

FURY REFUSES STAREDOWN! ❌ | Tyson Fury and Oleksandr Usyk go head-to-head at final press conference
    https://www.youtube.com/watch?v=Oa9I54YT9gQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: rozumim!
    ten Belal breci uz roky, ze nedostava prilezitost. navic s Edwardsem minulej zapas brecel doslova, kvuli "eye poke" a zkazenymu zapasu celkove asi. tak sem zvedavej! :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: No já se spíš dočkám. Chci vidět znovu Aspinalla v akci!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak se dockal! Belal si da repete :)
    Edwards-Muhammad, Aspinall-Blaydes top UFC 304 in Manchester - ESPN
    https://www.espn.com/mma/story/_/id/40158110/edwards-muhammad-aspinall-blaydes-top-ufc-304-manchester
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMI: mno vse je v gifu. kuci ukrajinsky nic a ten starej dement mu da hlavicku, ze prej mu narusoval osobni prostor nebo jaky kecy.
    ROMI
    ROMI --- ---
    BOBESH: co tam zas vyvedli? :) jdu to najit :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doufam, ze ho Usyk da a toho jeho fotra, kez by ani do haly nepustili! hrozny kostata!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam