• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak pomohlo az nainstalovat posledni verzi, ted uz to chodi.
    PETER_PAN: pouzivam 5.666 verzi. Nejsem narocnej, chci aby to jenom poustelo hudbu a aby se ten prehravac nacetl okamzite, ne po par vterinach, coz bohuzel zacal delat 3AIMP (jinak naprosto genialni prehravac, takova pocta winampu, rekl bych)
    UCKO
    UCKO --- ---
    DRAGON: ? Žeby?
    What do you mean by "Winamp History" exactly?

    If you're referring to the History view in the Media Library...

    Winamp > Prefs (Ctrl+P) > Media Library > History:
    Uncheck everything

    Winamp > Prefs (Ctrl+P) > Media Library > Local Media > Options tab:
    Uncheck: Enable 'Recently Played' view in Media Library


    The only other 'history' I can think of is the recent url's etc in the drop-down menus of the Open File dialogs. You can clear those by closing Winamp and editing winamp.ini accordingly.

    RecentURL1=
    etc

    Note, winamp.ini is found in the Program Files\Winamp root folder if you selected 'shared settings for all users' in the install options, or in the %AppData%\Winamp folder if you chose 'separate settings per user' (where %AppData% is usually C:\Documents and Settings\(Username)\Application Data).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PETER_PAN: řekl bych, že WinAmp 2.95
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Kdyz uz jsme u toho Winampu. Jaka je ta poslesni dobra verze? Resp. kterou verzi DRAGONe pouzivas? Ja teda pouzivam foobar2000, ale uvazuju si z nostalgie nainstalovat winamp ..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OTZ: to sem zkusil a nefunguje, porad to necha v playlistu puvodni seznam skladeb pred pridanim noveho playlistu :/
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRAGON: uncheck this

    OTZ
    OTZ --- ---
    GURBON: tak, nebo to udelat na zivym stroji
    GURBON
    GURBON --- ---
    JINX: je to sice prasarna, ale obvykle to zabere - vraz ten disk do jinyho kompu, nainstaluj W10 bez cisla, pri prvnim restartu vypni, vrat do notebooka, doinstaluj, aktivuj pak cislem z nalepky. Musi ti jen sedet verze home/pro.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nevim, kde se zeptat, tak to zkusim tady: prosim, pouzivate porad jeste nekdo winamp? ja si nemuzu vzpomenout, kde se nastavuje, aby kdyz kliknu na playlist, ten se prida, tak aby se smazaly stary veci v playlistu a zustaly jenom ty mp3 z toho noveho. netusite? ja uz si zaboha nemuzu vzpomenout, co tohle nastavuje.
    A nepouzivam Media Library, proste pouze otevreny playlist.
    diky moc
    JINX
    JINX --- ---
    PES: Tak support HP mi na telefonu rek ze k tak staremu ntb nemaji instalator a doporucil jedte zalozit ticket pres web. Takze se nejak smiruji s tim ze ten notebook poleti do kose. Zlate Lenovo. Tam funguje vsechno (u T a X rady)
    PES
    PES --- ---
    TAJSO: Win7 jde snad nainstalovat bez P/K do trial režimu a tam to pak dořešit včetně ovladačů... (tj.doplnit ten XRM-MS k danému SLIC konkrétního výrobce a zadat P/K a nechat aktivovat)
    JINX
    JINX --- ---
    TAJSO: Tyhle toshiby,hp a podobne znacky tohle dost casto delaji. Uz jsem videl neco podobneho u wifi/ethernetu a dalsich komponent. Proste zrejme potrebuju ten instalator k danemu notebooku. Zkusim jeste HP support jakmile budou mit otevreno :-)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    JINX: Chm.. ze by v sobe w10 nemely driver pro radic ktery maji w7 se mi nejak nepozdava. Updatoval bych BIOS na posledni verzi. Zkontroloval bych nastaveni v tom BIOSu jestli tam nemaji nejakou "vychytavku".
    S instalatorem pro w7 budes mit potiz, protoze to jejich cislo nepozere zadnej klasickej instalator a ty vendorovy se hodne spatne shanej. Muzes zkusit nahodit stejnou edici s nejakym cislem a to potom zmenit na cislo z nalepky.
    Skromne si ale tipnu, ze zkoncis na tom driveru pro radic.

    Mimochodem tuhle chybu mi delala instalace w10 kdyz jsem nemel dostatecny napajeni.
    PES
    PES --- ---
    JINX: Co se řadiče disku týče, tak obvykle v BIOSu bývá možnost přepnout režimy a v AHCI a vypnout cokoliv jako RAID a pak se to obvykle chová jako "normální" řadič (je s tím obvykle trochu laborování a většinou to jde - anebo vykuchat ovladače ze souborů driverů pro Win7, také občas cesta)...

    Instalačky Win7 stačí prakticky jakékoliv, lze nainstalovat i bez klíče v "trial" režimu, aby doběhla instalace, a potom jen "najít" a správně nahrát příslušný XRM-MS soubor odpovídající HP a zadat SLIC P/K klíč a nechat proběhnout aktivaci (což není nic, co by se nedalo najít a stáhnout prakticky hned)...
    JINX
    JINX --- ---
    PES: Prave ze je proto se ptam. Zadal jsem ten licencni klic do formulare pro stazeni na MS webu a vyfuckovslo me to ze to je oem a mam se obratit na vyrobce ntb. Mam stazeno Win 10 a ten nelze instalovat pac ten ntb ma nejaky divny nepodporivany radic disku na ktery neumim pro win 10 najit driver. Tedy porad potrebuji ten instalator win 7.
    PES
    PES --- ---
    JINX: Nalepka s P/K Win na tom HP určitě bude. Sehnat si instalační Win7 zase takový problém není (nejspíš by prošlo i legální aktivaci Win7Pro, při použití SLIC OEM aktivace s generickým HP P/K ;-))
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Z nějakýho důvodu mi přestala fungovat čtečka SD karet, ntb je HP ProBook G2, win 10 home. Nevím kdo/co za to může, jestli nějaká aktualizace nebo prostě klekla, nějakou dobu jsem ji nepotřeboval, a teď jo a nic :-/. Nepotkal jste se s tím někdo? Kde ve správci zařízení by měla být, abych třeba aspoň zkontroloval, jestli ji tam vůbec mám..?
    JINX
    JINX --- ---
    Dostal se mi do rukou HP Pavilion dv7-3190ec s vadnym diskem (ktery mam v planu nahradit SSD). Jak je to prosim v roce 2019 se ziskavanim instatoru na OEM verze Windows 7 Home Premium? (samozrejme ze na supportu HP a MS nikdo o vikendu neni). Pocitam ze to stejne budu muset zupgradovat na Win 10 - je to tak? Jak to u OEM probiha aby to bylo legalni?
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    ARIAEL:
    ZBYNEK:
    THEODORT:
    Moc vám děkuju, povedlo se :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    NAVARA: nenasel jsem to... Tedy nenasel jsem to v user interface, v DB to samozrejme je. Vidis tam jenom pripojene PC danym uctem - coz neni uplne presne totez (asi). Muzes tam zrusit pripojeni PC k uctu, ale imho se tim nezrusi nastavena licence - nebo urcite ne hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam