• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Edge - nejde ctrl+z při psaní textu v prohlížeči?? wtf!
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KOC256: já hromadu let pouzival IE, pak mě něco přimělo používat Iron (chromium based) a kdyby pořád němci stíhali tempo s vyvíjením, tak by neměnil.. jenže iron šel doprdele a já nenašel nic, co bych považoval za dobrou náhradu (chromu se braním z principu). přechodně to byla mozila, ale věděl sem, že s W10 dam šanci tomu Spartanovi (škoda že nezůstalo tohle jméno :D ) respektive Edge... W10 sem nainstalovat no a zatím se Edge snažím používat.
    Co je na něm, podle Tebe, špatně? Rád si poslechnu názor. Za mě - jestli tam brzo nebude swipování back/forward, tak asi utíkám... ale rád bych věděl kam :D
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Nevim kam s tim zajít. Přehrávám film v se zvukem v DTS na mi low end 5.1. Dialogy se přehrávají jen centrálním repráku v levém a právém skoro nic jen takové slabé huhňání. Po většinu filmu tedy hraje jen centr a nemá to žádnou atmosféru. Neni nějaký program/nastavení který by zvuk z centrálního roztáhl na levý a pravý reprák s tím, že by bylo zachováno 5.1?
    FESTER
    FESTER --- ---
    KOC256: ja jsem celkem s edge spokojenej napriklad...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAWLIS: A proc vubec ses rozhodl pouzivat edge? Nejake sebemrskacstvi?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    JIMX
    JIMX --- ---
    HAWLIS: je fakt, že ten zvyk je peklo ... na novým mobilu jsem si prohodil ikonu kalendáře a browseru a i po půl roce se občas uklepnu:-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    RAINBOF: kratkej alttab přepíná poslední dvě appky i na win10, imho ... sám to používám ... a i řazení mi nikdy nepřišlo jiný, alttab pouzivam od 95 ve všech verzích, co jsem kdy měl ... a spustit sice není jako položka, ale funguje tam no ...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    RAINBOF: díky:)

    JIMX: krom zvyku je ikonka v metru výrazně větší než na liště a měl sem v tom systém :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JIMX: no je to ze kdyz jsi daval alt tab je kratce tak jsi prepinal smer. takze jsi mohl rolovat velice rychle je mezi dvema programy/okny coz se uz davno nedeje :) je to prakticky napriklad na prepinani dvou pouzivanych konzoli. navic se tadky radily podle toho kdy jsi na ne naposled kliknul takze jsi mel prehled. holt zvyk...
    doted jsem si nezvyk na to ze ve startu neni spustit a ze hledat je na i na webu... a mrak drobnosti ktery proste automaticky udelam jednou za cas... to prepinani mi ale chybi :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    RAINBOF: a to je jak?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JIMX: proste zvyk ja jsem doted navyklej na to jak se prehazovaly okna ve win98 :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ICARUS: A s tou drobnosti ze se ti za chvili vypnou, ale s tim se tady da snadno zit
    JIMX
    JIMX --- ---
    tak si tapni na tu ikonu na liště ... a nebo to fakt nechápu ... proč ten mezikrok se start menu?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    JIMX: zas takovej neandrtál nejsem, jen mi bylo pohodlný to dělat touhle cestou, páč dost používám touchscreen na laptopu. jde jen o zvyk, nic zásadního. takže sem právě kliknul na Win a tapnul browser otevřelo se nový okno. Což nechci,tak se táži :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    HAWLIS: Alt+tab, Win+tab znáš? ... a taky máš ten browser na spodní liště, tak proč nezajet tam a hledat to někde ve start menu? ... nebo tě nechápu :-)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ještě mám z osmiček jeden zvyk - při otevřený hromadě okem sem jen kliknutím na klávesu start otevřel metro a kliknul si na otevřenej browser - ten zobrazil navrch. Tady se mi při kliknutí na "metro" / start otevře znova nové okno. Platí to pro všechny prohlížeče. Dá se to řešit? moc to nejde relevantně naformulovat do googlu, takže sem to nenašel a ptam se tady :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HAWLIS: Microsoft logic :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    TOOMIX: kecáááš :D super, to by mě nenapadlo :D

    tedko to swipování a zbytek už bych nějak zkousnul.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HAWLIS: 2) jdi na google.com, dej neco vyhledat. Teprve pak se Ti objevi google v nabidce jako default search ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam