• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ACIDMIKEY: takze kdyz odinstalujes catalyst a a ovladace grafiky, vse funguje v poho? ja bych asi zacal tim, ze bych nechal ovladace grafiky nainstalovat pres windows update, pokud by to nezlobilo, tak u toho muzes zustat.
    ACIDMIKEY
    ACIDMIKEY --- ---
    ahoj, diky moc za všechny rady, mel sem tam nainstalovane puvodne win 8.1 a dělalo to na nich taky a po letech uzivani win 7 tohle bylo dvoudenní utrpení:) tak sem tam hodil win 7 64 bit ultimate orig. dela to taky ale slapou lip hry na win 7, mrte her mi neslo ani spustit na win 8, na win 7 vse maka a lip, ale porad tam jsou ty divne cary kolem pismen při zaplem aeru, zkousel ovladace jak beta tak origo a furt to dela, vypnout dual graphics sem zkousel a nic taky, zkousel sem vypínat a zapínat funkce v catalystu taky nic, nedela to když vypnu aero, nebo odinstaluju ovladace na grafiku, je tam amd procesor , ale po nainstalovani chipset driveru to nedela, az když nainstaluju ovladace na grafiku, myslite ze to muze nejak nicit ten notas a grafiku?nejaky další napady?diky moc za všechny rady
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ACIDMIKEY: Tohle je 100% problem ovladace. Takze bud zkusit pockat na novejsi kde to mozna opravi mozna ne, muzes zkusit nejaky stary, pripadne nejaky modifikovany...
    Pripadne ty novejsi Win ktere maji jinak resenou grafickou cast.

    Nekdy taky zabere sehnat si software na uplne odstraneni vsech zbytku po danem driveru a nainstalovat ho tam znova - muze byt poskozeny kus registru s nastavenim driveru.
    MELOP
    MELOP --- ---
    ACIDMIKEY: Můžeš zkusit vypnout "dual graphics", defaultně je to zapnuté a v praxi to spíš zdržuje (to mám btw. otestované).

    Bohužel, na mašinách s obdobnou cfg. mám Windows 8.1, takže nad rámec této babské rady asi neporadím (a tam to chodí OK).
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    a treba direct x tam mas spravnej? podle me to neni dobre - neco ti tam nefunguje. hele zkousel si tam dat win 8.1?
    ACIDMIKEY
    ACIDMIKEY --- ---
    zkousel jsem jak bebta, tak origo ovladace a nic, jakmile vypnu aero a prepnu okna do klasickyho rezimu vse ok, dela to aero zaple, v klasickym zobrazeni je to v poradku
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    podle me to jsou spis blby drivery.
    ACIDMIKEY
    ACIDMIKEY --- ---
    ja to pochopil jako jako že blbě vidím na to:) a nějaká rada jak ten zvyraznovac odebrat prosim?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ACIDMIKEY: Me to prijde jako ze si nedela seandu. Proste ty cary zvyraznuji prvky...
    ACIDMIKEY
    ACIDMIKEY --- ---
    nemusíš hned si tu ze me delat srandu, sem jsen chtěl poradit
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ACIDMIKEY: nemáš zapnutou nějakou featuru pro lidi se špatným zrakem?
    ACIDMIKEY
    ACIDMIKEY --- ---
    Zdravím všechny, koupil jsem si na Vánoce notebook lenovo Z50-75 s amd apu kaveri R7 + R7-M260. Všechno funguje parádně, hry, filmy internet, benchmarky. Ale Windows vždy když je Aero puštěné dělá to takové divné čáry a čteverečky. Ale jak říkám vše funguje skvěle, nechci ho jít vracet:( nevíte čím to mohlo být prosím Vás

    imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/H7m8J1O

    imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/NdzaKvW
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    SHITTIE: Tak mi nějak záhadně můj starý účet naleznu ve složece Users a má ikonku žluté slohy se zámkem. Nechápu, jak to vzniklo a co s tím. Ale zmizely i programy, které jsem dříve nainstaloval.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VECTOR: No tak nainstaluj do Win 7 IE 7, ne?:) Nejaky skill ukazte, k cemu vas tam maji :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MICKK: nahodou, ve statni instituci kde ja pracuju se zacalo pred mesicem hromadne prechazet na win 7 ;) teda samozrejme pri splneni podminky, ze mas PC starej aspon tri roky...:) jen teda blbne intranet, kterej funguje vyhradne a pouze v IE 7...:))
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    SRNECEK: na kazde slozce jsou nastaveny nejaky opravneni (pravym na slozku, properties, security). pro slozku C:\users\***tvujucet*** by mel mit full prava tvuj ucet a ucet system.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    SHITTIE: OK A jak na to? :) Nemohu to objevit.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    SRNECEK: tipl bych, ze se ti rozesraly prava na tvym user profilu a jsi ted pod temporary profilem. takze pod adminem nastavit znovu full prava na tvou puvodni user slozku a treba se to chytne.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, dnes jsem zapnul notebook, musel jsem odkliknout "Spustit systém běžným způsobem" (Windows7) a načetla se mi plocha jen s pár ikonami, výchozí tapetou, naprosto mi zmizely soubory např. ze složky "Stažené soubory", ale i několika dalších složek, nějaké programy atd. - několik GB, přičemž ale na disku není uvolněné místo... jakobych přeinstaloval Windows a vše se dostalo do výchozího nastavení... Nevíte, co to je? A jak to vyřešit. Děkuji moc.
    MICKK
    MICKK --- ---
    NYCKER: Ještě jednou a srozumitelnějc, management má synchronizovanej email v mobilu který nemá ani pin. Obyčejný lidi se přihlašujou čipovkou a mají omezený internet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam