GURBON: Snažil jsem se vyhledat veškeré mazané data na jednom partitu (protože jsem se překlikl a na jednu složku použil SHIFT DELETE) a to z onoho partitu, který mám pro data na partit, který mam na WIN. Recuva mě logicky upozornila, že když bude obnovovat na stejný partit, asi to úplně nepůjde. Ale stalo se mi to už před tím a to jsem Recuvu nepoužil.
Disk projedu nějakým "regenerátorem" ale až po té, co z tama zachráním data. Asi možná bude opravdu lepší pořídit nový, ale až doposud nebyl nikdy problém. Taky nechápu proč pokaždé na zformátovaném disku musím přebírat po instalaci vlastnictví a defakto k ničemu nikdy nemám přístup a musím tam, pro mě složitě, přidávat různá oprávnění a přepisovat vlastnictví k souborům. Nevím, jestli to taky není onen problém.
Mám jen jeden disk a to pC používám občas. Ale asi tady nic nevymyslíme. Ale zkusím tu tvou utilitku ještě. Díky.
P.S: když překopíruju komplet partit přes nějakou boot apku typu gParted na jiný hdd, předpokládám, že to přenesu i s veškerými daty, žejo.