• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZUZKAOU: ja to hledat nebudu, zuzko, to je tve hobby. budu zit v blahe nevedomosti, a treba nekdy vygoolis a prepises vic.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Mno, to je ale velmi socikovske, nutit nekoho aby se stydel za ADD. (drive LMD). Kua, co mi to pripomina? Ah, zas nejaka spatna vzpominka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEC: jistě že podle tebe může. Stejně jako si člověk bez nohou může vyvrknout kotník.

Až budeš někdy trpět zase záchvatem potřeby najít si název pro svoje problémy, hledej poruchy připoutání.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    PIGSTER: proc stejnym zpusobem nezpochybnujes demonstrace v listopadu a prosinci 1989? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZUZKAOU: nesmi? podle mne muze, zuzko z odborneho uciliste. mozna se nesmi nosit ponozky do sandalu, nebo plavky dvoudilne na pneumatikovy bruch, v tvem svete, ale v mem se musi akorat umrit, a smet/nesmet zadna konvence davu neurcuje.
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    TLUSTEC: dobra dejme tomu - pripustme tedy, ze tam byli vsichni dobrovolne (to asi byli) a zcela z vlastniho politickeho presvedceni (o cemz tak nejak pochybuji, ale dejme tomu no), dale pripustme, ze tem bylo 120 000 lidi. Podle vysledku voleb 2010 muzeme usuzovat, ze v CR je zhruba 5.2 milionu lidi, kteri voli (tedy kteri skutecne volili v roce 2010 - http://www.volby.cz/pls/ps2010/ps2?xjazyk=CZ ). To nam vychazi na nejakych 2.308% lidi na tom vaclavaku - pokud by tihle lidi vsichni volili jednu stranu, kterou by nikdo jiny nevolil, nedostala by se tato ani do parlamentu.
    Soucasne politicke rozlozeni vzeslo z demokratickych voleb - co tedy techto 2.3% lidi chce? Vetsina spolecnosti v demokratickych volbach rozhodla o smerovani tohoto statu. Vadi temto 2.3% obcanu system, na zaklade ktereho tak bylo ucineno? Zpochybnuji demokraticnost voleb? Nebo snad chteji zcela odstranit demokraticky princip a misto toho zbylym 97% populace nadiktovat svuj nazor at uz se jim to libi nebo ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: jo, ale nesmí si hrát na znalce povah a pokoušet se o manipulativní tenononc. To se kapánek vylučuje. Kapánek dost.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FEMUR: tak neska ma autisticky rysy kazdej druhej... je ale otazka co s tim clovek udela, jestli spis podpori, nebo se pokusi rozvinout i tam kde to drhne :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    SHEALA: femur se tak onalepkoval, a tedy pouzivam zkratku, kterou se sam prezentoval.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TLUSTEC: Updatuj se, termin LMD se nepouziva.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: LMD v akci?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nezebral jsem, jen jsem naznacil, ze pokud nekdo touzi po mych klomentarich, a zaroven akceptuje tebou vybuleny ban, ze by mozna mohl zaujmout mene rozpolceny postoj. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebraci nahle vadi? a ja myslel, ze je beres za prirozeny atribut rozkvetajiciho kaitalismu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "predstirana nevedomost"? no to se pak nemuzes divit, ze si myslim, ze tam sedi Moula.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebral? prislo mi ponekud nejapne, ze se tu po mych komentarich nekomu styskalo, a pritom "akceptoval" ban. tak mne zajimalo, za co vlastne je a na jak dlouho. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: otazka je, esiva ses primluvila. protoze esi ne, ani to delat nebudu :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vzpomenu si az mi zas pri banu budes zebrat v poste abych se za tebe primluvila:*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: moulicko, na kute. panicka nema rozum, ze te pousti na net takhle pozde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam