• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LACIF: Hledáš tohle, nebo ještě neco jiného?

    https://s.click.aliexpress.com/e/cLJ3zNSu
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LACIF: plantronics delaval sluchatka pro helpdesky ktere mely rozdvojku. Ale nevim ejstli to jeste vyrabi
    LACIF
    LACIF --- ---
    Zdravím ve spolek,

    a prosím o radu.. Nemáte někdo odzkousenej nejakej sw, kterej mi na w10bude umět hodit purpurová zvuku do dvou zařízení najednou?
    Jde mi o to, aby jeden člověk s headsetem připojeným přes USB mohl přes voip mluvit a slyšet a druhy člověk se sluchátky (taky USB nebo jack) mohl poslouchat... zkoušel jsem si hrát se stereo mixem, žádný výsledek při jakékoliv kombinaci nastavení.. zkoušel jsem nějaký freeware sw, taky nic...
    Nebo nevíte někdo, jestli existuje rozdvojka na 4polovej jack, aby to proste rozdělilo do dvou headsetu jak Mic tak i Out? (Czc i alza tvrdí, ze to neexistuje..)
    Thx41nf0
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    ZUZU: Zkusil bych odinstalovat, odebrat zbytky a instalovat znovu aktuální driver zvuk. karty.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ahoj, mám notebook dell xps 13 s windows 10 a děje se v něm nepohodlná věc: když chcí pustit nějaký zvuk, tak to trvá třeba půl vteřiny - podle skoro neslyšitelného lupnutí v audiovýstupu dedukuju, že asi se nějak teprve načte/spustí driver zvukovky, a pak teprve přehraje zvuk a po jeho přehrání se driver zase "vypne". možná z důvodu šetření baterie. potřeboval bych se toho zbavit, ale za boha nemohu přijít na to jak, ani na frázi, kterou zadat do googlu pro pomoc...
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    GURBON: Díkes.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PONCIK:
    kdyz mas cislo
    https://www.microsoft.com/cs-cz/software-download/windows7
    kdyz nemas cislo
    Download Windows 7 ISO Files (Full DVD Images) - Softlay
    https://softlay.net/operating-system/windows-7-download.html

    prvni 2 na googlu....
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Je ještě někde k dohledání instalace WIN 7 ?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KOC256: Měl by to někdo oznámit MS :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MS rozbil u outlooku ve windows 10 funkci pro ukladani priloh. priloha uz nema datum puvodni prilohy ale datum kdy byla ulozena... Postihuje to i slavne makro SaveAttachment

    bacha na to :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JAVESEU:
    excel je řešitelný pomocí registru...

    Ale jinak chápu...

    Říkám si kolik na tom dělá programátorů a kde se ty hodiny topí...
    Ale vzhledem že u MS dělá kámoš, tak vím, že pořád tam je co dělat i když to moc nejde vidět...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JAVESEU: a proč M$ doposud neopravil chybu v Excelu, kdy pokud otevíráš CSV a v buňce A1 jsou první 2 znaky "ID", tak Excel vyhodí chybu
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KOC256: Já ti rozumím. To je stejný dotaz jako proč MS už od XP po aktuální OS neopravil chybu, když používáš lištu v horní části obrazovky (jako já) tak se ti pod ní pravidelně schovává horní okraj aplikací/prohlížečů, takže je nemůžeš minimalizovat nebo zavřít jinak než schováním lišty, nebo proč MS už dávno neopravil problém s otevíráním XLS souboru v novém okně excelu, ale neustále to cpe do jednoho. Odpověď: protože to je metodika MS se od 90tých let nezměnila, a tenhle proces evidentně funguje. Ještě mě napadl druhý důvod a to protože X Windows se aktivují offline, tak tyhle dva druhy aktivace mají oddělené. ps: Ano mělo by to tak fungovat :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JAVESEU:
    Flame jsem to označil, protože mi neodpovídal na dotaz.

    No já jsem zadal kód, to mi řeklo že EE a pak mi vyplivlo nějaký ten číselný, který jsem zadával do telefonu, aby mi telefon na jeho základě zase nadiktovat řadu čísel, kterou jsem zadal a najednou vše bylo v pořádku.

    Tak nějak si říkám, proč to nezvládl to online ověření.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    p.s. neco jineho je jeste pripad, kdy policie prosetruje udani na licencni podvod - to se potom samozrejme vsechno scanuje. Ale policajti tomu fakt moc nerozumi a z vlastni praxe vim, ze lide jsou radeji uplatni nez aby resili podobne slozitou vec....
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    JAVESEU: Presne tak - zazil jsem to uz nekolikrat - proste prijdou, zadne scanovani site atd se nekona. Chteji jen videt pocty stroju a papiry o licencich/faktury.
    Navic si nedovedu v dnesni dobe nejake efektivni scanovani siti predstavit.

    ad zelezna huba - dnes je to full automat jen na preklad jak rikas, kdysi tam byl clovek a kdyz jsi treba pouzil OEM klic na novy HW, tak chtel skutecne vysvetlit "vo co go"...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KOC256: Pokud si dobře pamatuju, tak kód na obalu/nálepce není pro online ověření, železná huba ti jen "přeloží" licenční klíč na klíč který zádáváš během/po instalaci. Následně licenční server rozhodně jestli je to ok.

    ARIAEL: Flame to není, je to jen přístup k licenčnímu modelu MS. Vzhledem k tomu, že to (asi oba) řešíme pro firmu, tak máme jakousi deformaci, ale při auditu MS nezajímá kolik nálepek/krabicí s licencí máš, ale poměr instalací vs. fakturace. V podstatě jestli to chápu správně, pokud budu mít nakoupené licence a počet instalací s háknutým klíčem bude korespondovat, je to licenčně v poho i když instalace jsou pirátské.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KOC256: Pokud si myslis ze je to flame, ok, ja ti to vyvracet nebudu. Leckdo tu potom propaguje podivnosti na tohle tema.

    A nalepka = OEM = vazany HW, neprenosna licence, plati pro to co jsem rikal a co jsi oznacil za flame.
    A znovu - online se kontroluje leaknuti a pocet pouziti, po telefonu ne. Ani jeden zpusob rozhodne ale nerika, ze je licence validni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ARIAEL: Trochu jsem cekal tento flame. Zkusim jeste jednou dotaz.

    Kdyz jsem LEGALNI cislo opsal do chlivku, tak mi pri online overeni widle rekly ze mam smulu a at to udelam po telefonu. Po telefonu OK. Dotaz: proc to neslo rovnou online? Nejaky zariznuty server pro overovani W7?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KOC256: telefonicka aktivace to neoveruje... Jedine REALNE co MS zajima je tvoje faktura za licenci, nic jineho. Ani to cislo ani nic jineho. Jen platna faktura.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska jsem aktivoval W7 z nalepky na nejspis stejny pocitac. Reklo mi ze to je asi kradene, ale pres telefonickou aktivaci to ani nezavahalo. Nejaka nova vlastnost aktivace sedmicek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam