• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMX: protože wokna neumí rar ani 7z
    JIMX
    JIMX --- ---
    TOOMIX: tak to bych nadával úplně stejně ... proboha proč, když wokna umí nativně ZIP a dokonce i hromada webových služeb včetně icloudu, uschovny, dropboxu ZIP používají, když toho chceš stáhnout víc najednou ...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMX: to jsou ITáci zaseklí v roce 2000. Dneska jedině 7zip
    JIMX
    JIMX --- ---
    Proč proboha mají furt ITaci potřebu instalovat BFUm na wokna winrar? může mi to někdo vysvětlit? Zase jsem vcera musel kolegyni rozbalovat rar, protože na pocitaci nema nic, co by to umelo ... :-/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Jak donutit win10 pouzivat jako vychozi email klient OutlookExpress3.0 kdyz u nastaveni vychozich app mi tvrdosijne cpe pouze winpostu a appstore. Bez moznosti se doklikat na to,co chcu?
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    SZANDA: Jine aplikace z toho store ti funguji? Kdyz pouzivas store, predpokladam, ze se logujes pred ms account. zkousel jsi se odhlasit a prihlasit?
    PES
    PES --- ---
    Jinak pokud je to svázáno s M$ Účtem a je k tomu účtu přihlášeno i jiné zařízení, tak by mohlo pomoci vyměnit baterii, pak z toho druhého zařízení změnit heslo a následně po zapnutí toho prvního (s vyměněnou baterií) by se mohlo tím vynucením změny hesla propsat do opět funkčního stavu...
    GURBON
    GURBON --- ---
    R6ANDREW: hodne neuveritelny... kazdopadne bych teda se starou baterkou heslo zrusil, vymenil baterku a nastavil si novy heslo a bude po problemu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PES: spousta notebooku bez baterky nejede...
    PES
    PES --- ---
    A nejde přehodit baterii během provozu při napájení adaptérem???
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    R6ANDREW: Jak se přihlašování chová, když při provozu na starou baterii nastaví automatické přihlašování přes control userpasswords2, restartujte, nabootuje bez hesla a až následně notebook vypne a vymění baterii?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    R6ANDREW: To vypada ze se nejak zmenil device fingerprint... Asi? s tim se toho imho moc delat neda...
    Ale ze by to takhle pokopala zrovna baterka je trochu divny...
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    Ahoj zde. Přicházím s dotazem. Kamarádka mi volala s problémem, kterej mě posadil na zadek. Koupila si do notasu Lenovo novou baterii od jiné firmy, pac originální není. Po výměně ji prý nefunguje heslo do Windows 8. Když tam dá starou baterku, tak se prý přihlásí. Nejsem tak skilled, abych si dokázal představit, že se tohle stane. Zná někdo tento problem prosím? Děkuji za tipy co s tím.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Pánové, dámy, nemá někdo momentálně náhodou problém s instalací programů z microsoft store? Sedím nad tím už dvě hodiny a upřímně už mě to pěkně sere, došly mě nápady a googlení pochybných řešení totálně selhalo. Store standardně nepoužívám, ale mám na něm zakoupenou hru Forza Horizon 4 a rozhodl jsem se, že ji nainstaluji. Dám instalaci, vyberu cílový disk a prostě nic. Zkoušel jsem jakýkoliv jiný program, dám instalaci, vyberu disk, potvrdím. A prostě se nic neděje, ani žádný error code od kterýho bych se odpíchnul. Nenerazil někdo na podobný problém prosím?

Žádný antivirus třetí strany nepoužívám, pouze defender.
    Wsreset se zapne, ale nic nedělá
    Reset Storu v nastavení proveden
    Reinstal Storu přes cmd a restart PC proveden
    Relog proveden
    Vymazání cache provedeno

Prostě nic. Kdyby to sakra dalo alespoň nějakej error code, ale nedělá to nic. Je to jak když se s Vámi přestane bavit manželka a vy nevíte proč.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEVIN00: Objevilo se u našich - odebral jsem klávesnici přes teamviewer, nainstaloval znovu, nepomohlo. Zřejmě nějaký nový bug, objevilo se to s posledním updatem, rozbilo to i napojení účtů, systém se místo restartů vypíná a zřejmě bude třeba reinstall - nezabral nešel ani recovery bod. Moc detailů nemám, měl jsem k dispozici jen ten teamviewer.
    HONZA117
    HONZA117 --- ---
    Po aktualizaci se většinou použijí ovladače Mikrosoftu a je potřeba nahrát alespoň čipset ovladač od Intelu.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    RATTKIN: Nestačilo by odebrat problémová zařízení a nechat je znovu načíst?
    BTW Já jsem musel po aktualizaci Intel-System nahrát BIOS do defaultního nastavení, jinka při každém bootu BSOD. A u notebooku obě aktualizace Intel-System (v11.7.0.1000 a v14.28.47.630) blokuji, neboť mi způsobují zamrzání notebooku. Takže nejsi občas "na***ný" sám :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    takže rdp, odinstalovat usb drivery a instalovat znova.
    ještě že mám těch sraček doma víc???
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    tak píšu z mobilu, už mi nejde ani klávesnice, ani myš.
    co ještě může Microsoft oddělat?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    problém s USB.
    posledních dobou, nevím přesně jak je to dlouho, ale mohlo by to být třeba od instalace 2004

chtěl jsem prvně v životě pustit troubleshooter (UPDATE (24/09/2020): USB troubleshooter is no longer available from Microsoft.)

taky vás windows dokáže tak nasrat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOPIK: Kdyz to pri instalaci nepripojis k siti, lokalni ucet udelas napohodu. Horsi je ze i kdyz ho mas, tak ty loginy do accountu maj porad tendenci se s tim lokalnim propojit. U pracovnich jde tusim zakliknout/odkliknout aby se onen ucet pouzival jen pro danou aplikaci se kterou se v tu chvili hlasis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam