• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MELOP:
    BTW: banka když mi posílá něco v ZIPu, tak je to zaheslované a heslo mi jde jiným kanálem... Tedy diametrálně jiná situace...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MELOP:
    Pokud nechceš diskutopvat, ale jen plácat, tak to běž dělat jinde...

MELOP
    MELOP --- ---
    KOC256: Ne, opravdu nevíš o čem mluvíš.
    Nejlepší tedy bude, když zajdeš do své banky, zrušíš konto a vrátíš kartu(y) atd. a jako důvod uveď že jsou úplně blbí, protože používají souborovou kompresi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES: Ale to vsechno je v poradku.
    Ja tu ale popisoval jednu jedinou trivialni situaci kde v KONKRETNIM pripade to bylo jen srani navic na obou stranach.
    PES
    PES --- ---
    KOC256: Tak já třeba používám 7-zip, ale mám nastavené výchozí balení do .zip (tedy slušně) a obvykle to řeší hlavně problém "více souborů + adresářová struktura" anebo když posílám nějaké "binární" soubory. Hesla tedy dávám na věci jen citlivé (to stejně pak řvou antiviry, že to nemohou prověřit :-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    To jsou vsechno teoreticke moznosti. Ale vsichni tu predpokladate nejake teorie. Pokud v ramci daneho prostredi jsem zvykly leta fungovat a mam presne osahane co co dela, tak jsme uplne jinde.

Dalsi teoreticka moznost je, ze mi tech zdrojaku posilal 50 souboru. Ano to by taky TEORETICKY bylo lepsi poslat jako balicek. Ale opet je to jen teorie, protoze ten soubor mi posilal jeden.

Tedy jak pisu, MELOP mel asi jen spatny den a potreboval si bezduvodne do nekoho kopnout.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JIMX: když ono to ušetří třeba 5 giga.

proč není všechno video v MPEG?
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: technicky vzato ti poslani plain text souboru emailem muze rozjebat treba kodovani souboru ... a to ve zdrojaku vetsinou fakt nechces ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES: Technicky vzato muze, ale predpokladat to a jeste nekoho osocit je demence.

V tom zdrojaku nebyly zadne hesla. Byl tam kod, ktery se uplne bezne sdili treba tu na nyxu a taky to tu nikdo nesifruje...
    PES
    PES --- ---
    KOC256: Technicky vzato to MŮŽE být zašifrované :-) (aneb vy posíláte zabalené archívy bez hesla? a poštou bez šifrování? :-)))) Muehehehehehe...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MELOP: Pokud si blahove myslis, ze by to zastavil antivir, tak NE. Pokud si myslis, ze RAR je druh sifry a zvysila se tim bezpecnost, tak NE.

Ale klidne muzes napsat ten chytry duvod namisto jen hloupeho placani, ze cizi nazory jsou nesmysl...
    MELOP
    MELOP --- ---
    KOC256: Tvůj názor je nesmysl a evidentně nechápeš souvislosti. Až je pochopíš, možná ti dojde, proč ti dotyčný poslal zdroják zapakovaný (byť uznávám, že RAR je docela divná volba v dnešní době). Posílat zrovna plain text nezapakovaný je prostě hloupost z celé řady důvodů a jeho velikost je jen jeden z nich.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    TAJSO: Nejde nainstalovat nic, teď se stal bizar. Po dvou dnech se ve startu objevilo tohle a samozreje je toho desitky polozek, problem je, ze se to ani nehne. Relog acc jsem zkousel.

KOC256
    KOC256 --- ---
    Muj nazor je, ze v dmesni dobe to v 99% pripadu je holy nesmysl. Honit kilobajty, kdyz internetove linky jsou v radech stovek megabitu a tera diskove kapacity je za hubicku...

Jeden zamrzly ajtak mi posilal prehostoricky ASP zdrojak mailem a taky vymyslel, ze to musi byt v raru. Prooooc?!
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    XMEDA: njn, licence no
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PES: Zo uz jsem mel naasociovany pred 25 lety s M602 a NC v DOS 6.22 :) Je smutny ze widle doted samy nativne neumi vsechny bezny archivy rozbalit a zabalit.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    ahoj, potřeboval bych přidat do w10 účet pro synátora, bez všech předinstalovaných programů. Vždycky se mě tam programy, co jsem instaloval pro all users načtou taky, nějaké řešení pls?
    PES
    PES --- ---
    JIMX: S těmi omezujícími podmínkami... éééé... protože to jde proti plánovanému zastarávání (nutící k nákup nového a nového)... éééé... asi žádný (tedy *nix systémy jsou rozšířené a tam jde plno věcí alespoň back-portovat)...
    JIMX
    JIMX --- ---
    XMEDA: rar je naprostej standard tak maximálně proto, protože každej ajťák nainstaluje každýmu BFU jako jedno z prvních winrar ... rary frčely v době, kdy jsem si s kamarádama vyměňoval kradený hry na 3,5" disketách ... proboha ... ještě fakt čekám, že tu nějaká konzerva vytáhne ARJ :-D
    JIMX
    JIMX --- ---
    PES: a ktery system, ktery jr soucasne dost rozsireny, to takto ma?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam