• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: mne zas neprijde spravne to zastitovat jmenem nejakeho media, kdyz to neni anketa vyhradne pro jeho odberatele/ctenare/whatever. myslim, ze vas "nesouhlas" s anketou se projevuje dost markantne uz v tom ohledu, ze v ni z mistniho osazenstva hlasovalo naproste minimum lidi. netreba to pak dal rozpitvavat. nejaka viditelnost ankety nezavisi na nas, bohuzel, ale na vas. ja to tlacil vsude, kde to realne slo. to, ze si autonomni subjekty nemysli, ze si to zaslouzi jejich pozornost nebo to vylozene propagovat nechteji, je preci pravo kazdeho z nich. nemuzu nikoho do niceho nutit. tim padem je ale pak uplne zbytecne brecet, ze je ucast nevalna, kdyz k tomu nikdo neprispeje. otevrena debata na tema Awards se tu letos asi trikrat konala, pripominky vsech jsem bral v potaz a podle toho to taky ve vysledku vypada. nehlede na to, ze je vsude uvedena kontaktni emailova adresa, na kterou se da kdykoliv cokoliv napsat.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4, M4Y4: víš ona ta anketa je taková lidová a když ti lidi ji nesdílej a nezvou tam kamarády, známý a nestarají se o to, pak je to problém. Já osobně jsem tu anketu sdílela několikrát v desítkách skupin a portl to cpal v rámci svých mediálních zdrojů uplně všude. Zato od partnerů akce jsem neviděla jedinou aktivitu, djs na to srali, crews na to srali, pak se neni moc co divit, ze to takhle dopada.

    A co se transparentnosti týče, když s tim máte takovej problém, tak proč doprdele nikdo z vás Vencovi nepomohl. Ptoč jste se při přizvání ke spolupráci na to vyjebali a teď tu brečíte, že to neni podle vašich představ, když se to tady celej rok vědělo, že máte možnost se do toho vložit a přispět svou torškou do mlýna.. Tomu vážně nerozumim. Venca na tom vypotil krev a posun v anketě je docela významnej. Celý systém toho jak je to nyní rozplánovaný tady ještě nikdy nebyl. Když se to nepodaří, příští rok se to třeba udělá ještě jinak.

    Ale nejdůležitějsí je, abyste se všichni zapojili. Dokud tady budete pyskovat a ničím nepřispějete, pak fakt nemá cenu se o to tady vůbec snažit, protože nezájem nebo bojkot lidí ze scény to vždycky pošle do kopru. Když se vám to nelíbí, pojďte to změnit, každej měl možnost.

    Příští rok se klidne pro klid duší může jmenovat DnB Portal awards, tohle je fak ale tak strašně bezvýznamná změna, že se tomu musím maličko zasmát. Principielně to nic nemění.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    FALLENGEMINI: Pokaždé? Už od dob, kdy to dělal Beast na DnB.cz. A ano,domluvit se je asi nereálné, jak jsem psal. Proto považuju za špatný krok nazývat něco plošným průzkumem, když dosah je značně omezený a s koncepcí nesouhlasí všichni. Nejsou to volby (pokud pominu zákonnou povinnost), kdy je celorepubliková podpora. Je pak na jedinci, zda-li svůj hlas někomu dá či nikoli. Považoval bych proto za správné to nazvat DnB Portal DnB Awards, třeba.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: preskocim vsechno ostatni, protoze na to tady nema smysl reagovat - "Nelze dělat ceny, které mají prezentovat celorepublikový názor, když s konceptem a volebním systémem nesouhlasí všechna média/crew/dosaďcochceš." kdy v minulosti tohle bylo? nehlede na to, ze by se na tom nikdy nikdo nedomluvil.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SYXAO:
    FALLENGEMINI: Prvního kola jsem se zůčastnil a myslím, že stačilo. Bohužel musím, za sebe, konstatovat, že to bylo opět nezvládnuté. Krom dost zoufalé kampaně na Facebooku to nikde nebylo vidět a spoléhat na pár lidí, kteří to jakžtakž tlačí je velmi málo, pokud pominu samotné projekty, které mají samotný zájem něco dostat. Po loňském roce posun minimální a spoléhat na komunikaci skrz maily, když se to celé tvořilo, mi nepřijde jako šťastná cesta. Je mi naprosto jasné, že vytvořit podmínky, které by vyhovovaly všem, je prakticky nemožné, ale toto je pak jen ukázkou toho, proč ty ceny nemohou fungovat. Jediné řešení, které mi přijde transparentní, by bylo, pokud by se to nazývalo cenami daného média, jako je to v případě Areny. Nelze dělat ceny, které mají prezentovat celorepublikový názor, když s konceptem a volebním systémem nesouhlasí všechna média/crew/dosaďcochceš.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    FALLENGEMINI: hele tyjo to tohle bude první rok co nehlasuju ,ani jako jednotlivec ani v crew a uz me to ani nezajima ...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MEDAN: You can't kill what's already dead :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PSYEK: kamosit s jahriderem, mas vyhrano!
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    SOLDIK: Co nepiju tak na mně nikdo nemá čas. Tohle jsou hlasy od mámy, táty, ségry a babky :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PSYEK: jsem myslel ze mas vic jak 4 kamose tvl... :))
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    Já si ani nestihl poslat hlas a ono už je druhé kolo :( každopádně protestuju proti desátému místu kde by měl být touchwood s dvěma hlasy a dleeb s dvěma hlasy :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    tak vybrat se tam pořád ještě trochu dá tak uvidíme co z toho vznikne...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    btw druhy kolo od zejtra, pokud vas vysledky (jako jiz obvykle) serou, je tu porad jeste jakas takas sance s tim neco udelat ;)
    STUART
    STUART --- ---
    SYXAO: Hele tak tady... "Talentováný DJ z Prahy, který má za mixem hodně co ukázat. Říká si Mouzl a za rok pusobení za mixem obráží jednu akci za druhou!"
    https://www.facebook.com/djmouzl
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO:
    MEDAN: Neurofunk Will Never Die je pravidelna akce ve Stormu, loni to "krtil" Ed Rush, bylo tusim asi 4 nebo 5 vydani dodneska, dela to N:Force (aka Mr. Happy).
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MEDAN: nechci ani raději vědět...
    FALLENGEMINI: to asi nikdo kromě 13ti lidí
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    co je proboha neurofunk will never die? :o))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: Symplex je kluk, co patri k Hoofbeats...dela tvrdsi veci, na Let It Rollu hral na Eatbrain stage. za mixem velmi sikovnej nutno podotknout. Mouzla neznam
    STUART
    STUART --- ---
    SYXAO: Nenaděláš nic... Příští rok bych anketu omezil jenom na západní část republiky, co je na východ od Průhonic stejně nikoho nezajímá.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KYN: česká skladba roku vede ten silenej shit omg.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    STUART: tenhle je ale až z ukrajiny.... :)
    STUART
    STUART --- ---
    SYXAO: Kdo je Mouzl netušim, ale Symplexe už pár let registruju. I když to, co dělá, jde spíš mimo mě - https://soundcloud.com/symplexrecs.

    Jinak výsledky tak nějak dle očekávání *snaží se skrýt mírné zklamání*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam