• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Hlavně slídil/pomlouvač záměrně vyhledává informace k tomu, aby je vytrhl z kontextu a buď pak vydíral svůj objekt, nebo manipuloval veřejnost. A to je svinstvo.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    BONGI: Ono to není jenom o minulém režimu, destruktivní síla pomluvy je pořád stejná.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ...kdyz te nekdo pomaze hovnem a prohlasi, ze jsi prase, dokazuj, ze to neni pravda! :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TOM: Ono po kazde pomluve na cloveku neco z ni ulpi. V tom je problem s drbnami, slidici a pomlouvaci.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOM: No nevim, ja davam prednost se s drbnami nestykat. Mne nevadi dohadovani se i o naprosto jasne provokativnich faktech ( jak Tlustec rika, je to trochu cviceni v retorice a logice ... ikdyz...), mne vadi zatahovani do diskuze informace ze soukromi diskuteru a pouzivani techto informaci k utoku ad hominem.
    Ale mozna je to tim, ze jsme s previtem o dost starsi nez vy a jeste pamatujeme, jak takovehle slideni po soukromi a rozsirovani pravd typu "on je v soukromi takovy a takovy .. to byste se divili" dokazalo spouste lidi v minulem rezimu znicit karieru i zivot. A staly za tim mnohokrat ty "obycejne zeny z lidu - drbny", domovni duvernici, zavistivi sousede a navic jeste mnohokrat presvedceni, ze konaji v ramci spravedlnosti a pravdy, kterou musi verejnost znat. Takze jsem no tohle slideni alergicky.
    IF_
    IF_ --- ---
    SARF: Vitej v politice:)
    SARF
    SARF --- ---
    IF_: já vím, ale snaha malých nebo nových uskupení nasávat kdekoho, kdo je známej, navzdory tomu, že je známej velice negativně, mi dlouhodobě připadá absurdní.

Jak řek sám Zeman, spojením dvou trpaslíků nevznikne obr, ale třetí trpaslík. A vláda, která toleruje tuneláře, se objektivně stává vládou tunelářů. Takže konsekventně, hnutí, který nasaje kdejakýho trotla, nevyroste, jen se stane hnutím trotlů.
    SARF
    SARF --- ---
    DIVER: možná přijde i kouzelník.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ha! vidim tu Nyxe! kauza Tlustec zasahla uz do nejvyssich mist! :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    no ale je fakt že jeho hra na předsedu pouličního výboru byla vrcholem trapnosti
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOM: LOL, aha. zahadologickej klub.

hele, je otevrenej, klidne si to muzete precist. nestalo se nic jinyho, nez ze jsme v OBECNE ROVINE debatovali o vyvolavani duchu. a ja jsem na toto:

"... tímhle by se měl zabývat někdo, kdo ví co a jak, a hlavně by měl mít závažný důvod, ne někdo, kdo zkouší ze srandy nebo z nudy, hodně lidem už se to nevyplatilo."

reagoval takto:

jak "nic mi do toho neni"??? zvedavost je naprosto regulerni duvod :)
    [ DIVER @ Duchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp ]

nasledne Tlustec dostal zachvat a zacal me castovat bulvarem. skoncilo to docela komicky, kdyz Tlustec nebyl schopen odpovedet na zadost, aby mi tedy sestavil seznam profesi, ktere jsou kontraindikaci pro "zajem o nadprirozeno" :)

jsem na nyxu od doby, kdy on jeste tahal kacera a chcal do plinek. a v mediich budu za chvili uz skoro dvacet let. z tohoto pohledu pro me Tlustec rozslaply hovno u cesty. nijak mi tady nebude chybet, i kdyz me obcas bavilo poslat ho do hajzlu :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SARF: Je to senátor, má funkci, je v regionu známej. Paroubek taky nelovil Škárku z důvodu, že by sympatizoval s jeho názory...
    SARF
    SARF --- ---
    IF_: já vím, to je OK, akorát mě fascinuje, že po něm někdo sáhne. Vždyť takoví pitomci jsou polibek smrti.
    IF_
    IF_ --- ---
    SARF: Mluví o tom půl roku, že odejde.
    SARF
    SARF --- ---
    DAVIDO: to jo, ale Dryml ??? Větší haluz už byl jen strejda Simkanič.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Ona je to teď už spíš taková duhová noční můra.
    SARF
    SARF --- ---
    Něco k tý oranžový noční můře /sorry za OT :--) /

Další přeběhlík - Dryml pomůže Zemanovi - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/dalsi-prebehlik-dryml-pomuze-zemanovi-859713#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=ekomail
    BONGI
    BONGI --- ---
    BONGI: Abych to zjednodusil: Je slideni po cizim soukromi a roznaseni techto "drbu" obhajitelne tim, ze si lide maji soukromi hlidat??? Ze tohle nemyslis vazne, ze ne?
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    SARF: Ne.Tlustec mi nelezel v zaludku vubec.Ani jako Tlustec, ani jako Zilog. S jeho nazory nesouhlasím, ale - to je na DS přece normální. I zcestný názor je pořád názor.
    Ve chvíli, kdy ale názory jiných začal napadat prostřednictvím porušováním pravidel a vydíráním lidí - varoval jsem ho.Na moje varování nedal. Ke své škodě.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOM: Asi jsem natvrdly, ale priznam se, ze moc nerozumim tomu, co vlastne obhajujes?
    Kdyz budu mit v baraku kde bydlim drbnu, ktera bude s uchem na hrnecku u zdi a s okem na spehyrce spehovat veskere soukromi v baraku a schuti pak roznaset drby na verejnosti (v lepsim pripade) - "ten ma milenku, ti se vecer hadaji, ten hrozne chrape, tihle se trikrat denne koupaji, ten posloucha spatnou hudbu, stanici ......" a jeste k tomu dodavat sve fabulace o realite : "ti jsou taci a taci, jeho soukromi by mel znat jeho zamestnavatel, ten by se divil..." ...... budes pak jeji chovani obhajovat tim, ze si ostatni maji davat pozor a : "nehadat se v noci, nemit milenku, nechrapat, neposlouchat zakazane veci, a proste - neprovokovat, davat si bacha, nedelat nic, co by je mohlo ohrozit ci zpusobit drby majici vliv na jejich povest... atd atd???

Nestavis to cele trochu na hlavu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam