• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    SZANDA: Jine aplikace z toho store ti funguji? Kdyz pouzivas store, predpokladam, ze se logujes pred ms account. zkousel jsi se odhlasit a prihlasit?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Pánové, dámy, nemá někdo momentálně náhodou problém s instalací programů z microsoft store? Sedím nad tím už dvě hodiny a upřímně už mě to pěkně sere, došly mě nápady a googlení pochybných řešení totálně selhalo. Store standardně nepoužívám, ale mám na něm zakoupenou hru Forza Horizon 4 a rozhodl jsem se, že ji nainstaluji. Dám instalaci, vyberu cílový disk a prostě nic. Zkoušel jsem jakýkoliv jiný program, dám instalaci, vyberu disk, potvrdím. A prostě se nic neděje, ani žádný error code od kterýho bych se odpíchnul. Nenerazil někdo na podobný problém prosím?

Žádný antivirus třetí strany nepoužívám, pouze defender.
    Wsreset se zapne, ale nic nedělá
    Reset Storu v nastavení proveden
    Reinstal Storu přes cmd a restart PC proveden
    Relog proveden
    Vymazání cache provedeno

Prostě nic. Kdyby to sakra dalo alespoň nějakej error code, ale nedělá to nic. Je to jak když se s Vámi přestane bavit manželka a vy nevíte proč.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEVIN00: Objevilo se u našich - odebral jsem klávesnici přes teamviewer, nainstaloval znovu, nepomohlo. Zřejmě nějaký nový bug, objevilo se to s posledním updatem, rozbilo to i napojení účtů, systém se místo restartů vypíná a zřejmě bude třeba reinstall - nezabral nešel ani recovery bod. Moc detailů nemám, měl jsem k dispozici jen ten teamviewer.
    HONZA117
    HONZA117 --- ---
    Po aktualizaci se většinou použijí ovladače Mikrosoftu a je potřeba nahrát alespoň čipset ovladač od Intelu.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    RATTKIN: Nestačilo by odebrat problémová zařízení a nechat je znovu načíst?
    BTW Já jsem musel po aktualizaci Intel-System nahrát BIOS do defaultního nastavení, jinka při každém bootu BSOD. A u notebooku obě aktualizace Intel-System (v11.7.0.1000 a v14.28.47.630) blokuji, neboť mi způsobují zamrzání notebooku. Takže nejsi občas "na***ný" sám :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    takže rdp, odinstalovat usb drivery a instalovat znova.
    ještě že mám těch sraček doma víc???
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    tak píšu z mobilu, už mi nejde ani klávesnice, ani myš.
    co ještě může Microsoft oddělat?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    problém s USB.
    posledních dobou, nevím přesně jak je to dlouho, ale mohlo by to být třeba od instalace 2004

chtěl jsem prvně v životě pustit troubleshooter (UPDATE (24/09/2020): USB troubleshooter is no longer available from Microsoft.)

taky vás windows dokáže tak nasrat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOPIK: Kdyz to pri instalaci nepripojis k siti, lokalni ucet udelas napohodu. Horsi je ze i kdyz ho mas, tak ty loginy do accountu maj porad tendenci se s tim lokalnim propojit. U pracovnich jde tusim zakliknout/odkliknout aby se onen ucet pouzival jen pro danou aplikaci se kterou se v tu chvili hlasis.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak nakonec to byla možnost automaticého přihlášení, kterou jsem vypnul a teď už tam neni :D

Díky všem :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FRK_R23: Koukni se v nastavení spíš účtů spíš tady - Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Uživatelské účty

Tam je toho víc a je to takový logičtější

Jinak nová instalace WIN 10 nevím jestli tě potěší, myslím že poslední dobou je celkem nadlidský úkol nainstalovat to na lokální účet a ne na MS account..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mám asi 5 MS účtů z různých důvodů a je to občas krasojízda se vyznat kde vlastně jsem a co chci udělat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Vlez jsem do nastavení firemního účtu a nikde tam nelze nastavit default email, především proto, že je to jinej účet než ten můj.

Dám si večer lajnu a přeinstaluju si stroj, jinak to asi nepůjde... zlo zel.

Díky za rady a smrt MS!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je to fakt bizár. K tomu pracovnímu mailu musim POKAŽDÝ resetovat heslo. Nechápu nic...

No nic, budu dál trpět. Tak si to asi manažeři v Redmondu přejí...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    THEODORT: No to je dlouhý čtení... nechám si to někde vytisknout a svázat :)

Bože proč to musí bejt takhle debilní? Jak je vůbec možný, že login do Teams přeloguje celý windows?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    THEODORT: To jsem zkoušel, když kliknu na Manage tak mě to hodí do browseru a tam jsem zalogovanej pod svym soukr. emailem.

Projdu si ten link, dík :)ú
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    imho musis nejdriv prehodit svuj puvodni ucet na defauilt a pak pujde odebrat ten pracovni, ktery je defasult ted.

jinak zde spusta happy windows users resi to same
    I cannot delete email account!!! MAIL APP WINDOWS 10 - Microsoft Community
    https://answers.microsoft.com/...il-account-mail-app-windows-10/720e893b-5e2b-4c6b-a565-7c61e63a0480
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Sorry za tapety, 4k monitor a 150 % zoom :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Viz

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jenže ten první email u sebe nemá možnost Remove. Muj soukromej, btw email na kterej jsem si koupil licenci, je najednou jako sekundární a samozřejmě smazat lze.

Jsme btw malá firma, nemáme ani vlastní IT a určitě nemáme nějakou firemní licenci pro x userů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mám to tady.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam