• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SCHUNA: Díky, což mě vede k otázce, existuje na Windows něco, co urychlí setup nové počítače-Windows? Např. nainstaluje všechny instalačky, co mám, nakonfiguruje věci jak já chci atd.? Nejlépe v podobě napsání nějakého skriptu.
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    INSECTTRIBE: tohle by ti nepomohlo ?
    I-TEC - vše, co můžete k počitači potřebovat
    http://www.i-tec.cz/index.php?lng=cz&pid=4&kid=14&skid=23&id=LAN2DVI
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Je nějaký způsob jak provozovat Windows ve virtualizace legálně zdarma, i kdybych musel každý měsíc instalovat znovu? Chci jen Visual Studio Community pro vývoj na svůj Mac. Je tedy nějaký trial pro Windows 8? Nebo už odstranili z Windows 10 to, že sledují každý krok?

    Díky.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Ahoj,

    resim tady problem s bezdratovym prenosem obrazu a zvuku z desktopove PC do Tv. Nevim kam s tim, tak to zkusim tady.

    Vlastnim toto PC: https://www.mironet.cz/...-i54460-320ghz-8gb-ram-240gb-ssd-3tb-hdd-gtx760-2gb-dvdrw-bez-os+dp224005/ Do site je pripojen pres RJ45 do routeru, ktery slouzi jako bridge pro hlavni wifi modem, do ktereho je pripojena i SMART TV Samsung.

    Potreboval bych propojit Tv jako pridavny monitor pro desktopove pc. Pres kabel hracka, ale jakmile je pocitac v jine mistnosti nez tv, tak zacinaji starosti.

    1) Existuji technologie WIDI, Miracast, DLNA, ale zrejmne vsechny vyzaduji mit wifi kartu v pc a v sestave ktere to mam ja ( ethernet do routeru/bridge), tak nenam narok. Moc by se mi libilo, kdyby mi to fungovalo jako tady u pana https://www.youtube.com/watch?v=qQo6fgJ6eqU , kde to jede pres Miracası. Bohuzel na svem pc nevidim moznost “Add wireless display” coz nejspis bude tim, ze nemam v pc wifi adapter.

    Otazkou je, jestli kdyz si do pc koupim externi wifi modul, jestli mi to pojede? Jak jsem pochopil ,tak Miracast i Widi jsou dost zavisle na wifi adapteru a funguje to snad jen s technologii od Intelu, ktera je standardni ve vsech notebookach.

    Muzu tedy koupit neco takoveho http://www.alza.cz/asus-usb-n14-d1478795.htm a verit, ze mi to pujde bez problemu ?

    2) V praci jsme pouzivali tuhle hracicku http://cz.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4191#kf . Na statickou praci to fungovalo paradne. Nevim zda by to stacilo i na filmy a na vetsi vzdalenost,ale neco takoveho bych si klidne poridil. Bohuzel uz to skoro nikde neprodavaji. Dost me prekvapilo, ze na trhu nejsou skoro zadne alternativy a kdyz uz jsou , tak dost predrazene viz http://www.srovnanicen.cz/q/Bezdratovy%20prenos%20hdmi%20signalu/

    Davat 6k je trochu uf uf, to si necham jako posledni variantu :)

    Muzete mi prosim poradit, jak nejlepe resit tento problem a jake je nejlepsi reseni meho problemu. Doufam, ze bude stacit jen dokoupit externi wifi a bude to vsechno ok.

    Diky za rady,
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    B3DA: uz dobry, ale dik))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DR_NIKITA: zkusil bych nestáhnout driver od HP ale přímo od výrobce grafické karty ;)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Ahoj, přeinstalovala jsem si svůj starobylý psací stroj (hp Probook 4520s) a instaluju ovladače, všechno funguje jak má, jen grafický driver pro windows 7 mi hlásí, že můj pročítač nesplňuje nějaký základní parametry.. Přitom to stahuju z stránek hp, kde se zadává typ notebooku a mělo by to jít..v čem by prosím mohl být problém.?
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Prosím prosím, co mám dělat, když mi na Windows 8 nefunguje webka, skype, aplikace Fotografie? Vyskočí okno jako při zapínání, ale nakonec se nic neděje. Občas to hodí hlášku "vzdálené volání procedury se nezdařilo". Co s tím?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYCKER: Přehřátí blbě chlazenýho (nečištěnýho) ntb zrovna ve chvíli, kdy něco vrtal v hlavičce. To nechceš.
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    lze nejakym (jakymkoliv) zpusobem rozvhodit multi remote desktop pres RDP .
    Zatim co jsem zkousel, tak bez uspechu .
    system w8.1 (core) nebo standard verze , uz se v tom jejich indexovani nevyznam .

    Potrebuji tak ovladat pc na dalku , kvuli udrzbe.

    diky za kazdou radu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYCKER: Jo, právě z toho *rozšíření* systémového disku jsem došel zkorumpované NTFS hlavičky, neb se ntfsresize trefilo do bad sektoru a nějakého bugu zároveň.
    GAF
    GAF --- ---
    NYCKER: jj tak to je no. Kamarádka má prostě málo místa na cčku a veliký dčko a nechce se zabývat tim co kam instalovat a ne, je to obyč uživatel, chce to mít jednoduchý. Nevim proč jí to kdo vůbec v dnešní době na 80GB harddisku rozděloval.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GAF: počkej až ti dojde ganja!
    GAF
    GAF --- ---
    RATTKIN: zálohují jenom zajíci nebo zdegenerovaní robotičtí jednorožci! A já odmítám podílet se na tomto buržoazním přežitku zaniklé zkostnatělé éry! Viva la transcendance!
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GAF: zálohovaný to mělo už dávno bejt
    GAF
    GAF --- ---
    Jj, jste už tři co říkají, že zálohovat je stejně potřeba. Tak to jsem potřeboval vědět, věřím, nerad, ale věřím a dám si pozor a zazálohuji. Děkuji za rady.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GAF: Já bych to zkusil, po zálohování důležitých dat samozdřejmě.
    Pokud renomovaná firma tvrdí, že to funguje, tak k chybě dojde maximálně jednou za 10 let ;)

    Taky může být bedák na disku, s tím software nic nezmůže.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GAF: Jako já bych se toho nástroje nebál - ale přistupoval bych k tomu z pozice "zálohy mám, stejně to budu přeinstalovávat, tak zkusím tuhle srandu, a třeba se to nevysere."
    GAF
    GAF --- ---
    PISKVOR: hmm, takže vpodstatě jedinej vpohodě způsob je udělat čistou novou instalaci Windows jestli dobře chápu. Grrrrr, tak ok. A díky za odpověď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam