ARIAEL: Pominu že jde o domácí verzi windows (afaik tohle není business-only klub), kterou na žádnou doménu napojenu nemám. Tak i tak nevím jak by mi ten mechanismus měl pomoci s instalačkami a (re)aktivacemi třetích stran, které z hojné míry tento mechanismus nevyužívají?
Jediný známější jména jsou Autodesk a Amazon, všechno ostatní malý čučky.
TOOMIX: Mám tu věci na úpravu fotek, další na stříhání videa, snagit s camtasií na screenshoty / videa, několik na 3D tisk (od designu po tisk), hry z několika klientů (protože to je dneska in, aby každý vydavatel měl vlastní), finanční, jetbrains, dbforge, několik pro přípravu materiálů čtečku, zálohovací,… všechno legální, takže opruz s registarcemi. Dva dny jsem možná přestřelil ale jeden je mimo najkisto - rozhodně to všechno neumí zazálohovat uživatelskou konfiguraci a rozložení. Nemluvě o stahování dat (nemám optiku, není tu) pokud to wipne uživatelská data…
Každopádně přistála 1903, takže už kontroluji jestli mám instalačky (po posledním "refreshi" si je odkládám bokem) a licenční čísla ke všemu - takže full backup a černé svíce do pohotovostní polohy…