SOLDIK:
-nebyla dodrzena 14ti deni oznamovaci lhuta // není potřeba akce byla soukromá
-nebylo pozadane o vyjimku (akce mela koncit ve dvanact) // není potřeba akce byla soukromá
-hluk meri jedine hygienicky stanice, kterou oslovuje vetsinou mesto a ti prijedou na predem domluvenou akci (toto je strasna hovadina a nic neresi). naklady s tim spojene jdou v pripade problemu na vrub promotera, a naopak. stoji to 40 klacku, musi se to predem nahlasit, takze to celkove v tomto formatu nema smysl. kdokoliv jiny to muze merit jen tak maximalne pro sve poteseni :) // hele zákony su špatně napsaný, zato já nemůžu
-hluk byl tentokrat nekolikrat vetsi, nez cele leto a jeste dodam, ze kazdy kdo tam toto leto delal akci, to ve tri ztlumil, nebo vypl, takze to neslo slyset pak uz vubec. // o tom můžem polemizovat, každopádně majitel kempu byl šéf a ten nám oznamoval co a jak. panu Vacíkovi volala policie jen 2x za celou dobu...
jinak tam bylo spousta lidí, nevím co fetovali nebo jestli chlastali, či žrali námel. to mě nezajíma. chovali se slušně a bavili se a to je pro mě hlavní měřítko. co kdo má v sobě je jeho věc. a jak jsme napsal starousedlíci Dunbnanští se kterými jsme mluvil tvrdili něco jiného. říkali že hluk stejnej jako vždy, jen že to hrálo nonstop mno.
ponaučení a mise do příště:
*uděláme jen 4 stage
*po 24 do 06h to budeme ztlumovat a nastavíme si předem limity
*část výdělku dáme městu Dubnany, resp vymyslíme projekt který tím zafincujeme
*uděláme jim tam dětský sportovní den nebo nějakou akci pro děti a mládež