• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    JIMX
    JIMX --- ---
    RAINBOF: na nic takovýho si nepamatuju
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JIMX: tuhle sracku vyvojej uz dlouho pamatujete si jak se prepinal layout mezi wordem a treba webem ? tak ted dosahli nirvany
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: njn, těžko říct, co je k tomu vedlo ... třeba to nějakej smysl má ...
    MATT: a taky jinak formátované datumy jsou peklo :-D
    MATT
    MATT --- ---
    JIMX: ja bych se pro zacatek spokojil se zrusenim QWERTZ a desetinny carky ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja bych nic nezakazoval, proste bych to nechal tak, jak to mely windows XP: vybrat jazyk, vybrat rozlozeni a ulozit. Proc kua tuhle jednoduchou a funkcni vec delat pro uzivatele slozitejsi. koho kua zajima rozlozeni klavesnice kdyz se mu zapne GTAcko...
    JIMX
    JIMX --- ---
    já bych ty jazyky zakázal ... angličtina s programátorským rozložením všude a byl by klid :-D
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    v práci se připojujeme na RDP servery a z nich na další RDP servery. Každý používá jinou klávesnici (já třeba CSP) a v podstatě je to furt blbě. S každou verzí Windows je to trochu jiné, ale furt je to v prdeli.
    i numlock lítá jak chce, když se to toho ještě přidají různé konzole.

mě třeba přestane najednou fungovat pravý alt, což je u CSP dost problém, ale jinak všude vidím, že mám nastavenou CSP.
    kolega na quertz zase obvykle nemůže svojí klávesnici najít.
    další kolega co má německou na programování a francouzskou na psaní dopisů (švýcaři to mají těžké) + českou taky stráví víc času přepínáním klávesnic než psaním
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to zas musel vymyslet v Microsoftu nejakej genius, fakt ze jo... neni pozadovano, ale stejne jsme to implementovali, sorry guys. Klasika :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATT:
    No to jo (to pomohlo i pred rokem), ale nestane se to znovu?
    MATT
    MATT --- ---
    DRAGON, KOC256: me nakonec pomohlo to pridavani a odendavani klavesnice, kterou jsem nechtel. s tou UK english to samy, musel jsem ji doinstalovat, pak dat override na US a pak zas UK english smazat.
    JIMX
    JIMX --- ---
    tu taky :-)
    [ JIMX @ Windows - (Windows 7, 8, 10, ...) ]
    ... ale to už byl výsledek, k čemu jsem dospěl, řešil jsem to někde dřív :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: jo takhle :) dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    spise info ze se to uz delo...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMX: je fakt ze mam uptime 54 dni, tak zkusim restart.

KOC256: tohle prave neni reseni na to, co s tim potrebuju udelat. Pouzivam US CAN a CZ qwerty a ja potrebuju rychle prepinat Alt + Shift, ale takhle mi to tam porad haze ty dasli anglicky a me to sere :/
    JIMX
    JIMX --- ---
    mně se to taky jednu dobu dělo ... při spuštění GTA IV mi přibyla v tom jazykovým menu na liště klávesnice, která ale v nastavení nebyla ... stačil vždycky restart ...

... teď už se mi to dlouho nestalo, ale taky už jsem dlouho to GTA nehrál :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    Ano.
    Používám jen CZ QWERTZ a najednou se mi tam objevil United States ENG a CZ QWERTY, který se mi tam furt cpe...

Přesně stejně se to chovalo v minulosti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: jako ze ti to taky zacalo delat ten problem s vice layouty? divny je, ze se mi vubec tohle issue nedari vygooglit. Pomaha asi to, co sem psal Mattovi a pak asi staci nastavit tomu zaznamu v registrech permission read only
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    Tak dneska i u mě...

Ono to už dříve blblo, že některé aplikace si vynucovaly jiné jazyky. Pak to přestalo...
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RUTHAN: Oculus samozrejme nemam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam