• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: jen se desim ty hordy ozralejch anglánů)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    pristi rok budu už 20 let hrát "zlamanou" hudbu celkove... videl a slysel sem snad vsechny a vsechno live krom ty nejvetsi dnb dj legendy.... takze i kdyz budu muset druhej den do prace ve Varech tak proste do prahy do crossu dovalim, protoze proste to cejtim jako povinnost))))

    DJ RANDALL history of jungle set in The Lab LDN
    https://www.youtube.com/watch?v=UgK8h9xRFls
    ZVIKY
    ZVIKY --- ---
    VON_GILOTINE: Já děkuju za ten videoklip. Už je to opravené...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuju.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VON_GILOTINE: Dead Limit vysel 2015, treti klip je Camo & Krooked - If I Could))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja se zeptam blbe. sry. dead limit vysel loni nebo predloni?
    treti misto u videoklipu je ?
    ZVIKY
    ZVIKY --- ---
    AKISAN: Já jsem neříkal, že tam jsou nějaký secret informace :D

    To, že post-ceremony výsledky se mohly už objevit je v zásadě zmíněný v tom článku taky. Tohle jsou prostě akorát oficiální výsledky. Každopádně tam máš celkový počty hlasujících a počty hlasů pro vítěze, což zatím nikde nebylo. Samozřejmě to nemusí být zajímavý pro všechny. V tom případě není nic jednoduššího než to nečíst :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ZVIKY: vzdyt je to to samy, co uz tady bylo..jen prvni tri mista a jen u prvniho mista je pocet hlasujicich.... nebo sem uplne blbej)))
    ZVIKY
    ZVIKY --- ---
    Zpátky k Awards...

    Tady to máte ještě official i s pár číslama. Enjoy :)

    Czech Drum & Bass Awards 2016 - Official Results announcement | DnB Portal
    http://dnbportal.com/news/2017-04-26-czech-dnb-awards-2016-final
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Já tady trochu naruším nářek nad Awards.

    ad Sobota
    Jsem rád, že se vše nakonec podařilo a ani se mi nechce věřit, že to zabralo téměř 2 roky práce. Za tu dobu jsem se setkal i s názory jiných, kteří nevěřili, že se mi to podaří a o to víc jsem na to hrdý. Bohužel jsem si v sobotu uvědomil i svoje limity, kdy jsem už od rána něco řešil a ani neměl čas se pořádně najíst či napít. Při prvním setu, jsem se tak v půlce ocitnul téměř ve vakuu a neslyšel vůbec nic a probral se až někdy ve 2/3 setu a tak nějak to rozumně dohrál. Přitom jsem se na to hraní tak těšil, ale prostě mi to nebylo ten večer souzeno, snad někdy v budoucnu to napravím. Hrrnec hrál po mě, já mu ale nasadil dost nízké BPM (kolem 168-9 asi), takže možná proto pak přechod působil dost zrychleně. Slyšel jsem ho pak jen asi poslední půl hodinu a skvěle rozjel mejdan. Future Prophecies jsou kapitola sama pro sebe. Ta show byla prostě neskutečná. Přesně jak jsem si jí pamatoval z Flédy (wink on Hacken) a z LIRu ve Ždánicích. Tonyho interakce s publikem, která by se mohla psát do učebnic. Pro mě highlight Black Dragon, kterého Tony hraje v úplně jiné verzi (kvůli Richardovi) a který mě bavil víc než vydaná verze. Konec v podobě September za doprovodu Richardova saxofonu byl až dojemný a div jsem nezamáčknul slzu, bylo to nádherné rozloučení. Pixoš následně zahrál naprosto skvělej set a né nadarmo lidi zmiňovali jeho legendární Headshot.) Naše zavíračka mi tentokrát sedla asi nejvíc, co jsme kdy hráli. Na druhé stagi jsem akorát zachytil Psychofreuda a byla to skvělá show, hajpoval lidi a bylo vidět, že si to vyloženě užívá.
    Závěrem snad jen zbývá poděkovat těm, kdo dorazili, bez vás by to prostě nešlo a ten kdo nebyl - velká chyba, pro mě zatím jedna z nejlepších akcí. A co příště? Pár jmen v hlavě mám.

    V květnu si ale můžete dát alespoň DSCI4 label night - pro mě takovej malej červík, kterej mě už léta nahlodával.
    MOOWER
    MOOWER --- ---
    MEDAN: prostě největší radost z Awards měli ve Facebooku
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---


    ZVÍKOV BASS FOUNDATION 2017
    Bass Music Sound Systems Meeting
    gotický hrad Zvíkov, Zvíkovské Podhradí, okres Písek
    26.-28.5. 2017

    Bashment Bass Foundation, Tekkirk a Roots’n’Future srdečně zvou na soundsystémové setkání v magickém prostředí „krále českých hradů“, gotického Zvíkova na soutoku Vltavy a Otavy. Zvíkov Bass Foundation 2017 navazuje na přátelský festival Zvíkovfest, který na stejném místě proběhl v roce 2015. Letošní akce proběhne o posledním květnovém víkendu a je možno se těšit na nefalšovanou atmosféru soundsystémové tancovačky, podpořené osmi poctivě nabasovanými hog scoopy.

    Po roční odmlce se na taneční parkety v plné sestavě vrací pražské multižánrové uskupení Roots’n’Future. Původně vyrůstající z reggae-dubových, jungleových i freetekno kořenů, za 12 let své existence si vybudovalo solidní reputaci vycházející z nezaměnitelných DJ setů, ze spoluprací s respektovanými osobnostmi široké škály bass music i z dlouhodobě konzistentní podpory pouličního a politického aktivismu. V posledních letech pak sklízí uznání za vlastní dubovou produkci a živá vystoupení pod hlavičkami United Forces of Dub, Mustakillah Sound nebo Shakk-Attack.

    Spolu s nimi se představí zakladatelé zvíkovských tanečních večírků, ostřílení zlínští matadoři Bashment Bass Foundation. S kořeny v jungleu, dubu i dubstepu se stali hlavními hybateli nabasované hudby ve zlínském kraji a jejich akce jako Sabat nebo Slavnosti slunovratu získaly nadčasovou proslulost. Respekt si zasloužili i díky vizuálnímu doprovodu svých akcí, který patří k tuzemské špičce, což prokáží mj. i společným interaktivním projektem dubového liveactu Intuitive lab. s videoartovým seskupením Moire.

    A do třetice všeho dobrého nabídne do placu svou nablýskanou aparaturu i Tekkirk sound system, který byl založen v roce 2001 studenty Technické univerzity v Liberci a jehož začátek byl jednoznačně o drum’n‘bassu a jungleu. S přibývajícími léty část kolektivu stále více ovlivňoval dub, roots a steppas a právě tato frakce nyní dorazí i na letošní Zvíkov Bass Foundation.

    Na akci se představí i další speciální hosté, jako např. stálice scény Dasha Fyah či Raggaultras crew, které doplní DJ Dru i VJs Taona a Screensaver a další. Rodinnou atmosféru akce doplní i jedinečná vege kuchyně z Prostoru Husitská 23, supr pivečko z družstevního pivovaru Poutník Pelhřimov i možnost perfektního koupání či výletu lodí na Orlík. Specielně pro tuto akci bude možné za velmi lidový poplatek od pátku do pondělí parkovat a kempovat v krásném akátovém lese před hradem.

    [ ZVÍKOV BASS FOUNDATION 2017 / partyparty / 26.5.2017 / CR - Jihocesky kraj - gotický hrad Zvíkov, Zvíkovské Podhradí, okres Písek ]

    https://www.facebook.com/events/284843965302560/

    ZVÍKOV BASS FOUNDATION 2017 | 26. – 28. 5. 2017
    http://www.zvikovfest.cz
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    no ja bych to uzavrel tim ze nejvic trapny sou ti, kteri tvrdej ze maj nejaky awards v pici a pak hlasuje jejich 6 babicek, 8 dedecku, 38 bratru a 6 nevlastnich otců.....

    Babiška je píča, Zemánek je kunda, je mi líp)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    GENERIXX: Ahoj, čekáme!
    KYN
    KYN --- ---
    PSYEK: tak ale zanadávat si na Babiše člověku uleví. Když vezmu tu analogii s volbama, tak mi to letos přišlo, jakože se udělala tajná stránka na webu úřadu vlády a řeklo se stranám, ať to dostanou mezi lidi. A že je to vlastně super, protože během toho můžou lidem říct, koho maj volit. Tobě to přijde ok, mně ne. Vlastně mě na tom nejvíc zaráží, že to neni naopak :)
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    OPIC: Abych uvedl reakci DnB Portalu, respektive Aleše na pravou míru, tak ten komentář byl trošku zbrklej, to je pravda, ale na druhou stranu mi Aleš zavolal, omluvil se za tu reakci a slusne pozadal, abych to na FB skryl.

    Na začátku se mne sice pokoušel přesvědčit, že celá ta situace je moje vina a že jsem zlej (ale zapomínal při tom, že to jim ty výsledky a kurvy utelky, ne mně) a snažil se ze mne vytáhnout kdo ty výsledky a ten link vynesl s uzavřený Awards skupiny (neúspěšně), ale i tak oceňuju, že ten telefon zvedl a ozval se přímo.

    L4MA: Tak ty taky asi nejsi uplně Awards cílovka, nebo? :D
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    KYN: To že nejvetsi část proma by měl udělat pořadatel je jasné, ale imho je prostě třeba aby se zapojili i "souťežící" a to víceméně jakoukoliv formou. Ať už to hoofbeats, bigroll a tom mole dělají jakkoliv, tak tím že tam dostanou svoji ségru aby zahlasovala v jejich kategorii, tak tam zároveň dostanou někoho kdo zahlasuje i v těch ostatních. Já prostě nechápu tu hru na to, že dramíčky jsou něco víc a úplně jinde než zbytek světa a hrozně fér a komunita, rodina a já nevim co. A tohle bys neměl, tohle je přes čáru...
    Volby se tu vyhrávají za koblihy a populistické bonmoty, ale zrovna dnb awards jsou čisté jak lilie? Jiná věc je, že i když bude hlasovat 50000 lidí tak vysledky budou pořád podobné, ale aspoň to nebude tak zoufale trapné a do očí bijící a trochu to ospravedlní existenci téhle ankety.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: ten, kdo ma Shazam v mobilu))))
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: hlasim se jako cestnej zastupce mnoziny 18-30, kterej se nestal djem, neposunul se dal, ma zajem, projizdi tracklisty, a divim se, jak muze bejt nekdo nejlepsi producent, kdyz za celej rok nevydal track. :)
    VEX
    VEX --- ---
    PSYEK: Pro mě jsi trochu takové měřítko a vzor jak vystupovat jako label boss.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam